עדכון זוגות מגיא פינס

noaxxx

New member
תודה../images/Emo140.gifברשותך אני אקח את זה כמחמאה...../images/Emo6.gif

למרות ה

noaxxx

New member
הלכתי ../images/Emo199.gif לילה טוב ידידי ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אקרובט2

New member
מה קרה אתמול בערב?

אתמול בערב קרן באה לאיתן הביתה מה קורה פה .מה גב יעשה או שבאמת הם כבר לא ביחד

andy181

New member
היא לא באה אליו הביתה, הם נפגשו במקרה בבית

קפה.. מה שבטוח דניאל לא הכי תשמח לראות את זה, בייחוד שמיקי לוין בטח מעותת את הדברים כשהיא אומרת שאיתן אמר לקרן שהוא התגעגע אליה

adiyon2

New member
אוי ואבוי ליבי נשבר../images/Emo269.gif

הכי אהבתי את המשפט: "מי שיזם את הפרידה היה פשטי, שהחליט כי הוא לא בנוי כעת למערכת יחסים וכי הוא מעדיף לצאת לחופשה". לא!! לא יכול להיות, באמת?!

בוקר אור לכולם../images/Emo24.gif

אני חושבת שדניאל הייתה כזו זהירה כי היא צפתה בפרקים וראתה את הדייט בין קרן לאיתן. אותו דייט מיותר, בו מראים אותה בוכה ומלקקת את פצעיה ואותו גוהר על קרן מתחת לשמיכות. זה היה מערער כל אחת. למרות שלדעתי הם זוג מדהים ומאוד מתאימים, היא בוגרת לגילה, הוא ילדותי לגילו וכו'...היא תצטרך לעשות על עצמה הרבה עבודה בגלל מה שקרה בתוכנית , זה לא פשוט. ליהי ובן ייגמר בסופו של דבר. ככה לתחושתי.

leeee2

New member
לדעתי היא היתה זהירה בגלל איתן... אולי החששות

שלו עדיין מחששים אותה? נראה לי שמאז שידור תעודות הזהות היא נזהרת בדבריה והוא מתדרך אותה.. הוא לאורך כל הדרך לא יצא בהצהרות לגבי העתיד ומאד נזהר.. כנראה שהיא גם רוצה לא לצאת בהצהרות.. יחד עם זה נראה לי שמאד טוב להם ביחד והלוואי וזה זוגיות שתמשיך לנצח.. לא פשוט לחוות את האחרי.. ואיך לעזעזאל הוא לא חשב על זה כשהיה עם קרן? זה משגע אותי.. מה הוא חשב שאם הם לא ידברו על זה אז אף אחד לא ידע? וגם איך שהיא גילתה את זה... בא לי להרוג אותו! מזל שאני לא צריכה להתמודד עם זה...אבל הוא חמוד.. אין מה לעשות ואני מקווה בשבילה שהיא תתגבר על זה כי נראה לי שטוב לה איתו...

למעלה