עדכון חו"ל

דובונת מתוקונת אממממ , שודדת בנקים

האם הסוגד הזה שווה שתשדדי עבורו בנקים , עזבי הכל ובואי עימי
כדאי לך.....פרטים בהמשך חחחחחחחחחח
לחיים נשמה.

המלצה

גם מלונות הכל כלול לפעמים יש שורות קטנות ומעצבנות אם אתה רוצה להנות ממלונות, כמו שצריך קח המלצה חמה חמה על "מריט לימרה" בקמר, ליד אנטליה והמלצה חמה חמה על רשת "ריקסוס" ששם הכל כלול אומר גם אלכוהול בפאב בלילה ואם חלק מכם שתיינים, אז קחו בחשבון שגם אם הוא יעלה קצת יותר, אתם לא תמצאו את עצמכם מוציאים שם כלום חוץ ממה ששלמתם לסוכן הנסיעות... קבוצות (מנסיון) חוזרים משם מרוצים מאוד

../images/Emo119.gif

מעדיפה את סוף יוני. קודם כל פחות חם. וגם אני לא יודעת מתי אבל אולי ביולי כבר אהיה עסוקה במעבר לחו"ל. הייתי נורא רוצה לנסוע אתכם כי אף פעם לא נסעתי ושמעתי שממש מ-ג-נ-י-ב. מקווה שזה ייצא אז.

לא יכולה באף תאריך... צבא...

אין לעזוב את הארץ... בטח לא לפני שאצבור שנה... הפז"מ דופק אבל לא מספיק... תהנו!

עופר יש לי הצעה בשבילך ממני שהיתה .

חרשתי את אנטליה תקופה ארוכה, ומה שאני יכולה להציע לך זה.................... לא לקחת קלאבים של הכל כולל הכל, כי יש עוד אפשרות אחרת יותר זולה, אם תחליטו לנסוע לאנטליה, אני מכירה שם 2 מלונות 5 כוכבים מומלצים1!!! שאם אתם כולל אותם בכרטיס טיסה דרך חברת הנסיעות זה יוצא לך ממש בזול, פחות מהמחיר שציינת.,וזה מדובר על חצי פנסיון... שם בזבוזים בטורקיה ממש לא יקר, ארוחות שם בזילללללללללללל הזול, השווקים שם גם בזול..... והבחורים והבחורות משהו משהו.... כי תתפלא יש אחלה מקומות בילוי מחוץ לקלאבים שאתה מדבר עלייהםף אותנטים ופשוט אחלה ... אתם תהנו מי שיטוס ממש כמוני אני מקווה

למעלה