עדכון זוגות מגיא פינס

andy181

New member
עדכון זוגות מגיא פינס

אז נראה לי שאף אחד פה לא יופתע: גב וקרן כבר לא יחד (לא התראו כבר שבועיים), גם אורטל ואורן נפרדו ואני הבנתי שאורן חזר ללונדון. דניאל ואיתן יחד (דניאל אמרה שהם לוקחים את זה צעד אחרי צעד ולא ממהרים..) ליהי ון עדיין ביחד והולכים לגור יחד.

KEEK

Member
גם לדניאל ואיתן אני נותן מקסימום כמה חודשים

לא חושב שהיא תשתלב בסגנון חיים הגריאטרי שלו היא צעירה בת 24.. זה ימאס לה מהר מאוד היא נראת אחת שרוצה לראות ולעשות עוד הרבה דברים הוא דיי שבע ונמצא במקום אחר לגמרי.. לדעתי היא תתעייף ממנו די מהר.. אני אתפלא אם זה יחזיק מעמד.

טיפוסים כמוהו לפעמים צריכים את האיזון

מישהו שיזיז אותו קצת מאורח החיים הגריאטרי שלו, ויש מצב שזה בדיוק מה שהיא עושה לו,וזה טוב לו. ובינתיים גם לה. היא לא נראית לי מישהי שטחית שכל היום וכל הלילה,חיית מסיבות. גם לה יש חיים, עבודה. אז מה אם היא בת 24. אבל כן, ימים יגידו.

דקל69

New member
מסכימה איתך סיון, הם מאזנים אחד את השני.

היא אומנם טיפוס תוסס, מלא חיים, אוהבת לשמוח, לרקוד וכו' אך מבחינת אורח חייה היא מאוד רצינית, מתמידה בשאיפותיה, רצינית בעבודה וגם בתוכנית הדור הבא ראינו שהיא לא פרפרית והיתה נכנסת לישון מאוד מוקדם יחסית. ואולי בחייו הוא פחות אפאתי, היא אמרה לאיריס שהיא מודעת גם לדברים הפחות טובים שלו ולחולשות שלו ועדיין הוא אידאלי עבורה. כנראה שהיא מחפשת בן זוג שבמערכת היחסים היא תהיה יותר דומיננטית והבן זוג יהיה יותר רגוע, מאזן ושקול. מלבד זאת, היא למרות גילה הצעיר מחפשת בן זוג להתמסד, כנראה בגלל שלא חותה תא משפחתי אחיד ומסודר היא שואפת זאת לעצמה, מה עוד שראינו שחברותיה כולן בזוגיות ובשלבי חתונות.

KEEK

Member
אין קשר לשטחית לבין מישהי

צעירה שעדיין לא חוותה הרבה בחיים שלה, ועדיין שואפת לראות עולם ולהרוויח חוויות. איתן עושה רושם של אחד שהספה זה הבילוי המועדף שלו את מה שהיא מנסה להשיג ולחוות עכשיו הוא כבר מזמן עבר הוא נראה אחד שמיצה משהו בחיים שלו, משהו שהיא עדיין לא מיצתה.. ובוודאי שהגיל מדבר כאן היה שם איזון נכון אם שניהם היו באותו שלב בחיים.. אבל לדעתי הם נמצאים במקומות שונים לגמרי.. אני לא מהמר על זוגיות שתמשך יותר מידי זמן, ולדעתי היא זאת שתעזוב. אבל כמו שאנדי אמרה - רק ימים יגידו..

לא קישרתי בין שטחיות לגיל שלה

קישרתי את זה לכך שהיא לא מישהי שמבלה 24/7 ושזה כל מה שמעניין אותה.

KEEK

Member
זה לא כל מה שמעניין אותה אבל זה

לא אומר שזה עדיין לא חלק משמעותי בחיים שלה.. ובטח לא בצורה שיטחית. היא אולי ביילנית כפיתית אבל היא סיפרה לא מעט על כך שהיא אוהבת לטייל בעולם ולצאת לבלות.. וכמה שהיא אוהבת את העבודה שלה (שכוללת המון נסיעות לחו"ל ומעט זמן בארץ) אז לא רואה את הסגנון החיים הפורה שלה משתלב עם הסגנון חיים האפור שלו. וקשה לי להאמין שהיא תהפוך לאישה של בית בשבילו או שהוא פתאום יקום ויתפרע ויחליט לישון לילה אחד בשבוע אחרי השעה 12 בלילה..
אני חושב שהיא תשתעמם מהר מאוד..

דקל69

New member
"לא חוותה הרבה" זה אינדבידואלי, דוקא לדניאל

היו מערכות יחסים ארוכות כולל מגורים משותפים מגיל צעיר ולמשך רוב חייה הבוגרים, כך שסביר להניח שהיא לא מחפשת פלירטים או רומנים (למרות שהיא לא ממש שמרנית). אני דוקא חשבתי שהמכשול ביניהם יהיה המשפחה שלו והדעות שלהם לגבי עיסוקה, אבא שלו כבר הודיע שהוא חושב שהיא מקסימה וטובה ואמא שלו נפלה שדודה לרגליה אבל אבא שלו נראה טיפוס מאוד אנליטי ולדעתי השיקול במקצוע שלו חשוב עד קריטי עבורו, כנראה שאיתן בכל זאת הצליח להתגבר על השאיפה לרצות את משפחתו ולהשביע את רצונם או שהם מקבלים את העיסוק שלה. לדעתי דניאל כבר שלמה עם הגיבוש שלה, כמובן שהיא שואפת עוד לילמוד ולעסוק במקצוע המלונאות אבל היא די בשלה למשפחתיות (לפי עדותה), רוב השאיפות שלה מתמקדות בקריירה ולא בבילויים ואת זה היא תוכל להשיג גם תוך כדי בניית תא משפחתי אם תהיה נמרצת כפי שהיתה עד כה. ואת איתן כבר צילמו לפחות 4 פעמים ברחובות העיר, כך שכנראה מחוץ לוילה הוא לא כ"כ דבוק לספה. וכן, ימים יגידו, היפה בהם שהם באמת בנו משהו ומנסים להמשיך אותו ונותנים לזה סיכוי, ולא נפרדו לשלום דקה אחרי התוכנית. יילך מה טוב, לא יילך יפרדו כידידים, העיקר שלא בזבזו במשהו שלא קיים את זמנם שם (מבחינתם).

KEEK

Member
כן צילמו אותם אבל לא אחרי השעה 12 בלילה

שעת השינה של איתן. ועכשיו ברצינות - צילמו אותם ביחד כי הם באמת זוג לכל דבר ואני מאמין שיש שם אהבה ורצון להיות ביחד. אבל לאורך זמן אני לא מאמין שזה יחזיק ראיתי מספיק משניהם במהלך התוכנית כדי להסיק שזה לא יסתדר גם במהלך העונה טענתי את זה.. שהם יצאו ובחוץ ירגישו את חוסר ההתאמה. כל מה שדניאל אמרה נכון למשחק בלבד. כולם יודעים שהחיים בחוץ זה אחרת לגמרי ומה שטוב בוילה יכול להיות רע בחוץ. פתאום שיש סדר יום, והוא כל כך שונה מבן הזוג ולא משתלב נכון, זה יכול להוות אי התאמה מוחלט. הלוואי ואתבדה, כי באמת שניהם מקסימים ונראים טוב ביחד, ובעיקר ראויים אחד לשניה (גם קרן וגב ראויים אחד לשניה אבל מהסיבות ההפוכות) הלוואי וימצאו את הדרך לזוגיות נכונה ומוצלחת..

דקל69

New member
טוב, קשה להאמין שאיתן עכשיו יהפוך לחיית לילה

ויקרע את העיר בלילות. הימים האלה מאחוריו. ואולי זה דוקא מתאים לדניאל, בגלל העבודה שלה הדרשנית ושמעסיקה אותה (היא אמרה שעובדת מהבית הרבה שעות ביום) ויכול להיות שזה עלול להתאים לה שדוקא במקום להתרוצץ להתפרפר הוא די שקוע בספה ובטלוויזיה מלבד העיסוקים שלו. אל תשכח שהיא היתה במערכות יחסים ארוכות ובכדרך הטבע בילויים (בלבד) הם לא אורח החיים של זוגיות ארוכה. והיא גם יצאה עם גברים גדולים מימנה לא מעט בשנים כך שאולי דוקא מהצד הזה זה יתאים לה. לא חושבת שזה מה שיגמור את מערכת היחסים, דניאל כבר יודעת מי זה איתן, את האופי הרדום שלו וחוסר האנרגיות והחיוניות שבו. אולי חוסר התאמה שונה (היא שמה קישוא לא מקולף במרק הוא מקולף, חחח). זה לא מחייב שהם יחזיקו מעמד אבל לא בגלל הסיבות שציינת, לדעתי דניאל מחפשת מישהו מיושב, לא פרפר ואחד שפחות אנרגטי מימנה, יש דברים נוספים בזוגיות שאולי יפרידו ביניהם וזה כמו שציינת השאיפות שלה והרצון להתפתח עוד ועוד כולל נסיעות שלה לפרקים. ואתה רע- אפילו לקרן לא מגיע את גב, סה"כ עם כל הרוע שלה, הרכילות ויתר התכונות הרעות דוקא בזוגיות היא נראית מעניקה, משתדלת ואפילו עד גבול הביטול העצמי. גב לא ראוי לאף אחת, אולי רק לאחת יותר מתעללת ולא סימפטית מימנו. הוא סוחב איתו יותר מדי פחדים, חוסר בטחון וניכור מבית, גם הצורך במצואיזם שקיים אצלו והוא יכול להרוס כל בחורה, בעיקר אלה שבאמת,חושבות שהוא מסכן בגלל מה שעבר בחייו וזקוק לטיפול , סימפטיה והבנה תמידית.

izmeral1

New member
היי דקל אהבתי ואהבתי את התגובה ממש לעניין....

פשרנות מדייוק ממש כך כמו שאת כתבת את הטסריט הזה. אהבתי באמת כיף לקרא אותך כי מעבירה לנו מסר יפה .ועל מה בזבזנו ימים ולילות? כן כאשר נקשרים לסיפור. הטבע חזק .? אומרים הסקרנות הרגה החתול נכון. אבל דבר רחת יפה בך באנשים שנותנים תגובה מתאימה הסבר לדברים שכולנו ראינו. זה גם בדבר של סיפוק. הבנה בסיפוק כזה. על כול התוכנית. ? ומה עבר בא. כן אהבנו ולא אהבנו? לילה טוב לך ומתוקי שבוע טוב לך
לא יודעת אבל לי נראה שאת מהמזלות של אש אני כן ולי נראה דומה. מזל קשת. ולא גם כיף לי לקרא ההודעות שלך.

izmeral1

New member
כם לי יש מה להגיב? דניאל -היא זו.........

|שצריכה איזון.? לגיל הצעיר שלה תמיד צריך.וכמובן .יש שם אהבה.אם וענו שצריך צעד-צעד. זה בגלל הבעיה של העבודה של הבחורה הזו המהממת. עבודה כמו שלה רק תהרוס כול קשר? לא בגלל התחום-המקצוע. הימורים וכאלה.? אלה בגלל הרבה נסיעות שזה הכי מרחיק. לו היה הפוך-אולי זה שונה תמיד הגבר רוצה לחזור הביתה מהמרחקים. כמו איש עובד ים .? הבחורה קצת שונה היום הרבה פיטוי יש ממתין לה. כאן הגיל של איתן לא מחפש הרבה בלגנים. הוא מרגיש שזו התחלה לעשות למשהו משפחה קטנה משלו..... והוא זה שנותן לה איזון. ועל דניאל היא בחורה גם קצת מבוגרת לגיל שלה. עבודה עם הרבה מאמץ.. ולפני הכול בחורה עם קרע קצת עצוב מהבית. כמו אהבה של הורים פרידות. תמיכה באחות. גם זה יפה לגיל שלה הצעיר. היפה בזה שהיא נתנה לכול דבר בחיים שלה משהו.. וזה אומר שזה גם מבגר אותה קצת. ומכאן גם היא רוצה וצריך אהבה יציבות אומרים. הוא בחור יפה גם מבפנים. והיא רק תורמת לזה. אני מאמינה בזוגיות שלהם. גם ויש בעיות הם יעברו.הרבה מחשוים. ותמיד מזה לומדים. הוא איתן רואה בה הרבה עסיסיות חחחח לא חסר לו וגם לה -מאלה-וכאלה. אז יש אהבה..הכול הולך. ואין אהבה לא יעזור? וכאן נראה שקיים הדבר הזה רהבה. ועל הזוג הפרש ולעג לכול מי שראה את התוכנית.מכירה שך משחק לקרן ובום לשותף גב פשטי. עלי ועל הרוב לא עבדו פשוט לעגו.ואני מאמינה שעוד תוכנית כזו ערוץ 10 מהר יאבד הכול..... רוצים עוד בדיחה רק אלי פנו כאן החברות החיצנים של קרן שחם איזמרל למה את כותבת כך ולמנהלת תראו מה כותבת יזמרל.כמה צחקתי חבל על הזמן. אתמול שמעתי בדיחה מאוד יפה הומר חצי שחור. האמת בשעה ארבע בבוקר- היה זה בערוץ 1 זה למען עוזי חיטמן היקר לזכור אותו-וזה תוכנית של צאת השבת. לא זוכרת יהדות לי עושה טוב היהדות שלנו. למה על עוזי זל כי היה בו משהו מהתורה אהבה לדת. גם בשירים שלו. ואמרו הוא גם מבית מאוד דתי. הורים עליהם השלום זל' לבדיחה בבקשה-שלושה יהודים באמריקה . והם השאירו צבאה אחד בחר שתקרא- לו את הרשי -שאלו אותו למה בחרת בראשי. ענה כי הוא היה הפרשן הכי גדול........והשני אמר אני רוצה את הרמב"ם למה הרמב"ם שאלו= כי הרבמ"ם הוא אחד מגדולי הפוסקים- מגיע השלישי ועם בקשה משונה והוא נשאל מה במה אתה בחרתה-אני רוצה לשכב -ליד ג'וליה רוברטס חחחחחחחחח למה אתה בחור כך הוא נשאל כי אני עדיין חי חחחחחחחחחחח. ערב טוב לכם. שבוע מבורך לכולם

אתה סתם אומר כי אתה רוצה אותה לעצמך../images/Emo8.gif

אני לא אתפלא אם זה יחזיק מעמד. יש ביניהם המון מהמשותף.(ראינו בתוכנית) אני לא מאמינה שהוא כזה עייף במציאות, המציאות של הוילה הייתה מעייפת, אבל בחוץ דברים קורים, עבודה, חברים וכו'... היא חוותה המון בחייה היחסית קצרים ולדעתי מחפשת קצת מנוחה ושקט, יש שם איזון יפה. בכל אופן, ימים יגידו....

דקל69

New member
האמת שלא צפיתי בתוכנית, אך כלל לא מפתיע אותי.

ליהי ובן כנראה באמת נקשרו אחד בשני וההשקעה וההתמדה שלו בה השתלמה. איתן ודניאל התאהבו או נקשרו כבר במהלך התוכנית לא לצורך הפרס או משחק וסביר להניח שנתנו ויתנו לזה צ'אנס אמיתי. קרן וגב - אין מה לומר, מעולם לא היה אמיתי, קרן עוד ניסתה בהתחלה, בטיול ליוון כנראה גב הבהיר לה שיראה לה התנהגות מכובדת וענין בה לצורך המשחק אם לא תדרוש יותר מדי ותסכים לתנאיו (באמת ראינו קרן רגועה יותר לאחר מכן ופחות מתקרצצת). חברו למען המשחק וזכו - לא מכובד אך לגיטימי, אותי יותר מפליא כל האנשים שקנו את זה, כנראה צפו בשידור הערוך בלבד. אורטל וארון - חוסר התאמה מוחלט, פיסי ומנטלי, אורטל כנראה באמת בעקבות לחצחם ושכנועים מהסביבה ניסתה לתת לזה צאנס, לאורן היתה משיכה בלבד שהתפוגגה בחוסר הענין ביניהם, אני קצת מופתעת שהוא לא נתן להם הזדמנות ומיד חזר ללונדון ולא ניסה אבל כנראה שהבין שזה לא זה באוירה אחרת, לא דואגת לאורטל, הוא גבר נוקשה ולא מעניק , היא תמצא זוגיות כמו שהיא אוהבת. אני חושבת שדניאל עושה שכל שהיא לוקחת את זה לאט, הם כבר גרו ביחד ועכשיו הם צריכים להכיר זוגיות בתנאים אחרים של שניהם עם העסוקים שלהם הנפרדים, אם זה יילך סביר להניח שתהיה שם חתונה כמו שהיא חולמת. ליהיא ובן רצו למגורים משותפים, אולי זה המבחן שלהם - אם יילך מהר מאוד הם יתמסדו, אם לא יצליח הם ישקלו שוב.

noaxxx

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק.. אני בהלם.. אני ה-מו-מה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התעלומה היחידה שנותרה ללא פתרון היא
איך שני אנשים שלא היו יחד יכולים להיפרד... והחידה הזו היא מעבר לכוחי, גדול עלי

למעלה