טעות ובורות
אני המום לקרוא את הבורות שלך על הפלג האנטי ציוני הנטורי קרתא . הלא האנשים אלו הם הכי עקביים בהקו האנטי ציוני והם לא לוקחים כסף מהמדינה, אני יודע אישית שאלפי בחורים ואברכים שלהם, הזכאים לשבע מאות שקל לחודש ממשרד הדתות, מוותרים על זה ולא לוקחים כסף בשום פנים מהמדינה. ומאותו סיבה לא רציתי בשום פנים לתרום להפלג הקיצוני הזה, בגלל העקשות שלהם לא לקחת כסף מתקציב משרד הדתות אני לא חייב לממן אותם!!! אבל אתם רק תמשיכי לצרוח ולהשמיץ בלי לדייק העיקר שזה יהיה נגד הדתיים, רק לשמוע וקרוא כל כך הרבה פעמים המשפט המצמרר הזה, אנחנו כל זמן ממנים את החרדים מכספי המסים שלנו, מעורר בי חלחלה,כל הזמן אתם עסוקים עם אחוז הקטן של המיסים שלכם שהולך לחרדים, כאילו שאין עוד הרבה יותר כספי מיסים שהולכים שלא בצדק למקורות חילוניים, בעיקר עמותות חילונים שאני אישית יודע שהם מושחתים פי מאה מהעמותות חרדים , בעיקר התרשמתי השנה בפורים מקופת העיר בני ברק שמכניס כמה מיליונים ואף פרוטה אחד לא הולך להעסקנים או פעילים או רבנים, כל פרוטה (בלי הגזמה) הולך למטרה, ויש שמה מאות מתנדבים שכולם עושים עבודת קודש בלי שום תמורה, דבר כזה אין באף אירגון חילוני, ואני אכן תרמתי סכום נכבד לקופת העיר בני ברק, אבל לעמותת למלחמה בסרטן, או למען החייל, או פרס לשלום, אני לא יודע כמה אחוזים מגיעים למטרה כשאני רואה את המשכורת הענק שלוקחים המנכלים והעובדים הבכירים לעצמם, זה לא תשמעו מפרצקי הוא רק יגיד לכם שהוא עורך דין והוא יודע יותר טוב ממנו, אבל אני לא מתרגש בכלל מדמגוגים כמותו בדקתי הכל בעצמי ואני יודע את כל האמת, הצביעות במדינה הזאת עולה על כל גדותיה, החילונים הם לא פחות סחטנים מהחרדים רק עליהם לא עושים רעש גדול מכיון שהם יושבים ליד הצלחת ולא צריכים לסחט, רק תראו את משכורות המרצים הבכירים באוניברסיטה לעומת משכורות של ראשי הישיה הגדולים בארץ תבדקו בעצמכם בכנות ותפתעו, אתם תמימים ונותנים להחברה משינוי לעבוד עליכם תפסיקו כל הזמן להתעסק בקטנות על המיסים הגדולים שאתם משלמים {ושגם אחוז גדול מהחרדים משלמים} שהולכים להחרדים כאחד מבחוץ אני אומר לכם שזה נראה כל כך טפשי ועלוב שגורם לכם רק רע ואי התייחסות, ואני כותב את זה כאחד שמשלם המון מיסים