היי נועם
האמת שאין לי ממש זמן לכתוב באריכות כרגע, ובכל מקרה אני רק כותב את דעתי, ותודה אבל זאת לא "דעת חכמים" כמו שכתבת, יש הרבה מומחי ג'ודו גדולים ממני בפורום הזה, אני רק חובב ג'ודו.. אבל בכ"ז:
טומי ארשנסקי- לסיבוב הראשון קיבל הגרלה סבירה, ההולנדי אמנם מדליסט ארד מא"א האחרונה אבל אני חושב שיהיה קרב שקול ואני מאמין שטומי ינצח
מה שכן קרב שני זה די אבוד, היפני באולימפיאדה לא יפסיד לטומי.. עדיין אם ינצח קרב אחד זו התחלה טובה לקריירה שלו, אני אהיה מסופק גם מזה
גולן פולק יכול היה לקבל הגרלה טובה הרבה יותר. קודם כל הוא אחד מהבודדים שלא עולה סיבוב אוטומטית, וצריך לעשות קרב מתיש נוסף יותר מכולם, מה שמאוד מקשה בתחרות כזאת גדולה וחשובה. דבר שני, הוא קיבל יריב חזק בדמותו של לארוס הצרפתי, לצערי אני חושש שגולן יפסיד סיבוב ראשון, למרות שהוא ג'ודוקא שאני מאוד תופס ממנו ומאמין שיש לו עתיד מזהיר טפו טפו- אבל לא נראה לי שזה יקרה הפעם..
מה שכן, אם יצליח לעבור את הצרפתי אז הוא מסוגל בהחלט להמשיך לרבע הגמר- נצחון על לארוס אומר שהוא בכושר מעולה, ושאר הקרבות עד הרבע פחות מאיימים
סוסו צריך לנצח את הסיבוב הראשון שלו מול הטורקי- לדעתי סוסו רמה מעליו, אבל הוא ספורטאי לא צפוי.. אם ינצח יתמודד מול היפני, ויפסיד כנראה..
אריק קיבל בית עם יריבים שהוא מכיר מצוין, וכמובן גם הם מכירים אותו טוב מאוד מה שיקשה עליו את העניינים.. אני לא חושב שנראה איפונים מאריק הפעם- בהנחה שיצטרך לעבור את פיטרס, בורודבקו וחרול בשביל להגיע לחצי הגמר- שלושתם אירופאים שמכירים אותו היטב- אלו יהיו 3 קרבות צמודים וקשים שיסתיימו בניקוד ולא בנוק אאוט (אני מקווה שיהיו 3 קרבות.. אריק מדורג מעל הגרמני והלטבי, אבל הם בערך ברמה שלו כיום, אמנם יש לו ניסיון אבל הגיל והפציעות בכ"ז משפיעות, הוא עלול לעוף סיבוב ראשון גם כן..
אליס- מתחרה מול השדים שלה ב-2 הקרבות הראשונים.. משעשע שהיא קיבלה דווקא את שתיהן, דרקסלר וזולניר, מולן היא שונאת להתחרות.. רק חסרה הקוריאנית
אני מאמין שהיא תנצח את דרקסלר למרות הקושי נגדה, ואת זולניר כולנו מכירים..
לסיכום אם אני צריך לנחש:
טומי מנצח קרב ראשון ומפסיד בשני
פולק מפסיד קרב ראשון
סוסו מנצח קרב ראשון ומפסיד בשני
אריק מנצח 2 קרבות, מפסיד לחרול, מפסיד בניחומים ומסיים 7
אליס מנצחת קרב 1 מפסידה לזולניר וזוכה בארד דרך הניחומים
שיהיה בהצלחה!