עדכון בנושא ההרחבה

ronpel

New member
אם אתה בעד

האם אתה מוכן לפנות לוועד שלך שידאג להעביר את האישור? התוכנית (שאתה לא מכיר) פורסמה במקומון של טימי לפני מספר חודשים. בקש עותק מתמיר. מספר הפקס למשלוח האישור לשביל: 089768207 תודה

ארילה יש לך מושג כמה בעלי עסקים

מתפרנסים מאיתנו??? לקחתם בחשבון את הפגיעה בהם?? אני אישית הולכת לשני בעלי עסקים בישובך באופן קבוע. מיותר לציין שאם המעבר יסגר גם עסקים אלו יסגרו... הרושם שאני מקבלת מתושבי הישוב שלכם הוא אחר לגמרי , פשוט הרוב עסוק בטרדות היום ולא מאוד מעורב. מה שבטוח עובדה זו לא מאפשרת לכם המנהיגים לקחת החלטות חשובות כל כך ולהתעלם מהרוב.

איילת שלום

למעשה בתגובתך מתמצים חילוקי הדעות בינינו. אנחנו מדברים על סכנה לילדים, את מדברת על עסקים שייפגעו? הרי זה כמו שאני יאמר שאין לסדר את המעבר בגלל העלות הכספית שלו. אנחנו מדברים על איכות חיים ליותר ממאה משפחות (20% מתושבי לפיד) שגרים על הציר הראשי, ואת מדברת על מספר עסקים מועט. אני יכול רק לשער שאני מכיר קצת יותר תושבי לפיד ממך, והרושם שלי שבערך 90% תומכים בסגירת המעבר. בברכה, יובל.

ronpel

New member
יובל נניח שאתה צודק

לגבי מספר התושבים שרוצים בסגירת המעבר מבלי להכנס לאיך אפשר לשנות אותו כך שיהפוך רק לכביש מחבר. יש משהו שלא מסתדר בכל הנושא הזה: איך הדאגה לבטחון הילדים מסתדרת עם אי ההסכמה לביצוע שביל זמני להולכי רגל ואופניים? בכל הפגישות של ה3 שנים האחרונות בין נציגי הישובים כולם מסכימים שזה צורף דחוף -אבל כאשר זה מגיע לטימי הכל נופל. יש לך הסבר לזה?

ובכן

כפי שכבר ידוע לך אני אינני טימי ואיני שייך לועד. כנראה שמדובר פה באותה ביצה של התחייבות לסגירת המעבר והתרנגולת של הסדרתו... אנחנו שוב נכנסים לאותו מבוי סתום. עם זאת, אפשר למצוא טעם בפגם בפניותיך אלו, במיוחד כאשר אתה יודע שטימי לא גולש ומגיב ומעדיף לפנות אליו כך בצורה זו. יובל. נ.ב. אינני מבין כיצד ניתן לסדר את המעבר כדי שיהיה רק כביש מחבר, אשמח אם תוכל להסביר.

ronpel

New member
תקרא הודעות קודמות

לגבי איך הופכים את המעבר לכביש מחבר בלבד. אני מוכן להסיע את כולכם לגני תקווה לעשות סיור במקום. למה אתה לא עונה על שביל להולכי רגל ומה הקשר בין סגירת המעבר לשביל זה? לגבי חוסר התגובה של טימי - באמת שאלה שאתה צריך להפנות אליו - התנהגות די מוזרה של איש ציבור. כל הודעה שנכתבת כאן או בפורום לפיד מגיע אליו - זה בדוק. תשאל את תמיר. רונן

מכיוון שכבר עברנו על כך כבר פעם

אם אתה זוכר, מיותר לחזור על זה שוב. ההתחייבויות לגבי סגירת המעבר ושביל הגישה חופפות - זו סכנה וזו סכנה. בכל מקרה, איני רואה עוד צורך להגיב לשרשור זה, הנושא די מוצה כמו בכל שאר השרשורים הנוגעים בדבר. צום קל וגמר חתימה טובה, יובל.

ronpel

New member
פשוט לקרוא ולא להאמין

העמדת ילדים והולכי רגל בסכנת חיים היא דרך פעולה לסחיטת הסגירה ולא חשוב שהם גם מלפיד. אני פשוט לא מאמין שאני קורא זאת.

yuvalraz

New member
הכל שאלה של זמן ../images/Emo91.gif

בסופו של דבר יאחדו את הישובים, אחרי האיחוד וועד לפיד יוחלף. אחרי שהוועד יתחלף לא תהיה בעיה לסדר את המעבר. סבלנות חברים סבלנות. הזמן שוועד לפיד מושך פועל נגדו.

יובל היקר

לא נכנסתי לנושא בטיחות הילדים כי המעבר צ ו ע ק לשמיים בסכנות שצרופות בו אם להולכי הרגל ואם לנוסעים ברכב. ואותם 20% שחיים על הציר ידעו בדיוק איפה הם בונים את ביתם. אבל כמובן כבר כל המילים נאמרו בנושא ואני מחזקת את ידו של היו"ר שלנו שבנחישות ראויה להערכה ממשיך ומנסה בכל דרך אפשרית להביא לפיתרון. ומה דעתכם לעשות משאל תושבים בנושא? בטוחה אני שהתחושות יהיו שונות. אז מה אכפת לכם לנסות?

לגבי משאל.

מדוע ישנו צורך במשאל? רוב רובו של ועד לפיד הנוכחי רץ תחת מצע שבו הוא כתב והדגיש במפורש את סגירת המעבר. כידוע לך הועד זכה בכשלושת רבע מקולות המצביעים. נניח שאותם 20% ידעו, איך זה פותר את בעיית הבטיחות? להזכירך תושבי רמת אביב ג' ידעו בעת האכלוס שפי גלילות מונח לפתחם, ומי שזז בסוף זה פי גלילות. וכדבריך, מה אכפת לכם לנסות לסגור את המעבר? יובל.

אני מסכימה איתך

שהבעיה העיקרית היא הבטיחות. אחר כך השאר. איך מסתדר עניין עדיפות הבטיחות עם זה שמסרבים לסדר את המפגע שיש לו פתרון וזה קטע הכביש שמחבר בנתיים בין הישובים?

אלי בקר

New member
מאז כבר הכל השתנה

מאד נוח לכם להתלות על הבחירות- ברור שאז כולם רצו את הסגירה כי היו פקקים נוראים. היום הכל זורם ואין פקקים וכנראה שגם תוצאות המשאל יהיו שונות לחלוטין. אבל כנראה שאלו שרוכבים על גלי המריבות והשנאה מתוך מטרה לקדם את עצמם לא יעיזו לעלות את השאלה בפני התושבים. לחברי מן הכפר - חבל על הזמן עם החבר'ה הנ"ל. הם כולם אוכלים מאותה צלחת. מספיק לקרוא בעיתון שלהם איך כל אחד מקבל מינוים בכל מיני מקומות במועצה שלהם. חג שמח

אבי דין

New member
עובדות

1. בכל הודעה שקשורה ליחסי שני הישובים - אתה יוצר דלגיטימציה של נבחרי לפיד ע"י שיוך כל החלטותיהם לעניינים אישיים שלהם וכו'. 2. עדיין לא ענית כיצד אתה תמנע מ1000 משפחות נוספות של ההרחבה + תושבי קרית-ספר,נילי,גוש טלמון,חשמונאים מלעבור דרך המעבר כדי לקצר את פקקי 443? 3. עדיין לא ענית מהו האבסורד בכך שראש מועצת חבל מודיעין דואג לתושבי המועצה שלו ולא לתושבי מועצה אחרת? 4. עדיין לא ענית מדוע כל פתרון שאתם מציגים הוא לגיטימי ונפלא ולא מובן איך תושבי לפיד לא מבינים שהוא לטובתם, כאשר הפתרונות שהציגו לפיד מבחינתכם הוא ייהרג ובלתי יעבור. 5. מכיוון שאינני מקורב לחברי הועד ולא לתמיר אמיתי - ועם זאת עם היכרותי עם פעילות הועד האיטית אצלנו - לא מפתיע שזה לוקח יותר מחודשיים. בכל מקרה זוהי הודעתי האחרונה בנושא, מכיוון שזה מתחיל למשוך את המתלהמים הרגילים מכפר האורנים (עיין ערך חושף המתחזים).

ronpel

New member
מעניין למה

האינטרסים של תושבי כפר רות שמאד רוצים את הכביש החדש וגם הם תושבים של המועצה שלכם לא כל כך מעניינים את ראש המועצה. לגבי יתר הנקודות ראה תשובתי בהודעה הקודמת.

למעלה