עדכון הגרלה של אליס - אשר יגורנו בא!

alonshin

New member
תיקון- הנה הלינק להגרלה:

הגרלת הג'ודו בטורניר האולימפי

לפי וואלה הם מעולם לא נפגשו

אגב לפי מה נקבע מי צריך לעבור סיבוב ראשון ומי עולה לסיבוב הבא זה לפי דירוג או סתם מזל? כי אם מזל אז לגולן אין המון מזל הוא בין היחידים שקיבלו קרב גם בסיבוב הראשון. זה אומר שהוא צריך לנצח שלושה קרבות כדי שאני אזכה לראות אותו אחה"צ (?) סליחה על עירוב האינטרס האישי

הגרלה לא פשוטה לאריק זאבי

http://olympics.sport5.co.il/Articles.aspx?FolderID=3683&DocID=126183&lang=he

ברוכי2

New member
אריק מתחיל מול פיטרס הגרמני

הגרלה קשה לאריק. שלב הבא נגד הלטבי וברבע אם וכאשר טרול הולנדי

בשורה התחתונה-הדירוג לא סייע הרבה

מתמודד מול המדורגים ע"פ הסדר 15 ו 13 ואחרי זה מול 2 בעולם.

מה שחשוב כמובן שידע לנצל את הניסיון הכביר שלו, כדי לעקוף את כל המכשולים.

apy ape

New member
בטח שסייע

לא פוגש יריב מהטופ 8 עד הרבע גמר. גם אם הוא יכל לקבל יריבים קלים יותר, אלה שהוא קיבל הם בהחלט נחותים ממנו...

להבא, שים לב למינוחים - : "הרבה"

הוא קיבל שני מתמודדים טובים מאוד, בהגרלה טובה באמת יכול היה לקבל מתמודדים מהשורה התחתונה שלגביהם מראש היינו יכולים במדיה מוחלטת למדי של באנקר.
ברבע הגמר קיבל את המתמודד השני הכי קשה שיכול היה לקבל.

אלון ובנצי- אני מחכה לניתוח שלכם

שיהיה ברור, אחרי ניתוחי הגרלות בכל התחרויות שקדמו לאולימפיאדה
אני לא אוותר על הניתוח ברגע האמת.
בנצי, רשמת בעבר איזה בתים מצטלבים בחצי הגמר ובניחומים, אשמח אם תרשום זאת שוב

התייחסות קצרה שלי להגרלה של אליס ואריק

קודם כל, אין מה להתייחס למה שקורה מרבע הגמר ואילך כי זה היה ידוע מראש.

אליס- הגרלה בהחלט לא נוחה. דווקא היה טוב אם היה לה קרב בסיבוב ראשון נגד יריבה בינונית כדי להיכנס לתחרות (כמובן שהמצב הקיים עדיף על הגרלת יריבה מסוכנת מאוד בסיבוב ראשון, אבל אין רבות כאלה). בסיבוב השני (שמינית הגמר) היא תפגוש את דרקסלר (בהנחה וזו תנצח את המרוקאית) ולא יכלה להיות הגרלה קשה יותר. אמנם אליס עדיין עדיפה ובהחלט יכולה לנצח, אבל ביחס ליריבות הפוטנציאליות זו ההגרלה הכי פחות טובה (אפילו אליס אמרה את זה בראיון אצל אריק זאבי). אפשר לקוות שהניצחון האחרון על דרקסלר ייתן לה את הביטחון. דרך אגב, דווקא היריבה ברבע הגמר, ככל שזה יהיה רלוונטי, היא משוכה שניתן לעבור והיה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

אריק- לדעתי הגרלה נוחה יחסית. תמיד יכול להיות טוב יותר, אבל בסך הכל גם פטרס הגרמני (סיבוב ראשון) וגם ככל הנראה בורודבקו הלטבי (סיבוב שני) הם יריבים אירופאים מהסוג שאריק מכיר ובהחלט צריך לנצח. אם אריק לא יהיה ברבע הגמר זה לא בגלל ההגרלה. אם הוא יגיע לרבע הגמר ולא יהיו הפתעות יחכה לו חרול ההולנדי שזו משוכה כמעט בלתי עבירה לדעתי. אריק ככל הנראה ייאלץ במקרה כזה לנסות להשיג את הארד דרך בית הניחומים.

אני לא מכיר טוב את המשקלים של ארשנסקי, פולק ופללשווילי ולכן אני לא יכול להתייחס ברצינות, אבל נראה שלארשנסקי ופללשוילי יש הגרלה נוראית, כי שניהם יאלצו עוד לפני הרבע גמר לנצח יפני (כל אחד במשקל שלו) שמדורג 1-4 בדירוג העולמי. כאמור, אני לא מכיר את היפנים האלה, אבל יפני שמדורג 1-4 זה חייב להיות קשה מאוד. לגבי פולק, למרות שהוא הגריל מדורג מהשמינייה הראשונה כבר בקרב הראשון ולמרות שיש לו סיבוב נוסף לעבור, תחרות טובה שלו יכולה להביא אותו לרבע הגמר. לרוס הצרפתי הוא יריב "נוח" יחסית לשאר היריבים המדורגים. כמובן שהוא יצטרך להתעלות נגדו.

זהו, מחכה לדעת חכמים יותר

תוספת קטנה לקרב אליס-דרקסלר

רק עכשיו ראיתי את הקרב ביניהן ממוסקבה. אליס פשוט פירקה אותה ואם זה יהיה אפילו קצת דומה זולניר יכולה להתחיל בהכנות לקרב מול אליס.
ועדיין, אם אליס אמרה שהיא מתקשה נגדה (למרות שהאמירה הייתה לפני הקרב במוסקבה) ובהתחשב במאזן ביניהן, כמובן שעדיין יש ממה לחשוש.

apy ape

New member
אל תשכח שזולינר פותחת מול גרמניה

חזקה מאוד שגם לה אליס הפסידה בעבר. יש סיכוי סביר שהגרמניה תנצח...

שאלה לגבי סיבוב ראשון או BYE

זה כמו בטניס שמדורגים יותר גבוהים לפעמים לא מקבלים יריב בסיבוב ראשון ועוברים ישר לסיבוב השני? או שזה סתם הגרלה?

BentzWatchJudo

New member
קבל ניתוח של אורן סמדג'ה ושני הרשקו

בעיקר אני ממליץ להקשיב לניתוח של שני להגרלה של אליס (ומי כמו שני מכיר את המשקל של אליס):
http://olympics.sport5.co.il/HTML/articles/Article.3683.126196.html

במיוחד המסקנה שמאד כדאי לשים לב לגרמנייה המצויינת שפוגשת את אליס זולניר בקרב הראשון. עוד לפני ששמעתי את שני חשבתי לעצמי שאליס תעדיף את זולניר על פני הגרמנייה.

אני מצרף את הכתבה למרות שכמו כל הכתבות על ההגרלות בכל האתרים (פרט אולי לוואן) היא מלאה באי דיוקים עד כדי חובבנות:

כולם מופתעים שאריק פוגש את גרול ברבע גמר דבר שהיה ידוע כבר ב- 1 במאי בגלל שיטת ההפרדה וההצלבה של 8 המדורגים (אם סייג שאף אחד מ-8 הבכירים לא ייפצע)
הכתבת טוענת שאורי ששון ניצח את חרול וזה כמובן לא נכון (למרות שלא היה חסר הרבה לאורי, היא מתבלבלת עם ואן דיר גסט הבלגי/הולנדי שאורי ניצח) וגם לא קשור בכל מקרה הרי מדובר על מאצ אפ אחר לגמרי מה שמקשה על אריק אצל גרול לא חייב בהכרח להקשות על אורי.
בנוסף הם כותבים שחרול הפסיד הפסד מביך בסיבוב הראשון בגביע האירופאי בפראג לאחרונה אבל ככל הידוע לי גרול פשוט לא עלה לקרב.
כמובן שבקרב האחרון אליס ניצחה את האוסטרית והמאזן שהם מציגים בכתבה (3:0 לאוסטרית) פשוט לא נכון המספר שאני מכיר זה 7:1 לאוסטרית אבל אל תתפסו אותי במילה ייתכן שזה מעט שונה אבל לא משמעותית.

alonshin

New member
היי נועם

האמת שאין לי ממש זמן לכתוב באריכות כרגע, ובכל מקרה אני רק כותב את דעתי, ותודה אבל זאת לא "דעת חכמים" כמו שכתבת, יש הרבה מומחי ג'ודו גדולים ממני בפורום הזה, אני רק חובב ג'ודו.. אבל בכ"ז:

טומי ארשנסקי- לסיבוב הראשון קיבל הגרלה סבירה, ההולנדי אמנם מדליסט ארד מא"א האחרונה אבל אני חושב שיהיה קרב שקול ואני מאמין שטומי ינצח
מה שכן קרב שני זה די אבוד, היפני באולימפיאדה לא יפסיד לטומי.. עדיין אם ינצח קרב אחד זו התחלה טובה לקריירה שלו, אני אהיה מסופק גם מזה

גולן פולק יכול היה לקבל הגרלה טובה הרבה יותר. קודם כל הוא אחד מהבודדים שלא עולה סיבוב אוטומטית, וצריך לעשות קרב מתיש נוסף יותר מכולם, מה שמאוד מקשה בתחרות כזאת גדולה וחשובה. דבר שני, הוא קיבל יריב חזק בדמותו של לארוס הצרפתי, לצערי אני חושש שגולן יפסיד סיבוב ראשון, למרות שהוא ג'ודוקא שאני מאוד תופס ממנו ומאמין שיש לו עתיד מזהיר טפו טפו- אבל לא נראה לי שזה יקרה הפעם..
מה שכן, אם יצליח לעבור את הצרפתי אז הוא מסוגל בהחלט להמשיך לרבע הגמר- נצחון על לארוס אומר שהוא בכושר מעולה, ושאר הקרבות עד הרבע פחות מאיימים

סוסו צריך לנצח את הסיבוב הראשון שלו מול הטורקי- לדעתי סוסו רמה מעליו, אבל הוא ספורטאי לא צפוי.. אם ינצח יתמודד מול היפני, ויפסיד כנראה..

אריק קיבל בית עם יריבים שהוא מכיר מצוין, וכמובן גם הם מכירים אותו טוב מאוד מה שיקשה עליו את העניינים.. אני לא חושב שנראה איפונים מאריק הפעם- בהנחה שיצטרך לעבור את פיטרס, בורודבקו וחרול בשביל להגיע לחצי הגמר- שלושתם אירופאים שמכירים אותו היטב- אלו יהיו 3 קרבות צמודים וקשים שיסתיימו בניקוד ולא בנוק אאוט (אני מקווה שיהיו 3 קרבות.. אריק מדורג מעל הגרמני והלטבי, אבל הם בערך ברמה שלו כיום, אמנם יש לו ניסיון אבל הגיל והפציעות בכ"ז משפיעות, הוא עלול לעוף סיבוב ראשון גם כן..

אליס- מתחרה מול השדים שלה ב-2 הקרבות הראשונים.. משעשע שהיא קיבלה דווקא את שתיהן, דרקסלר וזולניר, מולן היא שונאת להתחרות.. רק חסרה הקוריאנית
אני מאמין שהיא תנצח את דרקסלר למרות הקושי נגדה, ואת זולניר כולנו מכירים..

לסיכום אם אני צריך לנחש:
טומי מנצח קרב ראשון ומפסיד בשני
פולק מפסיד קרב ראשון
סוסו מנצח קרב ראשון ומפסיד בשני
אריק מנצח 2 קרבות, מפסיד לחרול, מפסיד בניחומים ומסיים 7
אליס מנצחת קרב 1 מפסידה לזולניר וזוכה בארד דרך הניחומים

שיהיה בהצלחה!

למעלה