עדות ראיה מהגיהנום

עדות ראיה מהגיהנום

עדות ראיה מהגיהנום "זאת היתה זוועה, גיהנום. החיילים ירו בלי הפסקה, ראיתי מפגין פלסטיני קרוב אלי נפגע ישר במצח ונופל שותת דם. הוא מת אחרי כמה דקות" סיפר יונתן פולק, פעיל בתנועת "אנרכיסטים נגד גדרות" שהיה בין פעילי השלום שהגיעו היום לכפר בידו כדי להשתתף במחאה של תושבי הכפר נגד הקמת גדר ההפרדה הגוזלת חלק גדול מאדמות הכפר. פעילים אחרים סיפרו: "מעולם לא ראינו ברוטאליות כזאת. בבוקר באו אלפים מתושבי הכפר וישבו על הארץ בנתיב הקמת הגדר, שבו עומדים לעקור מטעי זיתים. התושבים התישבו על הקרקע בנתיב הדחפורים. ואז הגיעו דחפורים ענקיים, מפלצות, שכל אחד מוקף בחמישים חיילים ושוטרי מג"ב. הם התנפלו על התושבים ודחפו אותם בכח, במכות, בגסות נוראה, ורדפו אחריהם מראש הגבעה אל תוך רחובות הכפר. בתוך הכפר התחיל ממש קרב, הצעירים זרקו אבנים והחיילים ירו ענני גז ענקיים ומהר מאד עברו לירי כדורים חיים. החיילים השתלטו על בנין במרכז הכפר והעלו על הגג צלפים שירו לכל הכיוונים. רצנו אל המרפאה כדי לנסות לעזור לרופאים ולאחיות, הפצועים הגיעו בזרם בלתי פוסק, לפחות שבעים או שמונים פצועים - וזה בכפר לא גדול. נוסף לשני ההרוגים מירי הכדורים החיים, תושב מבוגר בכפר מת מהתקפת לב שנגרמה בגלל כמות עצומה של גז מדמיע שחדרה לביתו, ועוד נער נפגע מכדור בראש והוא עכשיו מאושפז במצב אנוש. כל חטאם של האנשים האלה הוא שניסו להגן על האדמה שלהם, שהיא שלהם מדורי דורות והיא פרנסתם היחידה. ההתנהגות הברוטאלית של הצבא היום, הדיכוי הגס, הירי וההרג נותנים אישור לכל הטענות שהועלו נגד ממשלת שרון בבית הדין הבינלאומי בהאג. עכשיו ברור לכל אדם בעולם שהחומה הזאת שנבנית בתוך השטח הפלסטיני היא חומה של כיבוש, דיכוי והרג, ואין לה שום קשר עם ביטחון".

Guy Schlesnar

New member
פשוט גועל נפש

מצטער,אבל יש גבול עד לכמה יפי נפש אנשים יכולים להיות. אז נכון,זה לא עם שלם שרוצה להרוג אותנו,אבל היי,זו עדיין מלחמה,ובמלחמה כמו במלחמה,גם אנשים חפים מפשע סובלים,זו פשוט המציאות,וכדאי שאתה וכל הסרבנים המסריחים האלה יתעוררו ויבינו איפה הם חיים,ושאם לא טוב להם-אני בטוח שאף אחד לא יכריח אותם להישאר.

cobainos

New member
פשוט גועל נפש..

איך שאתה מדבר!!אין פה שום קשר ליפות נפש,"במלחמה כמו במלחמה.." זה אחד מהגורמים למלחמה!זה שאיזה כמה חכמולוגים מנסים להראות גברים בעיני המפלגה שלהם אז הם מציירים מפה של חומה בקוים לא נכונים לא אומר שצריך להרוג אנשים שמגנים על האדמה שלהם.אני לא אנרכיסט,לא סרבן,אני מתגייס לשירות קרבי ואני מסכים איתם אתה היית הולך ומפגין גם כן הם הפגינו ורצו להגן על האדמה שלהם,בלי שום נשק ,שום שוויון כוחות והם מקבלים כדורים לראש.זה אסור וזה גורם לשנאה וגורם מספר אחת לקיומם של מחבלים...ילדים שהרגו את אח שלהם או אבא שלהם,שלפני זה לא שנאו אותנו עכשיו כן. מילא גדר,אבל בקוים נכונים בלי לפגוע באדמות ולהרוס פרנסה של אנשים וכשאנשים מפגינים אסור לירות בהם ולרסס להם תאמא... עובדה שמתנחלים שזורקים אבנים ומסרבים להתפנות אף אחד לא חושב אפילו לעשות להם דבר כזה.

tia3

New member
אוקיי, שאלה אחת קטנה:

גורם מספר אחד לקיומם של המחבלים זה ילדים שהרגו להם את האבא או האימא? יכול להיות שאני טועה, אבל אין גם ילדים ישראלים שהרגו להם את האבא?? למה אני לא רואה ישראליים מתפוצצים ברחובות עזה??? למה, הם לא מפתחים רגשות של שנאה כלפי מי שגרם לזה? ושים לב שיש להפגין, ויש להתנפל על כל מה שאתה בא איתו במגע ולא נחשב לקבוצה שלך... אתה באמת מצפה שחייל קרבי שעושה ימים כלילות בשירותו הצבאי פשוט ישב בשקט כמו ילד טוב מוצב וייתן שיתקפו אותו?? ולסיכום, אני מניחה שזה שאנשים יוצאים לבלות וחוזרים בחתיכות, יוצאים לסופר לקנות ממתקים לכבוד הנכדים שבאים לביקור בסוף שבוע וחוזרים בתוך שק, וכאלה שהלכו לפגוש את הבן זוג וסיימו עם כמה חלקי גוף פחות - כל אלה הם לא סיבה למלחמה נכון?? לא, כי רק סתם תהיתי.....

Guy Schlesnar

New member
קודם כל,אני ממש לא ימני

אני לא תומך בהרג ערבים,לא תומך בטרנספר,ולא אומר שהמדינה הזאת היא רק של היהודים. בשבילי,תתפלא או לא,כהנא הוא חלאת המין האנושי. עכשיו,איך אתה יודע מה היה בהפגנה? אתה יודע במאה אחוז שלא היו התפרעויות והכל היה שקט ומסודר? כי אני בטוח במאה אחוז שלא. גדר בקוים הנכונים זה טוב ויפה,אבל לא תמיד אפשרי. זה שלא עושים כלום למתנחלים זו גם שערוריה,ואני ממש לא מסכים בזה שלא הורגים כמה מתנחלים,כי הם הקיצוניים בעם שלנו. הם המקבילים למחבלים בשבילי. כמו שאמרו מקודם,איך זה שילדים שהרגו להם את האבא והופכים להיות מחבלים זה מובן מצדך,אבל איך זה שאין הרבה ילדים שנהרג להם אבא או אח בפיגוע או בשטחים והם הולכים למסעות נקמה בערבים? ושם פעם,מלחמה זו מלחמה,ובכל מקום נפגעים חפים מפשע חוץ מהמחבלים,אבל בגלל הסיבה הפשוטה שלא רשום לאף אחד על המצח באורות ניאון בוהקים "מחבל" או "חף מפשע",נפגעים גם אנשים שהסיבה לכעס שלהם,שהסיבה להפגנה מצידם,היא מוצדקת. ובשבילי,אנרכיסטים הם חבורה של פחדנים שלא מגנים על דבר ראשון על העם שלהם,ושלא קולטים שבלי הצבא גם הם,האנרכיסטים,מזמן לא היו כאן.

Guy Schlesnar

New member
עוד משהו

אני לא בהכרח מסכים עם הגדר,או לפחות עם מה שקורה איתה בשטח,אבל כל עוד היא כאן,אני,בתור חייל בעתיד הלא כ"כ רחוק,אעשה הכל כדי להגן עליה. חוץ מזה,שלא מצאתי שום דיווח באתרים על הפגנה נגד הגדר שנהרגו בה 80 אנשים כמו שהסנדלר כתב,או בכלל על הפגנה בכפר בשם בידו. אם מישהו מוצא,אני אשמח ללינק.

cobainos

New member
ועוד משהו

הם ערים ומבינים איפה הם חיים,ובגלל זה הם מפגינים,בשביל לשנות,בגלל שהם כן רוצים להישאר,כי אכפת להם אני שונא שכל הימנים האלה אומרים:"לא טוב לכם,אז תעזבו" חבל שלא עזבו בימים של רבין כל הימנים האלה שהלכו והפגינו...זה תמיד הפתרון שאתם מציעים. אני אמנם לא מסכים עם האנרכיסטים נגד גדר בשיטת הפעולה שלהם ,של ללכת ולהרוס תגדר ולהתגרות בחיילים ,אבל עדיין אין הצדקה לירות

Baba Roy

New member
ההגנה על חיינו

אני אגיד לכם ת'אמת, אני לא ימני, פעם הייתי שמאלני קיצוני והיום אני שמאל אבל הרבה פחות מובהק. אני לא תומך בפעולה שהצבא עשה ובטח שלא מצדיק את הרג אותם מפגינים וכמו שאתה אומר שהם בסך הכל רצו להגן על אדמתם ללא נשק חי אבל.. אותם אלו ש"בסך הכל מגנים על אדמתם" מעודדים פיגועים, ואותם אלה מסייעים למערכות החבלה לפעול ומתגייסים לעזרתם.. בשלב כזה או אחר. אלו המפגינים, בני עמם של מחבלים חסרי ערך אדם שמתפוצצים מידיי יום ברחבי ישראל והורגים חפים מפשע ואזרחים טהורים שלא עושים כלום למען מיגור הטרור, ואותם פלסטינאים שמצטיירים כביכול כ"מגני פיגועים" (ערפאת) ואנו יודעים טוב טוב מה מסתתר בדלת האחורית... תחשבו איך מרגישה אמא שאיבדה את בנה הלוחם ואיך משתנה דעתה באותה רגע שנודע לה על מות הבן.. וכך עוד אלפי משפחות שאיבדו את יקיריהם בגלל בהמות חסרי ערך ומוסר. אז אני לא בעד הכיבוש, ולא בעד התנחלויות ולא בעד הרג כללי של אזרחים בטח שלא חפים מפשע כמו שתיאר הסנדלר המהולל.. אני בעד שלום הוגן תוך כדי מסירת שטחים לא מעויישים באזרחים ישראלים וחזרה לקווי 67'.. רק כך נוכל להגיע להסדר כולל ולחיות בשקט בלי לפחד ליסוע באוטובוס או להסתובב ברחבי מדינתנו היפה.. אנו במלחמה, חייבים להגן על חיינו וכמו שהגנו עלינו 18 שנה כך אנו צריכים לעשות, ואנחנו חייבים לוחמים וכל קרבי - כבוד וכל הפחדנים והסרבנים למינהם שחלקם מצטיירים כ"ימנים",עם פרופיל 97 אך לא מתגייסים לשירות קרבי, כי למה להם לסכן את חייהם רק מוכיח עד כמה יש אנשים צבועים במדינה שלנו שיודעים רק לדבר ולבקר את הממשלה הנוכחית. אהוד ברק, תחזור!!!

yehuda101

New member
עוד אחד

בא לפה להטיף מוסר, שמאלן חוצפן. תחזור לחור שממנו זחלת. לא הכל הוא הרג, אנחנו לא הרעים כאן. ובנימה זו, הנה החולצה שלי :)

Baba Roy

New member
אולי אני שמלאני חוצפן אבל..

בגלל ימנים כמוך ככה המדינה שלנו נראית!!!

Ignition

New member
יופי , מה אתה רוצה ?

אפשר גם להביא עדויות מהפיגוע בירושלים בקו 14 , אני לא חושב שזה יהיה כל כך שונה . אדיוט.

dilan angel

New member
לא,להתפוצץ באוטובסים,מסעדות,קניונים

יותר טוב? במקום להיות לצד המדינה שלך שמנסה למנוע כמה שיותר פיגועים ונכנסת לשטחים כדי להוציא את כל המחבלים ואת כל הנשק של הרשות אתה מרחם עליהם? תראה, גם אני לא בעד להרוג אבל אם זה מה שצריך בשביל למנוע כניסת פלסטינים לקו הירוק אז צהל יודע מה הוא עושה. ואתה סתם חי בסרטים. מזה התיאורים האלה? למה אתה לא יכול לתאר פיגוע? אתה יודע איזה זוועות הולכות שם? חלקים של אנשים עפים לעשרות מטרים.. אני ראיתי את זה בתשדיר של משרד החוץ.. אני ראיתי רגליים מנותקות מגוף של אנשים,ראשים של ילדים,אצבעות,חלקי גוף ועוד זוועות..

cold fire1

New member
שאלה...

למה כל השמלאנים סטייל אנרכיסטים לא יוצאים נגד הפיגועים??? למה הם לא מפגידי ומתפרעים ומזיקים לסדר הציבורי כנגד פיגועים???? הרי כשמחבלים מתפוצצים לנו בקניונים ובאוטובוסים זה בסדר...? וכשרוצים לעשות גדר שתמנע מהטרוריסטים להגיע אלינו, רק אז נזכרים כל יפיי הנפש לעורר מהומות.. כדי שחס וחלילה לא יקחו לעבד איזה דונם אדמה על חשבון הביטחון שלנו, כי בנדוד של עבד, צריך להוציא פיגוע עוד שבוע והגדר תפריע לו לעבור.. אז... טיפה מחשבה.. וכל מי שיש לו מה להגיד לגבי הדעה שלי.. מוזמן להגיב.. כל הרעיון זה חופש ביטוי

SupeRonit

New member
אני נגד הפיגועים

אבל אני בעד המאבק שלהם. זאת אומרת:בעד המאבק,נגד הדרך.. אני חושבת שהפיגועים של היום הם תוצאה של דיכוי העם הפלסטיני לפני 20,30,40,50 שנים על יד ממשלת (הרשויות) ישראל. הממשלה שלנו התייחסה אליהם כאל תתי בני-אדם.הם לא קיבלו תשתיות בסיסיות שמגיעות לכ-ל ייצור אנושי (חוץ מלנאצים) כמו מים וחשמל לכפרים שלהם. דבר זה יצר שילדים שנולדו אז,נולדו לתוך המציאות הנוראה ההיא.הם גדלו לשנוא את היהודים.והילדים של אז הם המחבלים של היום בנוסף כעם שעבר את השואה והבין מהי חשיבות של מדינה יהודית לעם היהודי יכול וצריך לגלות סובלנות כלפי עם שצריך ורוצה מדינה ריבונית משלו. אין לי פתרון,כנראה גם לא יהיו לי (או לפחות דרכים להביע את הפתרונות שלי),אבל יש בי הבנה שמשהו פה לוקה בטעות מן הייסוד ומן ראשית ימינו

SupeRonit

New member
ורציתי להוסיף עוד משהו

שאם נמשיך בדרך המחפירה שבה אנו נוהגים כלפיהם היום.אז הילדים של היום יהיו המחבלים של מחר (זאת אומרת 20 שנים)..

למעלה