עדיין בענייני רופאים

שמנהנה8

New member
חדשה רוצה יעוץ

הי לכולם. אני כבר הרבה זמן מציצה לפורום שלכם ומקבלת מידע. אני בתהליך שלפני הניתוח ואני לא יודעת להחליט אצל איזה רופה לנתח. אני רוצה שרוול ולא טבעת , האם ד׳ר אבינוח עושה גם שרוול? האם משהו שמע ויכול להמליץ לי על ד׳ר סובחי? יש למישהו עוד הצעה? אשמח מאוד לשמוע, אין חכם כבעל הניסיון... תודה

שמנהנה8

New member
חנוכה שמח לכולם

תודה לכולם על התשובות קבעתי תור לד'ר סובחי. רציתי לדעת אם פה בפורום כולם עשו טבעת או שיש כאלה שעשו שרוול?

קוביd1

New member
שמנה 8 סופשבוע נעים

החלטת על שרוול ואם את שלמה עם ההחלטה שלך אני מברך אותך
ד"ר אבינוח מנתח רק ניתוחי טבעת.
ד"ר סובחי מנתח בעל רקורד מרשים
רופאים נוספים העתקתי את תשובתו של רוייקו דר' אנדרי קידר' דר' אבן עביד סובחי, , דר' אניה פייגין, דר' דוד גוייטין, דר' ניסים גרון, דר' בגלייבטר נחום, דר' קוריאנסקי יוסף, דר' רזיאל אסנת, דר' רובין משה

בהצלחה

קובי

קוביd1

New member
שמנהנה חג שמח

בפורום יש מטובעים משורוולות ומועקפות ,הכל מכל
אני נותחתי טבעת על ידי ד"ר סובחי לפני 12 שנה ,נחשב לרופא מומחה בכל סוגי הניתוחים

קובי

אלישבע24

New member
שמנהנה יקרה,אנא,שני את שמך,

זה ממש מכווץ לי את הקיבה
שאת ככה מתעללת בעצמך,
את גם בן אדם טוב כנראה
ונדיבה וחכמה ויפה
אל תתקעי עם השמנה הזאת,
סליחה אם פגעתי כי ברור שזכותך
לבחור לך כינוי,
זה בא מאהבה

אופירA

New member
מנהל
זו שמנה שעושה נה לכו-לם, ולא סופרת אף אחד

שמנהנה8

New member
תגובה לאלישבע24

כרגע אני שמנמנה מקווה שבקרוב אצליח לדבר על עוד דברים טובים שיש בי. מה לעשות זה מפריע לי מאוד מאוד. הBmi שלי הוא 37 בתוספת כמה בעיות רפואיות, אני מקווה שאצליח לקבל אישור מהקופה. יש לכם טיפים?(מעבר לאבנים בכיסים)

קוביd1

New member
שמנהנה 8

BMI 37 זה שמנמונת לא שמנה ...
נקווה שהבעיות הרפואיות יעזר לך לקבל האישור
טיפים אולי לשתות הרבה מים ולהתאפק
משהו אמר ללבוש כמה בגדים אחד על השני בזמני לא היה ועדות הBMI שלי היה 39 והחברת ביטוח הפרטית שלי לא אישרה ,אז הרופא הוריד כמה ס"מ מהגובה ומ192 ס"מ אפשר להוריד
שיהיה לך בהצלחה וכמה מסמכים רפואיים מרופאים מקצועים יעשו רושם על הועדה.

קוהי

אלישבע24

New member
שמנהנה יקרה, אין לי טיפים,לי לא אישרו

את הניתוח בגלל בעיות פסיכיאטרייות
עשיתי אותו פרטי.
הרבה הצלחה לך!!!

אז כל הכבוד על האומץ

גם לי לא רוצים לאשר מבחינה פסיכיאטרית. לא בגלל ועדה, אלא ברמה האישית, הפסכיאטרית שלי מאמינה שזה לגמרי עלול להחמיר את הדיכאון ואת הפרעת האכילה הקיימת, ואני נוטה, לצערי, להסכים אתה. מאוד בעייתי לעשות ניתוח כזה (שרוול) בלי תמיכה קרובה ומרפדת, ואין לי כזו.

קוביd1

New member
אלומת האור

אם הפסיכיאטרית שלך חושבת שזב יחמיר את הדיכאון ,לא כדאי לקחת סיכון ולעשות את הניתוח ,דיכאון עמוק לפעמים יותר גרוע מעודף משקל ,
תראי מה יקרה בעתיד אולי תחול הטבה במצבך הנפשי ,ואז תוכלי לחשוב על ניתוח ,הכל בזהירות ובהמלצת הפסיכיאטרית

הרבה בריאות

קובי

קוביd1

New member
אלישבע ניתוח פרטי

יש לך בעיה פסיכיאטרית ,הועדה לא אישרה לך את הניתוח ,ובפרטי עשית קשה, לי להבין כסף מכשיר את הניתוח ,משהו לא תקין בלשון המעטה

קובי

ליבי3617

New member
יש לד"ר סובחי לא מעט מנותחים מרוצים

אצלי בפורום תוכלי להתכתב עם כמה.
ד"ר אבינוח עושה רק טבעת.

השאלה היא גם מאיפה את בארץ ולאיזו קופה את שייכת.
רוצה ניתוח פרטי או בבית חולים ציבורי? יש לך ביטוח בריאות?

מציעה לך לעשות טבעת ולהתעייץ עם מנוסים

תתיעצי אם מנוסים שעברו את הניתוחים והתוצאות שעברו אחרי כמה שנים ,אני עשיתי טבעת בגלל היתרון שאפשר לשלוט בירידה ובעליה
הבנתי ששרוול זה ירידה ובשלב מסויים מתחילים להחזיר את הקיבה לקדמותה ואז קשה מאוד להוריד

קוביd1

New member
ביטון שלהבת

כל אחד יעשה את הניתוח שהוא חושב שמתאים לו .
את יכולה לספר על הניתוח שאת עשית ,ולא להציע לאחרים מה לעשות .
תלמדי ממני אחרי 12 שנה של מנותח טבעת מרוצה לא אגיד לאף אחד מה לעשות

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא הבנת נכון

כדאי להכיר היטב את הנושא, לפני שמייעצים לזולת בסגנון פסקני: רק ד"ר אבינוח (והניתוח שהוא עושה)...

בשרוול בשלב מסוים יכולת האכילה גדלה. בשום מקום לא כתוב ולא מתרחש מצב בו הקיבה חוזרת לקדמותה. הקיבה תתרחב בשרוול, אבל מקרה בו היא חוזרת לקדמותה בגודלה הוא ממש לא המקרה המאפיין את השרוול...

בטבעת אינך שולטת בירידה ובעליה, כפי שהבנת. אפשר לשלוט בסגירה ובפתיחה, וגם זה בצורה מאוד מוגבלת, כי לאורך השנים, מערכת העיכול מאוד מתעייפת בגלל המאמץ השרירי שהיא צריכה להפעיל כדי לדחוף אוכל דרך המעבר הצר של הטבעת, כך שמי שסוגר מידי את הטבעת יסבול מרפלוקס, מצרבות, מהקאות קשות ומחוסר יכולת לשתות - ולא יוכל ליהנות מהיתרון של השנה הראשונה, בה בד"כ לא סבל מכל התופעות הללו. במשך השנים גם בטבעת צריך לשלוט על המשקל באמצעים המסורתיים - הרגלי אכילה נכונים, ידע קלורי ותזונתי ופעילות גופנית.

אם לא כן, גם בטבעת תהיה עלייה חוזרת במשקל במשך השנים, וזה קרה להרבה אנשים.
התקופה הראשונה לאחר כל ניתוח מיועדת לתת לאדם חלון הזדמנויות, בו ירגיל עצמו בעזרת המגבלה של הניתוח להרגלי אכילה נכונים וטובים, שישמשו לו את תעודת הביטוח לשנים הבאות.

anava:)

New member
אני מהצפון מועמדת גם לניתוח ומחפשת המלצות

על רופא טוב המתמחה בשרוולים
אני בכללית
אשמח להמלצות

למעלה