עדכון לגבי החוג לכלכלה

אליהו ד

New member
וואי הבוסית שלי תרצח אותי בסוף

גם ככה כל פעם אני מוסיף לה כמה ימים לתאריך היעד של חזרה למתכונת נורמלית אבל לי אישית עדיף שידחו את המבחנים , מודלים לינארים זה קורס שואה וגם מאקרו התחיל לקבל כמה טוויסטים לא נעימים

אליהו ד

New member
אגב מה זה התנגדות מהותית??

10 אנשים ? 20% רוב מיוחס? רוב קטן ? רוב? 40%? איך בכלל מתקבלות החלטות כאלו ? למה אין מנגנון לכאלו מצבים ? אוף פשוט נמאס מהחלטורות האלו , תכלס מי שיצעק יותר חזק וישגל תמוח לחברי אגודה בפלפון יזכה שהעדפתו תנצח , זה בדיוק כמו קביעת שעות התגבורים יאללה שיהיה מה שיהיה

FloorFiller

New member
../images/Emo207.gif עדכון מהאגודה :

סטודנטים יקרים, הסתיימה שביתת הסגל האקדמי הבכיר באוניברסיטאות בארץ! עם זאת, מרצי הסגל האקדמי הבכיר לא ילמדו ביום ראשון,20.1.08. לעומת זאת- מרצי הסגל הזוטר כן ילמדו. ובהמשך- כל המבחנים של הסגל הזוטר יתקיימו כסדרם! בעקבות סיום השביתה אלו הם דרישות הסטודנטים: בתאריך 21.01.08 יפסקו הלימודים ויתחילו מבחנים לסמסטר א-1 (הקורסים שנלמדו במהלך השביתה- סגל זוטר) בתאריך 10.02.08 מועדי ב' וג' לסמסטר א-1 ובמקביל יתחילו הלימודים לסמסטר א-2 (קורסים של הסגל הבכיר שלא נלמדו עד כה). בתאריך 20.04.08 סוף סמסטר א-2 ותחילת מבחנים לסמסטר זה. (10 שבועות סמסטר א-2). בתאריך 11.05.08 מועדי ב' ו ג' לסמסטר א-2 ובמקביל תחילת סמסטר ב'. בתאריך 27.07.08 סוף סמסטר ב' ותחילת מבחנים למסטר ב' (11 שבועות סמסטר ב'). ובנוסף, דרישות אקדמיות: בחירה של 2 מתוך 3 מועדים לפי רצון הסטודנט וציון סופי- הגבוה מבין השתיים. תאריכים ודרישות אלו אינם סופיים ואינם מאושרים ואנו מקווים שהם יאושרו בוועדה המתמדת שתהיה ביום ראשון הקרוב. סטודנטים לכלכלה- בעקבות פניות של נציגי החוג, נבדוק אפשרות לדחיית המבחנים בשבוע נוסף (כלומר תחילת מבחנים ב-27.1). בברכה, יניב בן שושן, יו"ר אגודת הסטודנטים

די! שגעתם אותי!

טוב שאתם לא מודעים על שינויים ביום המבחן עצמו... (אבל עם זאת, אינשאללה ידחו. לא יזיק לי עוד שבוע ללמוד...)

m121

New member
מה שהאגודה מבקשת זה פשוט מבזה....

למה שנעשה מועדי ב' במקביל ללימודים?

amitk80

New member
ממה שאני הבנתי

הוא בשל העובדה שהסמסטרים לא יכנסו עמוק יותר אל תוך הקיץ.. אני מסכים איתך זה בכלל ביזיון איך שניהלו את כל המאבק הזה.

אליהו ד

New member
מתור מי שהאגודה מביאה לו חררה אני חייב להיות

הוגן הפעם ולציין שזה לא בדיוק יוזמה של האגודה , מועדי ב במקביל ללימודים . זו הנחתה מלמעלה כמו רוב הדברים , בחלק מהנושאים יש מרחב תמרון (כמו העניין עם הזכות ויתור של מועד ב' שייחודי לחיפה וכו') . הם לא כל יכולים למרות שהם היו רוצים לחשוב כך , והפעם הם לא אשמים , זה לוח זמנים מלמעלה . בכלכלה גם ככה עדיף לסגור עניינים במועד א כי מועד ב , סטטיסטית הוא לפחות רמה אחת למעלה , שנה א' קחו לתשומת לבכם .

m121

New member
אני מוכנה לוותר על הקיץ שלי,

ולקבל ציונים נורמליים, אבל העובדה שהמרצים לא... הקיץ זה הזמן הכי חשוב להם. וכמובן שהאגודה שלנו לא עושה כלום,כרגיל.

אליהו ד

New member
סליחה אבל מה עם ההופעות של מוש בן ארי ??

זה כלום ? ומה עם הפוזה הענקית שכל אחד מהם מסתובב איתה מאז אותה שביתה מוצלחת ובעצם בכלל ?

amitk80

New member
תקשיב

אתה עכשיו מטעה פה אנשים וגורם לעוד לחץ. מה שכתוב הוא שביום ראשון יתקיימו השיעורים האחרונים של הסגל הזוטר. ביום ראשון מתכנסת ועדת מתמדת להחליט על המשך הסמסטר. מה שכתוב באתר האגודה, זה עדין לא סגור וזה מה שהאגודה רוצה להשיג. עם זה היא באה לועדה. אף אחד לא אמר שיהיו שיעורים בזמן מועדי א'. איך יעשו את השיעורים בדיוק? איפה יתקיימו הבחינות? בכיתות שאין? אם מחזירים את כולם ללמוד אז הכיתות יהיו מפוצצות. אני לא חסיד אגודה מלפני חודש אבל אני מאמין שבקטע הזה הם יגנו על הסטודנטים. אני מבטיח לך אישית שאם המבחנים שלי השבוע הבא יהיו בסכנה אני מושך עוד סטודנטים לעשות רעש. בבקשה אל תלחיץ אחרים. אם אתה לא יודע משהו אז עדיף לבדוק מאשר להלחיץ פה סטודנטים שעכשיו בלחץ מטורף (ואני מבין אותם)

אליהו ד

New member
אבל תשמע כתוב שם משהו חשוד

כתוב שהשיעורים שלא התקיימו עם הסגל הבכיר יתקיימו מיום ראשון קיצר הודעה מבולבלת וכנראה יהיה חידושים עד יום ראשון

הלוואי ואני טועה

הלוואי ואני טועה, וסליחה אם גם מטעה, אבל זה מה שאני מבין מהפסקה הראשונה בהודעת האוניברסיטה

K L 2005

New member
אז בכל זאת איך אתם מסבירים את זה?

קיבלתי למייל הודעה ממזכירות החוג שלי שיצאה מלישכת הרקטור לפיה יתקיימו הרצאות של הסגל הבכיר במקביל עם המבחנים של מה שלמדנו עד עכשיו: "ביום א' ה-20 בינואר יתקיימו השיעורים האחרונים של הקורסים שהתקיימו במהלך הסמסטר עד כה, בחינות שתוכננו ליום זה והשיעורים הראשונים של סמסטר שייקרא א/1, שלא הועברו על ידי הסגל הבכיר אשר שבת. " אני לא רוצה להלחיץ אף אחד, אבל לא נראה לי שאפשר להבין את זה ב-2 משמעויות שונות. המשמעות היחידה היא - שנלמד למבחנים תוך כדי התחלת הסימסטר החדש. לא חשבתי לרגע שיצא משהו טוב מהשביתה הזאת, אבל תארתי לעצמי שלפחות יתנו זמן לעשות את המבחנים בשקט, זה פשוט אבסורד שאני צריכה לעשות מבחנים ב-2 קורסים ובמקביל להתחיל ללמוד 2 קורסים ממש קשים, אני בטוחה בסופו של דבר שזה יוריד לי את הציון גם בזה וגם בזה.

m121

New member
אין לי מבחנים בכלל....

כן, פירסמתי כבר את ההודעה הזאת כמה שורות למטה. גם אני הבנתי את ההודעה כמוך.. שמתחילים ללמוד יום ראשון ובמקביל המבחנים. ואם זה נכון, האגודה צריכה להיזהר לפני שהיא מפרסמת הודעות ללא ביסוס.

כבשה200

New member
אבל שימו לב טוב טוב :

פרטים על המשך הלימודים בקורסים אלה יימסרו בראשית השבוע, על פי לוח הזמנים החדש לסמסטר זה ולשנה''ל תשס''ח, זאת על פי החלטות הוועדה המתמדת שתתקיים ביום ראשון. אף אחד לא אמר שמבחנים יהיו תוך כדי הלימודים

m121

New member
../images/Emo41.gifהאוני' פירסמה הודעה בדף הראשי

זה ממש לא מה שהאגודה כתבה.......

למעלה