אני גם קצת הופתעתי שעמי הודה לי ככה ברבים... היה נחמד... אבל הכל נעשה באהבה וברצון טוב... ואני שמחה שגם את מעריכה את זה... זה ממש חשוב לי... אני שמחה שנהנת... ושאהבת את ההופעה... הופעה הבאה אני רוצה לראות אותך... מחר תמונות!! מבטיחה... לילה טוב
מקסימה... לא אני פתחתי להם את הפורום... תפוז פתחו להם את הפורום אני רק עשיתי אותו של נובה... תמונות, מידע וכו'... אני באמת משתדלת... וכיף לדעת שאת מעריכה כי עדיין יש אנשים שמטילים ספק ביכולות שלי בפורום הזה... ומקווה שאהבת את מה שעשיתי עד כה... (ויש עוד הרבה לעשות...) אז פעם הבאה את באה להגיד שלום! אם לא אני אקח את זה אישית... שוב, תודה רבה! זה חשוב לי מאוד...
שאתמול עבר עליי לילה ארוך.... והיום לא הייתי בבית כל היום.... וכשהגעתי הביתה ישר הלכתי לישון, והתעוררתי לפני איזה 20 דקות... אל תכעסו... תמונות מחר.... לא הספקתי היום.... sorry! יש דברים ששווה לחכות להם.... לא?! הדר אני שמחה שנהנת...וחבל שלא יצא לנו לסיים את השיחה שהתחלנו... אם את זוכרת בכלל... אבל... תמיד יהיו עוד הופעות... שיהיה לך אחלה שבוע...
לעידית היקרה סורי אבל נראה שעובר על נועם סרט רע! ומה כבר ביקשתי שתטפלו בו???????? (הוא באמת לא נראה כתמול שלשום!!!!) בהופעות הקדמות הוא נראה מדהים לאללה אז שוב סליחה אבל תטפלו בזה!!!!!!!
קודם כל מותק לפני הכל... לא קוראים לי עידית...קוראים לי ע-ד-י-ת! זה נורא חשוב לי... דבר שני מקסימה קחי הכל בגדר הומור... לקחנו לתשומת ליבנו את ההערה שלך וחוץ מזה שאת לא צריכה לפנות לנועם בגוף נסתר... הוא קורא את ההודעות... בכל מקרה תודה על הדאגה.... יפה שאכפת לך...
It was so cool seeing all of you in the last show. got me in a great vibe, by the way, nice pics, thanx Adit and Tali. this week inspite of your very clever suggestions, there wont be a blog, which makes me very sad and yet freakishly happy. but next week we will do a proper blog, so all you regulars are most invited. pink...you crack me up.... see ya