עדכון לגבי החוג לכלכלה

אליהו ד

New member
פחחח קלטו את הפתטיות שלהם ושינו כמה מילים בהו

בהודעה פתאום מדובר ב"דרישות הסטודנטים" ולא בהודעה רשמית פתאום מדובר ב"בעקבות פניות של נציגי החוג נבדוק אפשרות לדחיית המועד" פאתטטטטטטטטטט יאללה שבוע טוב תחפפתי

amitk80

New member
אני רוצה לראות שיגעו לי במבחנים

אני מוכן ללכת לעשות בלאגן ולשרוף לבן שושן את המשרד... לא אכפת יהיה לי לצאת עם זה החוצה לתקשורת שהם לא עושים מספיק. תאמינו לי לא בעיה למצוא סטודנטים שחמים רצח על האגודה.. זה ידליק הרבה סטודנטים שלמדו תאמינו לי

אליהו ד

New member
אני אגיד לך למה אף פעם לא תוכל לשנות

כי העבודה של האגודונים היא להיות אגודונים והם גם מקבלים על זה כסף העבודה של אנשים אחרים היא עבודה אחרת אין זמן "להפיל את המשטר" גם אין כוח אז כמו שבבחירות כבר לא הולכים להצביע גם כאן אדישים ומנסים לשרוד איכשהוא שבת שלום

אליהו ד

New member
אגב לא הייתי משתמש במשפטים כמו לשרוף

לו את המשרד כי אם מישהו באמת יבוא לו להיות פוץ הוא יוכל לעשות לך צרות כי זה משפט פלילי

amitk80

New member
תהיה בטוח

שהעורך דין שלי טוב יותר מאשר העורך דין של האגודה...
. חוץ מזה בתור חבר אגודה זה יהיה משעשע להשתמש בעורך דין של האגודה בתביעה שמישהו מהאגודה הגיש.. חחחחח

stkachov

New member
עורך הדין שלך

יצטרך להיות טוב יותר לא מהעורך דין של האגודה, אלא של הפרקליטות. הוא מזה, בריונות זה לא משהו שאמורים להתגאות בו.

flutter girl

New member
ומתי הם מתכננים להודיע בודאות?

יש לי מבחן במבוא א' ביום שלישי בבוקר.

אליהו ד

New member
תחרשי זימון+ספר האגודה , דן אוהב מאוד

לתת שאלות מספר האגודה לרוב בלי שינוי מספרים שיהיה המון בהצלחה

flutter girl

New member
החוברת המבולגנת של המבחנים?

יש לי אותה, היא לא הכי מועילה ביקום אבל אני לומדת איתה. כעקרון אני בכלל ניגשת למועד א' די בידיעה שאכשל, ומתכננת להשקיע לקראת מועד ב' עקב שיקולים שקשורים למבחן אחר.

אליהו ד

New member
מנסיון שלי ושל עוד לא מעט אנשים זו טעות

מועד א' הוא מסורתית הרבה הרבה יותר קל ממועד ב' , באופן שלא נותן לחשוב שזו יד המקרה . זה לא רק במקצוע הזה בכלכלה אלא בכל המקצועות . מועד א' הוא לרוב סטנדרטי . שיהיה בהצלחה

flutter girl

New member
השיקולים הם שונים,

אני עוזבת את הכלכלה. אני ניגשת למועד א' במטרה לראות את מבנה הבחינה ולהבין את הקונספט, וניגשת למועד ב' בתקווה שלא אצטרך להשלים את 5 הנק' האלה במקום אחר. ייתכן שאשלים אותן אם אראה שהציון ממש זוועתי.

אליהו ד

New member
וואלה ? חבל זה שילוב ממש טוב משפטים וכלכלה

מעבר ללבל הפרקטי , תואר כזה פותח את הראש בכיוונים שבסופו של דבר מוסיפים כמה מימדים להתנהלות שלך ולא רק בעולם העסקים או בעולם הקריירה שלך אשר תהיה . שווה לשקול שוב.. הקונספט של המבחן זהה למה שהיה לפני שנה , כל הזמן אותן שאלות - בחלק הפתוח שתי שאלות שלקוחות היישר מהשאלות הפתוחות בספר המבחנים של האגודה , ובחלק הסגור שאלת טבלה (יש מצב שיורידו לכם כי אצלנו במבוא ב משום מה הורידו) גם היא מהחוברת+ 8 שאלות מזימון .

flutter girl

New member
אין לזה לבל פרקטי באמת,

וזה ידוע בתור כיסוח רציני של הציונים של משפטים, אלא אם התוכנית הכללית שלי ל4 השנים הקרובות היא לשבת בתוך החדר בדירה ולא להפסיק ללמוד. אני כן מתכננת באם יתאפשר לי לקחת קורסים כלכליים בתור קורסי בחירה חוץ-משפטיים, אפילו משהו חשבונאי. הבעיה שלי היא לא חוסר עניין בתחום, כי ממה שלמדנו עד כה במבוא למיקרו אני מאוד נהנתי מהלימודים התאורטיים, אבל אני מרגישה את הזיקה למשפטים הרבה יותר. אפילו המקצוע השטותי שלמדנו כרגע במשפטים הרבה יותר קסם לי מאשר החלק התרגולי של כלכלה.

אליהו ד

New member
בטח שיש לזה לבל פרקטי

אפילו במודעות דרושים כבר מציינים "בוגרי התואר המשולב כלכלה משפטים" , למשל אינטל פרסמו דבר כזה לא מזמן אצלנו בלוח המודעות באוניברסיטה . מעבר לזה בתחום ההגבלים העיסקיים וכן הלאה וכן הלאה . אם את מתכוונת לזה שלא תתעסקי עם עקומות תמורה אז זה תקף גם לכל המסלולים של כלכלה למעט חשבונאות , אבל העיקרון הוא שנוטים לקחת לתפקידים כלכליים כאלו שסיימו תואר בכלכלה , ויש לזה סיבה . בעולם אינטרדיספלינרי כמו היום תואר משפטים-כלכלה הוא נכס . זה כמובן לא מוריד מערכו של תואר משפטים סולו , כי כל אחד אם הוא אוהב את מה שהוא עושה יוציא זהב מהמקצוע שלו . לעומת מכן , אם תרצי להגיע לתפקידים שנמצאים בקו השקה בין העולם המשפטי לעולם הכלכלי , לזה שסיים משפטים כלכלה , בהנחה שכל שאר הנתונים יהיו זהים , יש יתרון עלייך וגם עלי . ברור שאף פעם שאר הנתונים אינם זהים , כמובן . בקשר ללשבת בחדר , את צודקת , אבל זה כבר עניין אישי .

flutter girl

New member
ברור ברור! ../images/Emo13.gif

ברורה לי הנקודה שבה יש צורך בתואר המשולב, ובעדיפות שניתנת לבעלי התואר המשולב להשתלב באספקטים מסויימים של עבודה. הבעיה שלי מתחילה בזה שאני כמעט בטוחה שאני אעדיף למצוא מקצוע נישה ושאני לא מאוד רוצה להתמקצע בתחום המשולב עם כלכלה, על אף העניין שהיה לי בקורס היחידי שלמדתי. על תחום ההגבלים העסקיים כבר שמעתי שדורשים שם את התואר המשולב. ושוב, לא זרקתי את הרצון הזה באוויר, עשיתי חושבים לפני שהחלטתי שאני פורשת מהשילוב. החלטתי שאני אעדיף להשקיע את מרצי במשפטים ולתת לחיים להוביל אותי. אני מרוצה מההחלטה שלי ואני נוטה ללכת עד הסוף עם החלטות כאלה, אז אני לא מודאגת כלל.

אליהו ד

New member
ממה שהספקתי לקלוט בקשר אלייך

זה די ברור שאת לא היית עוזבת בלי להקדיש לזה מחשבה . אז יופי לכי עם הלב ואני משוכנע שתדעי להוביל את עצמך במשך התואר המרתק הזה למקום שבו תרגישי ממש בבית . את נמצאת בפקולטה מצויינת !, כמו שבטח הספקת להבין. אני לא יודע אם כבר למדת עם נויה רימלט(משפט פלילי) , אבל האשה הזאת פשוט מדהימה . יש לי תחושה שתרגישי שם מאוד טוב . יאללה שיהיה המון בהצלחה וניגרית את תהיי גם בתואר של "רק" משפטים

flutter girl

New member
חח,

קודם כל תודה על המחמאה.
אני אכן אהיה ניגרית גם במשפטים, אבל אולי התוצאות יהיו גבוהות יותר... בכל אופן אני לא לומדת פלילי איתה, אלא עם גרוס (סמסטר ב').

למעלה