עדכון חשוב בבריתות

gindis

New member
עדכון חשוב בבריתות

אנחנו איפסנו את הבריתות על מנת לאפשר איזון במשחק! זה לא נגד ברית מסויימת, אלא לקחנו בחשבון חשיבה עתידית על התפתחות המשחק. ההגבלות על הבריתות... * ברית יכולה להכיל עד 50 חברים בלבד! * אם עזבת ברית אז יש יש הגבלה של 3 ימים לחזור אליה שוב! * אם הדרוג שלך מתחת ל-100 לא תוכל להצטרף לברית קיימת, אלא ליצור ברית משלך! נא ליצור את הבריתות מחדש! תודה ובברכה, ערן

tablul

New member
מה???? ערן כנס שנייה

אז כל אחד שנמצא כעת בדירוג 100 ומעלה יוצר לעצמו ברית חדשה? אז מה שקורה בעצם זה שאתה מאלץ אותי למכור את הכול כדי לרדת בדירוג ל101, להצטרף לברית ואז לעלות שוב. מה חכם בזה? זה נותן יתרון לאלה שבדירוגים הנמוכים מ100. זה לא פייר!! זה שאפשר שיהיו רק 50 מדינות זה סבבה, אני מבין, אבל אתה חייב להוריד את המגבלה השנייה כי אחרת הרסת את התחרותיות! אני ארד בדירוג ואז אצטרף ויעלה שוב.

4ErNi BuMeR

New member
ברגע שאתה עובר את דירוג המאה

אתה נזרק אוטומתית מהברית שלך.

tenen

New member
נחמד אה?

כלומר בלי בריתות ענקים יותר, זה יחזיר את המשחק לאיזון :)

4ErNi BuMeR

New member
בקטנה גם ככה השמדתי שליש מהם...

אפשר להגיד שהשאר ניצלו בגלל טקלה טכנית במשחק

Knuffles

New member
משהו מפריע לי...

* אם הדרוג שלך מתחת ל-100 לא תוכל להצטרף לברית קיימת, אלא ליצור ברית משלך! מה?!?!?

גרוע!!

מי שמתחת ל 100 לא יכול לצרף פרטרנרים... כי כל ה 100 הראונים ילכו מכות בינהם ומידי פעם יקחו חיטיפים מהצד קטנים מ 100 . רעיון גרוע. תגבילו עד 50 תגבילו עד 3 מאותו דירוג. (לא יותר ה 10/50/100/220 הראושנים )

tenen

New member
מעולה!

סוף סוף יהיה איזון :) ויותר מלחמות ענקים :)

1sickboy1

New member
לערן

יכולת להגיד לפני כן וחוץ מזה אמרת שיהיו שינויים רק בימי חמישי זה ממש לא הוגן פרקת בריתות שלמות שיצרו את עצמם במשך כמה חודשים וימים בקיצור בזבזת לנו את הזמן.

RED OR DEAD BS

New member
הסעיף השלישי על הפנים !

כלומר בכל ברית יהיה נציג אחד מהמאייה הראשונה? כלומר 100 בריתות? אם כבר עשה שמדינות בדירוג מתחת ל100/50 יוצאו באופן אוטומטי מכל ברית שבה הם נמצאים וישחקו בשביל עצמם ללא כל עזרה.

goodard

New member
ברית lakmos

תצטרפו לברית lakmos. מחפש מישהו מהמאיה הראשונה. כל אחד מוזמן.

gindis

New member
שכחתי לרשום...

החוק הנוסף הוא: * אם הדרוג שלך הגיע ל-100 אז תמחק אוטומטית מהברית שאתה נמצא בא על מנת שתוכל לפתוח ברית חדשה! ** בנוסף אם יתברר שאחד ממכם יצר ברית שלא שייכת לו הברית הזו תמחק! רק הבעלים החוקיים של הברית יוכלו ליצור את הברית. לכל בעיה בנושא יש לפנות אלי. בברכה, ערן

TֱAֱMֱIֱR

New member
סבבה. אז...

למה היתכוונת בזה שאמרת... "** בנוסף אם יתברר שאחד ממכם יצר ברית שלא שייכת לו הברית הזו תמחק! רק הבעלים החוקיים של הברית יוכלו ליצור את הברית."?

gindis

New member
תשובה

התכוונתי שאם אחד ממכם יצר שם של ברית שהייתה קיימת והוא לא היה הבעלים שלה לפני זה, אז הברית תמחק !

למעלה