שאלה בנושא פינוי אשפה
רונן הרשה לי להביע את הערכתי לסבלנות שלך ויכולת שלך לענות לעניין לטיעונים קנטרניים מיתממים ולפעמים גם סתם מעצבנים, של בודדים מבין שכנינו היקרים, בכל הנוגע לכביש הגישה. אני חייב להודות שלמרות המדיטציה והטאי צ'י שאני עושה כל בוקר קשה לי מאוד להשאר רגוע מול הטיעונים ה... ה... (נשימה עמוקה, ועוד נשימה עמוקה) --מחקתי את כל המילים הלא פוליטיקלי קורקט ואבחר לומר-- המופרכים שמעלה השכן מלפיד. ושוב קבל את הערכתי האישית על פועלך ובמיוחד סבלנותך- יישר כוח. אני משוכנע שהשכל הישר הצדק וההגיון, גם אם יתמהמהו, בוא יבואו,עוד בימי חיינו-(אם לא יקרה לנו משהו חס וחלילה במעבר המסוכן ללפיד) ויסלל כביש גישה חדש, נוסף לרווחת תושבי שני הישובים. אני אישית מבטיח לא לפזר נינג'ות ולא לנסות למנוע מתושבי לפיד את המעבר דרך כפר האורנים אל כביש הגישה החדש במטרה ולקצר את היציאה מישובם לכוון מזרח ודרום (רעות, מכבים, מודיעין, ירושלים,רחובות, אשדוד אשקלון וכו') גם אם זה יוריד ליותר מחצי את עומס התנועה העוברת היום דרך לפיד ויעלה באינסוף אחוזים את עומס התנועה דרך כפר האורנים בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה תושב כפר האורנים שיש לו כבר שני ילדים עם רשיון נהיגה שנאלצים לסכן את חייהם בגלל פוליטקה מקומית קטנה ומרושעת.