עדית בובה...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה כיף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לראות תגובות כאלה! ממש!!! ההופעה אכן הייתה מדהימה... אחת מבין שאר ההופעות של הלהקה... לכל אלה שלחוצים לראות את התמונות... העניין בטיפול מסיבי!!!! יצאו תמונות מטורפות! באמת! ג'ון אם אתה קורא את זה... תשמע לי... עזוב את קריירת המוסיקה... לך לדגמן!!!
אז תמונות ממש ממש בקרוב אני אשתדל אפילו עוד היום.... נתראה בהופעה הבאה...

תמונות תמונות תמונות

אז עם עזרה ע-נ-ק-י-ת מטלי... התמונות מההופעה הועלו לפורום... סליחה על ההמתנה אבל יש דברים ששווה לחכות עבורם... מקווה שתהנו... נתראה בהופעה הבאה

pink21

New member
סקופ בלעדיי לפורום חובה להיכנס

גם אני הבאתי מצלמה להופעה ואני הצלחתי לצלם עוד חבר להקה מסתורי שמנגן מאחורי וילון כל ההופעה נא להיכנס לאיזור התמונות ושמה תמצאו את התמונה הנוספת של החבר הלהקה ואני מבקש מעדית לא למחוק אותה בבקשה אפילו שזה לא תמונה שלך :*) פיס אנד לאב... ציפ'ס סלט

מיצי007

New member
הייתה אחלה הופעה!!!

איזה מגניב שעמי הודה לך עדית....
מגיע לך... אני ממש אוהבת את ההופעות שלהם,חוץ מזה שהמוזיקה שהם עושים מעולה והם מופיעים בלייב מצויין... ההופעה עצמה פשוט תמיד כיפית ומשעשעת כי כשהלהקה מופיעה,הם מתקשרים עם הקהל,יש כימיה טובה בין הקהל ללהקה כי גם יש שם תמיד חברים ומשפחה שלהם וזה פשוט עושה את ההופעה להופעה ביתית ונעימה... פשוט נהניתי.... אין לי מה להגיד יותר

אילון מה הקשר?

למה שאני אמחוק את התמונה???נכון אין שום קשר לתמונה וללהקה.. אבל אני חייבת להודות שזה קצת משעשע...

תודה מותק... ../images/Emo51.gif

למרות שכמו שאמרת התמונות לא יצאו הסטריות.... אבל העיקר הכוונה....

מתוקה

הלוואי ועמי יקיים את ההבטחה הזאת... וטוב באמת לדעת שהוא מבטיח הבטחו כאלה.... אבל השאלה היא אם את תגיעי להופעות???? ו.. מה את אומרת על התמונות? ראית אותן בכלל?

רגע...

פרה פרה... כמה שאלות... :) מממ... כן, אם תהיה באזור שלי (וגם אם לא) סביר להניח שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אנסה להגיע!!! התמונות מעולות... ברור שראיתי אותן! מה שלומך חמודה?

אני בסדר...

אין לי כל כך חיים בתקופה האחרונה אני כל הזמן עובדת ועובדת... אבל אני לא מתלוננת.... אני ממש רוצה שתבואי להופעה.. קודם כל כדי שתוכלי להנות מנובה... וגם כדי שנוכל סוף סוף לראות מי את... בקשר לתמונות... לא צריך להסחף הן לא מעולות המצלמה הייתה על הפנים אבל השתלדתי.. פעם הבאה יהיה יותר טוב אני מקווה... מה חוץ? הכל בסדר איתך? שיהיה לך אחלה סוף שבוע

מממ...

אני באמת ממש ממש אנסה לבוא! מבטיחה... חוץ.. סתם חיים...! ושיהיה גם לך אחלה סופ"ש!

AmiNova

New member
אנחנו לפני סגירת הופעות חדשות

בקרוב יהיה לו"ז חדש...

איזה קטע מדליקקק...

היום... פשם ראשונה ראיתי את הקליפ של נובה ב24... עד עכשיו ראיתי רק מאתר... זה היה רגע השיא של היום שלי!!!!

איזה חמודה!!!

איזה כיף לדעת שעדיין יש אנשים שדברים "קטנים" כמו קליפ ב- 24 עושים להם טוב על הלב... וחסר לך שאני לא רואה אותך בהופעה הבאה.... שיהיה לך גם אחלה של סופשבוע

כן.... ברור

אחרי השבוע שעבר עליי... ( שכלל עבודה עבודה ו..עבודה) אני חייבת לצאת ולהתפרק קצת... אחרי הכל מחר בערב אני חוזרת לעבוד.... ואת?

למעלה