מספרים לא נכונים
גם עם מספרים אפשר לשחק. אני בדקתי את המספרים אני יחפש אותו באינטרנט ואני יביא אותו , מי שלוקח מכמה ישיבות הוא פשוט פושע וחייבים להעמיד אותו לדין, וגנבים יש בכל המגזרים לא קשור לדתיים חילונים ובקשר להמיסים שלי זכותך לפקפק אתה רוצה לפגוש אותי???? יהיה לך הרבה הפתעות, ולא רק ששילמתי מיסים להמדינה הזאת אלא מלפני כמה שנים שעדיין לא גרתי פה בכלל, המשפחה שלי השקיעו המון כספים, ואין לי בעיה להוכיח את זה, ולכן אם אתה רוצה להניח שהכל מה שאני כותב מבוסס על שקרים אין לי מה להמשיך איתך, אגב אני בכלל לא מה שקורים כאן בארץ חרדי טיפוסי אני אכן שומר תורה ומצות. הסיבה שאני כותב הוא פשוט לחשוף את הצביעות שאתם חיים איתם שלא באשמתכם, ואל תחשבי שאני מונע את עצמי מלתקוף את החרדים הפרזיטים שזה דבר נורא והורס את התדמית שלהם, אבל יש המון חרדים עובדים בעיקר נשים שרובם עובדים וגם גברים כשמגיעים כבר לגיל שלושים ויש להם שלושה ילדים אין להם בעייה עם הצבא או שמשרתים, שלב ב, שהוא רק שלושה חדשים ואחר כך יוצאים לעבודה, תכניסו לכם טוב בראש, החרדים אוהבים כסף והתרבות שלהם בעיקר בחו"ל הוא להרויח טוב ולחיות ברמת חיים גבוה, ולא הגרושים של הלפרט זה מה שיעזור אותם, אלא שכאן בארץ כל דבר הוא כל מסובך הכל בגלל המריבות שהולך פה, ועל זה אני כל כך מצטער, ותאמין לי בכנות אני רוצה לעזור בענין הזה, אני אישית חי טוב עם כל המגזרים העיקר שיהיה אדם שפוי ולא קיצוני יש לי יותר ידידים חילונים מדתיים אני חי בין חילונים ואני גם מכיר דתיים ואני מנסה לגשר שכל אחד יכול לחיות עם כבוד לשני, ואם המצב ימשיך ככה עם הקיצוניות בעיקר של התקשורת הממלכתית לבין העיתונות החרדית הקיצונית אנחנו נגיע לתהום