נמאס לי מהחוסר שליטה הזה במצבי רוח ובהכל
יש לי תנודות במצב רוח, אני יכולה רגע אחד להרגיש מעולה ואחרי רבע שעה להתעצבן ממשהו ואז כל המצב רוח הטוב נהרס. והנשמה יוצאת עד שאני נרגעת.
אני מרגישה חסרת שליטה ויכולת לשלוט במצבי רוח ובכלל. וגם אחותי מעצבנת אותי. כבר ביום ראשון היא ביקשה שאבוא אליה ביום שבת, שהיא מתגעגעת (בטוח יש עוד סיבות אבל לא משנה).
אז הסכמתי. אבל עכשיו נראה לי שלא אבוא כי אני לא מרגישה כל כך טוב והיא לא בדיוק מעודדת ותומכת בחילופי התרופות. ועוד משהו.
היא כתבה היום לאמא שלי שנראה לה שיש לה אספרגר בגללי ובגלל איזה דוד שלי. Just leave me out of it, אבל לא, היא לא יכולה. ואני אספר לכם עוד משהו.
פעם היא כתבה חיבור במסגרת משימה לאוניברסיטה ש"יש לי שתי אחיות, אחת בסדר, אחת לא". ואתם בטח יכולים לנחש איזה אחות "לא בסדר".
ואני מאוד כעסתי ונעלבתי אבל הייתי צריכה להבליג כי היא אחותי וזאת היא, יש לה פה גדול ואי אפשר להגיד לה כלום.
Whatever. אין לי כוח לזה. וכל פעם שהיא מוצאת לעצמה הפרעה חדשה אז גם לי יש את זה ואולי גם לאמא שלי יש את זה, נמאס לי. נמאס לי בכללי.
עדיין כואב לי הראש, אמנם כאב די חלש וברקע אבל זה עדיין מציק, ואין לי מצב רוח. למה אני לא יכולה להיות שמחה לאורך זמן ושזה פשוט יישאר ככה