עדיין כואב לי הראש, אני משתגעת

Raindrop23

New member

Raindrop23

New member
עדיין כואב לי הראש, אני משתגעת

דיברתי אתמול עם הפסיכיאטרית והיא אמרה שאם זה לא מאוד כואב או מציק אז לחכות יום יומיים ולראות מה קורה ושאם זה ממשיך אולי לחזור ל-5 מ"ג עד שהגוף יתרגל.
אני לא יכולה יותר, נמאס לי, די, כמה אפשר לסבול. זה נמשך כבר כמה ימים, בחיים לא היה לי דבר כזה שכאב ראש נמשך יותר מכמה שעות.

Lady Stark

New member
שמחה שתפסת אותה

סורי, ממש לא קל לעבור את התהפוכות האלה. אבל עוד יומיים תראי אם לשנות מינון או להמשיך הלאה.
את לוקחת איזה כדור לכאבים?

Raindrop23

New member
לקחתי כמה פעמים כדורים נגד כאב ראש וזה לא עזר

היום ניסיתי סוג שונה של כדורים נגד כאב ראש וזה גם לא עזר, אולי טיפה אבל עדיין כואב לי הראש. יכול להיות שזה גם קשור לגמילה מהציפרלקס (קראתי בגוגל).
ממש לא קל, אפילו קשה :-\

Lady Stark

New member
תשמעי

בדיוק נתקלתי בידיעה על הרגעת מיגרנות ומניעת התקפים.
מציעים שם לאכול ארוחות קטנות כל ארבע שעות ולעשות פעילות גופנית מתונה. אולי תעשי קצת הליכון? כשמשתחררים אנדורפינים זה מאלחש כאבים.

Raindrop23

New member
קשה לי

לא בא לי ואין לי כוח לעשות הליכון, גם אין לי כוח לעשות מקלחת. לגבי הארוחות, אין מה לדאוג
אני אוכלת במידה כמה שאני יכולה אבל בארוחות קטנות.

Raindrop23

New member
גם לקחתי ואבן כי אני בחרדות וזה מלחיץ אותי כל

הסיפור הזה

Raindrop23

New member
טריגר

אני כולי לבד ושונאת את עצמי ושונאת את החיים שלי. אין לי כוח יותר, מה יש לי להמשיך לחיות, בשביל לסבול כל החיים? בשביל מה לעזאזל.

Raindrop23

New member
אולי כדאי (אולי טריגר)

שאפסיק לכתוב וזהו. זה לא עוזר לי ולא לאף אחד אחר, החיים עושים לי רע, האובססיות, ההתמכרויות, אני לא יכולה עם זה יותר.
די. פשוט די.

Lady Stark

New member
מותק

כשאת כותבת כאן את מקבלת תמיכה ומגלה כמה אנחנו אוהבים אותך.
ואת מבטאת את עצמך, ומדי פעם מקבלת עזרה של ממש.
אני רואה איך את קמת ונעשית אקטיבית יותר מאז שהתחלת לכתוב פה. אמרתי לך כבר כמה פעמים ואגיד שוב כמה אני גאה בך על כל ההתקדמות. כמעט בלי כוחות, ניגשת לפסיכיאטרית ועשית בדיקות דם ושיפרת את התזונה. תראי כמה דברים עשית כשאת מרגישה רע. תארי לעצמך כמה תצליחי לעשות כשתרגישי טוב יותר.
וגם, עד שתתחילי את הטיפול הפסיכולוגי זה צפוי שיש עמידה במקום. אבל כשתתחילי טיפול תראי יותר טוב את ההתקדמות.
נכון שיש רגעי יאוש, אבל גם הם עוברים.

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

את צודקת, זה עוזר לי לכתוב פה. פשוט ממש רע לי, יש לי חרדות, אובססיות, התמכרויות, מחשבות ומה לא, כל ה-Crap שבעולם, זה יכול לשגע בן אדם וזה משגע אותי.
לא זוכרת אם כתבתי את זה פה כבר אבל אני אתחיל את הטיפול הפסיכולוגי אחרי שאתאזן עם כל שינויי התרופות, נראה לי שעדיף ככה.
המון תודה על התמיכה ועל ההבנה, It means a lot.

Raindrop23

New member
ומצטערת אם נשמעתי כפויית טובה, זו לא הייתה

כוונתי, פשוט דיברתי מתוך הקשיים שלי.

Lady Stark

New member
חלילה

לא האשמת אף אחד ולא נשמעת כפויית טובה. עובר עליך משהו קשה כרגע וזה בסדר.
אל תדאגי, חמודה. רק ניסיתי להזכיר לך כמה דברים טובים כדי להוסיף צבע לשחור הזה.

Raindrop23

New member
תודה מתוקה

שהזכרת לי. דרך אגב, כבר ירדתי מידה במכנסיים ועכשיו אני לובשת ג'ינס שלא עלה עלי קודם.

Raindrop23

New member
נמאס לי מהחוסר שליטה הזה במצבי רוח ובהכל

יש לי תנודות במצב רוח, אני יכולה רגע אחד להרגיש מעולה ואחרי רבע שעה להתעצבן ממשהו ואז כל המצב רוח הטוב נהרס. והנשמה יוצאת עד שאני נרגעת.
אני מרגישה חסרת שליטה ויכולת לשלוט במצבי רוח ובכלל. וגם אחותי מעצבנת אותי. כבר ביום ראשון היא ביקשה שאבוא אליה ביום שבת, שהיא מתגעגעת (בטוח יש עוד סיבות אבל לא משנה).
אז הסכמתי. אבל עכשיו נראה לי שלא אבוא כי אני לא מרגישה כל כך טוב והיא לא בדיוק מעודדת ותומכת בחילופי התרופות. ועוד משהו.
היא כתבה היום לאמא שלי שנראה לה שיש לה אספרגר בגללי ובגלל איזה דוד שלי. Just leave me out of it, אבל לא, היא לא יכולה. ואני אספר לכם עוד משהו.
פעם היא כתבה חיבור במסגרת משימה לאוניברסיטה ש"יש לי שתי אחיות, אחת בסדר, אחת לא". ואתם בטח יכולים לנחש איזה אחות "לא בסדר".
ואני מאוד כעסתי ונעלבתי אבל הייתי צריכה להבליג כי היא אחותי וזאת היא, יש לה פה גדול ואי אפשר להגיד לה כלום.
Whatever. אין לי כוח לזה. וכל פעם שהיא מוצאת לעצמה הפרעה חדשה אז גם לי יש את זה ואולי גם לאמא שלי יש את זה, נמאס לי. נמאס לי בכללי.
עדיין כואב לי הראש, אמנם כאב די חלש וברקע אבל זה עדיין מציק, ואין לי מצב רוח. למה אני לא יכולה להיות שמחה לאורך זמן ושזה פשוט יישאר ככה

למעלה