עדיין בענייני רופאים

קוביd1

New member
מנתח שרוול מהצפון

בצאת השבת תיכנס אופירה לפורום אישה מסודרת יש לה את רשימות הרופאים ,אולי ליבי מנהלת פרום המשורוולים תיכנס בצאת השבת ותוכל לעזור לך ,הרשי לי להפנות את תשומת ליבך לפורום המשורוולים http://www.meshurvalim.co.il
אולי שם יש מנותחים/ת צפונים/ות שיוכלו לעזור לך

קובי

מנתח טוב ממליצה זה ד"ר עסליה

בית חולים רמב"ם - חיפה
כללית יש הסדר לניתוחים עם רמבם

כמובן שיש גם בבית חולים בני ציון את ד"ר מטר
ובבית חולים כרמל

אני ממליצה על מי שאני נותחתי וזה ד"ר עסליה

שמחה37

New member
יש לך גם את את ד"ר גירון

בפוריה ומנתח פרטי גם באסותא

ושמעתי לאחרונה שהרופא בבי"ח זיו בצפת עושה עבודה מעולה

בהצלחה

שמחה

tzfat

New member
אני נותחתי ע״י דר׳גירון בפוריה

לפני כמעט חמש שנים.
אני מצפת.
בצפת יש רופא שהגיע מנהריה לפני כארבע שנים
נדמה לי פ/דר וקסמן.
מקימי מצפת

קובי....

אתה כועס עליי על משהו מסויים?
כל מה שנכתב זה הרי ברור שזה בגדר המלצה בלבד וזאת הסיבה שהוספתי להתייעץ עם מנוסים

קוביd1

New member
שלהבת אני לא כועס אף פעם

את כתבת רק ד"ר אבינוח ,ד"ר אבינוח נקרא שר הטבעות ובצדק ,הוא לא מנתח ניתוחים מסוג אחר ,הכותבת החליטה שהיא רוצה שרוול זכותה ,יש בשרוול הצלחות מדהימות ,אחת מהן היא ליבי שכותבת פה בפורום היא אחרי 5 שנים בשרוול ,ונראת מה שנקרא סוף הדרך
אם משהו שואל מה כדאי לעשות איזה סוג של ניתוח ,התשובה שלי תתיעצי עם רופא ,תקראי בפורומים השונים ובקומונה ותחליטי ,אני יכול לכתוב עברתי ניתוח כזה וכזה ,הצלחתי בבחירה שלי ,או חס וחלילה נכשלתי ,זה לגיטימי
אני לא מוכן להמליץ למשהו על ניתוח מסויים ,שחס וחלילה ,משהו ישמע לי ויכשל בגללי ,ותאמיני אני די מנוסה אחרי 12 שנה.
שלהבת שבת שלום ובהצלחה

קובי

שמנהנה8

New member
עדיין בענייני רופאים

משהו שמע על ד׳ר פייגין? והאם יש העדפה לעשות את הניתוח באסותא ת׳א או במדיקל סנטר בהרצליה? סליחה שאני משגעת אתכם בהכנות שלי ואתם כבר אחרי...

קוביd1

New member
לשמנהנה

דבר ראשון את לא משגעת אותנו ,בשביל זה הפורום קיים תרגישי בנוח לשאל מתי שתרצי ומה שבא לך
ד,ר פייגין רופאה מנתחת מהמובילות בתחום
אסותא או מדיקל סנטר שניהם בתי חולים פרטים שמואבזרים בציוד הכי חדיש ,היחס הוא כמו של בית חולים פרטי
אשמח לשמוע ממי שעשה את הניתוח בתקופה האחרונה או באסותא או במדיקל סנטר ,על ההתרשמות שלו
כדי לעזור לשמנהלה .....

קובי

אופירA

New member
מנהל
חיבור לשרשור

למעלה