עדות ראיה מהגיהנום

SupeRonit

New member
למה במילא ../images/Emo35.gif

אם היו חיו בתנאים הומניים ואנושיים אם לא היה להם על מה למחות אם הם לא היו פונים לדת (כי הייאוש זורק אותם לדת) בעקבות כך לארגוני הטרור אם הם לא היום נואשים ומיואשים אם אם אם אם הם לא היום הולכים ומתפוצצים
ילד נולד
חי בתנאים מחפירים
מאשים בכך (ובצדק) את היהודים
גדל לשנוא אותם
פונה לדת=לארגוני הטרור (הם יודעים טוב מאוד את מי "לצוד")
מתאבד כי אין לי בשביל מה לחיות אם היינו קוטעים חוליה אחת מהשרשרת לא היינו מגיעים לתוצאת הסופית

אי אפשר למחוק הודעה שהיא

משורשרת כי אז זה מוחק את כל ההודעות שלפניה. אנשים הבינו שהתכוונת ל- "לו "

SupeRonit

New member
חחחח.בסדר.

בכל מקרה אנשים יבינו שזו טעות שנועדה למחיקה,אז בכל מקרה השגתי את המטרה

dilan angel

New member
תגידי,את קולטת מה את אומרת?

את חיה במדינה של יהודים יש שם צבא בחוץ שקורע ת'תחת כל יום נפצע נהרג בשביל מי? בשבילנו,בשבילי,בשבילך בשביל שלא תפגעי,בשביל שלא יפגעו בנו ואת עוד באה בטענות שאנחנו אשמים! ומה תגידי על כאלה שחיים באיראן,עיראק,ערב הסעודית,לוב ומתים לפוצץ אותנו? הא? אנחנובאמת מתייחסים אליהם נורא.. נוראים אנחנו...ממש

SupeRonit

New member
למה במילא ../images/Emo35.gif

אם היו חיו בתנאים הומניים ואנושיים אם לא היה להם על מה למחות אם הם לא היו פונים לדת (כי הייאוש זורק אותם לדת) בעקבות כך לארגוני הטרור אם הם לא היום נואשים ומיואשים אם אם אם אם הם לא היום הולכים ומתפוצצים
ילד נולד
חי בתנאים מחפירים
מאשים בכך (ובצדק) את היהודים
גדל לשנוא אותם
פונה לדת=לארגוני הטרור (הם יודעים טוב מאוד את מי "לצוד")
מתאבד כי אין לו בשביל מה לחיות אם היינו קוטעים חוליה אחת מהשרשרת לא היינו מגיעים לתוצאת הסופית

Baba Roy

New member
בושה וחרפה רונית!!! זו הפקרות..!!!!

את מדברת שטויות על גבי שטויות בלי להפסיק! מה זה עם שעבר דיכוי לפני 20,30,40 שנה?!?!?! העם הזה "שעבר דיכוי" להזכירך בשנת 48, שהכריזו על הקמת בית ומדינה יהודית לעם היהודי, גם העם הפלסטינאי קיבל מדינה משלו ישראל חולקה לחצי, יהודים, ופלסטינאים!!!!! לא התאים להם, והם פתחו במלחמה שנקראה מלחמת העצמאות, מייד אחרי הקמתה של המדינה!!! לאחר מכן מלחמת ההתשה, מלחמת ששת הימים, מלחמת הכיפורים שבאה בהפתעה, ובה תקפו אותנו חמש מדינות מכל צד!!! לאחר מכן מלחמת שלום הגליל!! אז מה את מדברת על מחאה ודיכוי?!!!?!?! את כל השטחים שכביכול היו שייכים לערבים, מקום המדינה אנחנו השגנו על אפינו וחמתינו, בדם ויזע!!!!!!!!!!!!!! אז על איזה דיכוי את מדברת?! איזה התנהגות מחפירה שלנו?! למה אם המצב היה ההפך והיינו מפסידים במלחמות אז אנחנו, העם היהודי, היינו פה היום.!?! את יודעת איפה היינו עכשיו, זורקים אותנו לים!! שני העמים חיו פה מלכתכילה והוחלט על הסכם ששנינו נחייה במדינה אחת, הם היו חמדנים והפסידו!! אז אם בשביל שלום המחיר הוא מסירת שטחים וויתורים, אני בעד! לפי איך שאת מדברת את נשמעת פרו פלסטינאית מובהקת!!! אני לא מאמין שיש אנשים כאלה במדינה היפה שלנו..

cobainos

New member
../images/Emo45.gifיפה רונית

אמרת מה שרציתי להגיד,בצורה הרבה יותר טובה ממני

Baba Roy

New member
תשובה

בן אדם, ההבדל ביננו לבין הערבים שאנחנו לא טרוריסטים ואנחנו לא בעד הרג אז אחרי פיגוע שרון נותן הוראה להפציץ שכונה ערבית ולהרוג כמה שותפים, ראשים ועוד ועוד.. תבין, על כל מחבל שתהרוג להם, הם יהרגו לך פי 10 בחזרה... ולנו יש ערך לחיי אדם, להם לא! הטעות הבסיסית היא שאת תחילת האינטיפדה ששרון עלה להר הבית היה צריך לעצור מלכתילה!!! ולא לתת לה להמשך! אחרי הפיגוע הראשון היה צריך למחוק להם 3000-4000 איש, ואתה יודע איפה??? שמישהו נהרג להם והם רצים ברחובות אלפי איש כמו נמלים עם הארון קבורה מחזיקים אותו.. לבוא עם 4 מטוסים ולזרוק כמה פצצות ולהוריד להם כמה אלפים, אולי אז הם היו מבינים לא להתחיל עם זה בכלל והיום תראו איפה אנחנו.. עכשיו כלום לא יעזור מלבד שלום תוך כדי פינוי התנחלויות, מסירה וויתור על שטחים

קיר קמט

New member
בדיוק..

אלוהים ישמור אחריי כל מה שהעם היהודי סבל לעזאזל, אתם אמורים להיות ערים יותר לסבל של אחרים זה פשוט מזעזע אותי איך שאנשים כאן מדברים..

SupeRonit

New member
יש לי פתרון ../images/Emo70.gif

אולי נחבר להם את הכפרים למים, ואז שהם יבואו להתקלח במקום מים ייצא גז ואז ניקח את הגופות שלהם ואותן נשרוף ומי שיישאר חי נתחיל אותו להצעיד או שנעשה להם טרנספר ברכבות אה.אופס-כבר עשו את זה לפנינו ואנחנו רוצים להיות מקוריים אז בואו נרד מהרעיון.. או שאולי מישהו ייקח את זה הלאה וייתן את זה כהצעה לראש הממשלה -נראה לכם שזה ייתקבל ?!?!?!?!?!? תתביישו לכם
אני לא בעד הערבים אני בעד ישראל.ולהיות בעד ישראל זה לרצות לחיות בדו-קיום ולא במלחמה יום-יומית.מלחמה שהיא של ארגוני הטרור,נגד אזרחים חפים מפשע!היום זה לא בטוח ללכת לקניון,לנסוע באוטובוס.היום בגיל 18 יש לי חברה שכבר השאירה מאחוריה צוואה-כי היא אף לא יודעת אם היא תחזור הבייתה.היום זה לא בטוח לרדת לקנות לילדה שלך גלידה מתחת לבית-כי האחרונה שעשתה את זה שכלה את בתה וחמתה. אבל הפכנו אטומים.זו לא אשמה-זו עובדה.המציאות כפתה את זה עלינו.כי כמה אפשר לשמוע-כמה שכול ואובדן אפשר לספוג.. והגדר הזאת-ברוכה היא..אבל למה-למה היא צריכה להפריד בין ערבי למטע הזיתים שלו,בין ילד ערבי לבית-ספר שבו הוא לומד--למה?למה?למה? יש להם זכות למדינה היום-בדיוק כמו שלנו הייתה לפני 60 שנה

cobainos

New member
מי אמר שלא עושים כלום?!?

עושים ויוצאים,פשוט הרבה יותר עושים את זה אז הם לא בולטים

למעלה