עדיין כואב לי הראש, אני משתגעת

Raindrop23

New member
וגם נמאס לי מהצורך הבלתי פוסק בחיזוקים

להיות תלויה באחרים ובמה שהם אומרים לי, בלי יכולת לחזק את עצמי, להחזיק את עצמי, שהמצב רוח שלי תלוי במה שאומרים או שלא אומרים ועוד.
אני מתביישת אפילו לכתוב את הדברים האלה. מה יהיה איתי...

כמוני כמוך

הצורך בחיזוקים... קשה

כולנו תלויים בחיזוקים ובפידבקים חיצוניים ...

ובשביל מה הפורום הזה קיים אם לא בשביל לקבל אותם? אז קבלי -

Raindrop23

New member
לעזאזל עם הפוסט טראומה הזו

עכשיו אמא שלי נכנסה ואמרה לי שלום והייתי שקועה במחשב ולא הייתי מוכנה לזה, ממש נבהלתי ונתתי צעקה, כמעט חטפתי התקפת לב.
עד מתי אני אסבול מהפוסט טראומה הארורה הזו ומהנזקים של המפלצת האשמאי הזקן הזה? עד מתי

Raindrop23

New member
אני רק רוצה להיות נורמלית ולא לחיות בפחד

ולהרגיש טוב ולאורך זמן. זו בקשה מוגזמת? כנראה שכן :-\

זו בכלל לא בקשה מוגזמת, מתוקה

הלוואי שיכלו להיות לנו חיים נורמליים, הלוואי. אבל זה מה שהחיים חילקו לנו, ואנחנו צריכות להתמודד עם החרא הזה בצורה הכי טובה שאפשר ולא להתייסר סביב השאלה אם זו בקשה מוגזמת או לא, כי זה לא יקדם אותנו לשום מקום. הלוואי שיהיה קל יותר לך וגם לי. אני חושבת שתהיה הקלה כשנקבל את העובדה שזה המצב ולא נכעס על עצמנו. גם זה יהיה שיפור. חיבוק ענק.

Raindrop23

New member
תודה יקרה

אני רוצה להאמין שהמצב יכול להשתפר, נקווה לטוב. תודה על החיבוק, שולחת חיבוק גדול בחזרה.

המנותק1

New member
לאט לאט ריינדרופ

אל תאבדי תקווה. ריפוי מקשיים נפשיים עלול להיות ארוך. זה מתסכל, נכון, אבל זה לא אומר שהבקשה שלך מוגזמת או לא ריאלית.
תשקיעי כמה שניתן בכניסה למסלול אקטיבי, כמו שדיברנו. ממצב של חוסר אונים ופסיביות קשה להתרומם. אני יודע, כי משך שנים רק שקעתי ושקעתי, ואף אחד מסביב לא טרח להושיט יד. כשהגעתי לתחתית והבנתי שאני לבד התחלתי לקחת יותר אחריות. אני מתקדם בצעדי צב, אבל אני יודע שאני מתקדם. ואני יודע שגם את מתקדמת. כמה יפה הצעד שעשית עם התזונה, ירדת מידה אחת (ועוד בלי דיאטנית וספורט. מה יהיה אחרי זה?? נמצא את ריינדרופ בערוץ האופנה בלבד
).
יש לנו מטענים רגשיים שצריך לעבד אותם, אנרגיה נפשית שצריכה להיות מתועלת לכיוונים בונים במקום לכיוונים הרסניים. חשוב לעשות את התהליך הזה ריינדרופ. אל תתני לעצמך לשקוע עוד. בידייך לשפר ולתקן. רבים עשו זאת לפניי ולפנייך. אני מאמין בך וגם בי.

חיבוק מחזק ממני :)

Raindrop23

New member
תודה מנותק יקר

אני מקווה שהכדורים יעזרו ושאמצא מטפלת טובה שתעזור לי, בינתיים אני עושה מה שאני יכולה.
תודה על החיבוק, שולחת חיבוק בחזרה

Raindrop23

New member
לא יכולה יותר

אחותי נמצאת פה ועכשיו היא אומרת לאמא שלי שכשאני הייתי אצלה (בשביל לעזור לה עם הסמארטפון) לדבריה היא התייחסה אלי נורא יפה ואני דיברתי לא יפה לילד שלה וזה קו אדום מבחינתה.
והיא אמרה את זה בגוף שלישי לאמא שלי, דיברה עלי בגוף שלישי, "היא".
היא גם אמרה שהחלפת התרופות היא פריוויליגיה נורא גדולה, שהיא לא יכולה לעשות את זה כי היא "לא במצב שלי" (היא עובדת ויש לה ילדים וכו').
שתלך לעזאזל, נמאס לי כבר, לא מעניין אותי מה היא אומרת ושתשכח מזה שאני אבוא אליה, בטח בזמן הקרוב. FML.

Raindrop23

New member
ובשביל מה לחפור על זה לעזאזל

בסה"כ באתי אליה במיוחד לעזור לה והם לא שיתפו איתי פעולה ואני בהחלפת כדורים וקשה לי ואם זה מה שיש לה להגיד שבאמת תלך לעזאזל. נמאס לי.

Raindrop23

New member
היא עדיין אצלנו, הלוואי שתלך כבר.

ושלא תבקש ממני לבוא אליה לעזור לה ואחרי זה תבוא אלי בטענות, חצופה.

למעלה