עדכון חשוב בבריתות

keves16

New member
לערן

מה שקרה עכשיו פשוט מחקת את הבריתות שהיו קימות אבל בסופו של דבר אנשים ישארו בברית של 50 אנשים שזה באמת סבבה וגורם לאיזור אבל ברגע שאתה גורם לאנשים מדרוג 100 ליצור בעצם ברית זה הופך את המשחק לכזה שיהיה מורכב ממאה מבריתות או שפשוט לא יהיה רשום ברית ואנשים ימשיכו להיות בקשר פנימי בינהם בלי בריתות באותו פורום או קמונה שהם נמצאים שם עכשיו המצב שיקרה שהברית דהסטרונג תמשיך להיות חזקה פשוט היא לא תהיה על הנייר בכלל כל אחד מהם יצור לו ברית של כמה אנשים מעטים רק בשביל למצוא את האנשים בדרג מתחת והם ימשיכו לנהל את עצמם ע"י תקשורת בינהם בלי שלאף ברית חדשה תהיי את היכולת להתאגד כמו שצריך אתה חייב להוריד את המגבלה שמדינה שמתחת ל100 יוצאת מהברית היא תתפתח בה לאורך המשחק ואז תיצור משהו חדש נכון שזה לא פר כלפי המדינות הבכירות אבל מצד שני אף אחד מה100 שלא היה חבר בברית אחרת חזקה לא יוכל לארגן ברית ולהוות איזה תחרות לקבוצה הבכירה של דהסטרונג

אילתי20

New member
צודק

יש אנשים שאין להם כוח לנהל ברית והם לא בנויים בשביל זה מאיפה אני יביא איתי 50 אנשים אחרי שאני יגיע לדירוג מאה....זה באמת בעיהההה

gj80

New member
טועה

כל הכוח של הברית דה סטרונג היה שאנשים נרתעו מלתקוף אותה(חוץ מהמלחמת עולם שלא עשתה הרבה מדי). אם הם ימשיכו להיות בברית ואנשיםלא ידעו מחברי הברית הם יתקפו אותם ואז הם לא יהיו כאלה חזקים.אני מבין את החוק של ה100 הראשונים, אני פשוט לא אוהב את הרעיון שברגע שמישהו נכנס למאה הראשונים הוא מוצא אוטומטית מהברית. דבר כזה אומר שה49 הראשונים יהיו בלי ברית וכל יום המון אנשים יוצאו מהברית שלהם. נראה לי שהכל בסדר חוץ מההוצאה אוטומטית מהברית ברגע שמישהו נכנס למאה הראשונים.

RED OR DEAD BS

New member
משמע 100 בריתות

אשמח שתשקול את ההצעה שלי, כאשר מישהו עולה ל50/100 דירוגים הראשונים הוא יוצא מהברית ולא יוכל ליצור ברית, כל אחד בשביל עצמו.

dipdip

New member
לא הבנתי משהו...

אם אני בברית עם מישהוא שמדורג 50 ואני 150 ואחרי שבועיים המדינה שלי מגיעה לדירוג 90 אז המדינה שלי עפה מהברית ולא יכולה לחזור אליה?!? כי אנחנו מס' חברים באותו דרוג אז אם כולנו נגיע למתחת ל100 אז לא נוכל להיות באותה ברית? כי אם כן אז נראה לי שקצת מתחיל לצאת לי החשק מהמשחק הזה ומכל ההגבלות המוזרות האלה...

mr met

New member
קיצר הרסת את הבריתות

במילים אחרות החוקים האלה הם בגלל שברית the strongest 1 הייתה ברית חזקה מדיי, ומלא התלוננו שצרייך להגביל אותה אז החלטת לאפס ולגרום לכך שעכשיו הבריתות יהיו חסרות משמעות. אם כבר אז כבר, תוריד את האופציה של הבריתות כי זה לא עוזר בכלל... תעשה לפחות שאני יכול לעשות שלום אם מדינה כלשהי אז המדינות לא יכולות להתחיל מלחמה בינהם, ואז תהיה אפשרות להפר את השלום ורק 24 שעות אחרי שהסכם השלום הופר תהיה אפשרות לתקוף אחד את השני, ככה אני יוכל לעשות הסכמי שלום אם אנשים שבדירוג שלי אבל לא יכולים להיות איתי בברית...

4ErNi BuMeR

New member
במחשבה שנייה ../images/Emo31.gif

לאחר שקראתי את התגובות פה של כולם, קלטתי שבאמת פעלת לטובת כמה נובים. אחרי הכל המשחק אתגרי וצריך גם למצוא פתרונות של להתאגד וליצור אי יציבות בתוך בריתות גדולות בשביל לנצח במשחק, זה שלא יהיו בריתות כי מישהו חשב על עצמו.. זה לא הוגן. לפי דעתי אתה צריך לאפשר שניתן יהיה ליצור עוד סוג של בריתות עד 5 איש שיהיו מכל הדירוגים. הרי אם מישהו במקום העשירי לא יהיה עם מישהו בברית בדירוג שלו, הרי שהוא נמצא בברית לחינם... הרי חוץ מסיוע הוא כספי לברית שלו היא לא תשמש לשום דבר.. והאם המקום הראשון נועד לכלכל את שאר הברית? מקווה מאוד שתסכים להצעה שלי.

הסעיף השלישי רע מאוד!

לא תהיה משמעות לבריתות באופן כזה! שווה לעשות את אותו סעיף רק על העשיריה הראשונה, או בכלל לא. הסעיף על הגבלת מס המדינות בברית ל50 הוא מצויין.

DTLAND

New member
כל הסעיפים פה גרועים

למה לשנות ככה את החוקים ראיתי פה רק איזה 4-5 שרצו שתשנה את הבריתות זה לא הוגן כלפי השאר שלא רצו לשנות ורצו להישאר במצב הנוכחי מאוד מקווה שתחזיר לאיך שהיה

Sup1

New member
תמחוק את האפשרות של הבריתות

זה לא הגיוני שיהיו 100 בריתות זה פשוט אדיוטי

ריקרדו7

New member
סוף סוף יש עניין במשחק

ערן אתה ממש ענק...סוף סוף השכל הישר עובד. למרות שהרסת פה תיכנון ענק ואירגון שעשינו כדי להוריד את מספר 1 ולמחוק אותו מהמשחק.. אבל חסכת לנו את זה...או יותר נכון להם (אני רק עקבתי מהצד). עכשיו נראה אתכם יושנים בשקט בלילה ..כל אחד יתחיל לדאוג לעצמו ולמדינה שלו ויהיה כיףףףףףף! זהו זמן הנקמה!! חחחחחחחחחחח...ערן אתה מלך!!

gindis

New member
תשובה לכולם

אנחנו רוצים לאפשר מדינות הקטנות גם לגדול ולכן כל החוקים הללו! אם תחשבו על זה טוב אנחנו לא מונעים ברית בין בריתות

נהיו פה יותר מידי חוקים במשחק

אפילו בעולם האמיתי מכופפים חוקים ,עוד מעט זה כבר לא יהיה כיף צריך להתחיל להרגע קצת .

J E W

New member
ערן זה כבר יותר מדי...100 בריתות?!

אפילו במציאות אין כל כך הרבה בריתות זה סתם סירבול והגזמה הייתי מבין אם היית אומר 15 ראשונים אפילו 25 ראשונים אבל 100?! זה כבר קצת מוגזם ערן זה יהפוך את כל מערכת הבריתות ללא שווה וכדאית מה זה שווה שיהיה מישו חזק אחד שייתמוך בכל השאר...אז למה שלא תעשה 200 ראשונים וזהו? הרי גם שם יש הבדלים וזה מאחד שנמצא בדירוגים האלה שבין 150 ל200...זה ממש מצחיק כל הקטע נו לא נורא את התוצאות אתה תחזה בעצמך כשתראה שאנשים כבר לא ששים להצטרף לבריתות... דרך אגב אני חייב לשאול ערן...מה היית עושה אם מלא אנשים מדירוגים 500 ועד 3000 היו מתאגדים כמו שעשו חברי דה סטרונגסט...מה אז? גם אז היית עושה להם ככה הרבה צרות? הרי זה אותו הדבר ואותו העניין... אבל למה לי להכנס למקום לא לי...זה המשחק שלך עשה בו מה שאתה רוצה... אני ימשיך לשחק בינתיים במשחק אבל אין לדעת מה יביא המחר...

למעלה