עדכון לגבי הקרב של אלעד שמואל

daskaliano

New member
10 סיבובים זו בהחלט עליית מדרגה

אני מקווה שאלעד יצליח לעמוד במשימה הלא פשוטה הזאת.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo6.gif עם יהיה מרוכז בקרב...

ולא בבחורות האיטלקיות ולימונצ'לו אז בהחלט יש לו סיכוי טוב... בכל מקרה נעמוד מאחוריו ונתמוך בו... בהצלחה אלעד !!!!

daskaliano

New member
אין ספק שנתמוך בילד הישראלי

ואחרי הקרב שישתה כמה לימונצ'לו שרק ירצה. אני בכל אופן פותח איזה CAMPARI לכבוד הקרב.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo48.gif לחיים.!!!

נרים כוסית של חוואנצ'קרה אחרי הקרב.... קרן שלמה..... כמו שמגישים לאורח כבוד בגרוזיה...

BROWN BOMBER

New member
האאאא... יצא לך להתארח בבית גרוזיני

גרוזיני אני רואה.... בטח קיבלו אותך כמו מלך... זה מסורת אצלהם... איזה "פלוף" מדהים הם עושים???... האאא??? ...גדול.... עם כבר מדברים על גרוזינים אז בתקופה שהתאגרפתי אז כל הקבוצה של ירושלים היתה מורכבת מהם... והם היו קשוחים.... משהו ברמה... ידוע לך מה קורה שם היום??? בונא... המאמן שלהם קרוע.... שרוט על כל הראש....

daskaliano

New member
רוב האיטלקיות לא משהו ידידי

רק בערוץ בטלויזיה הם שמים את כל הדוגמניות שלהם. CANALE5 זה הערוץ עם הפרגיות. בחיים הם רובן די שמנות.

BROWN BOMBER

New member
איטלקיות...??? מה קרה לך??.

הנשים הכי יפות בעולם אחרי ישראל זה באיטליה... יש בהן משהו אקזוטי.... קסום....

garey

New member
daskaliano ומכוערות פחד ,האפיפיור

יותר יפה מהקוזינות נוסטרות ,הייתי 7 פעמים באיטליה ,יש שם מפעלי יצור של פירוטכניקה למועדונים היינו נוסעים להביא לארץ,ממש אבלל ממש פרגיות מקולקלות, אבל האוכל מאמאמיה ,הפיצות הדקות בעולם והמשובחות והספגטים , אח אח ,

BROWN BOMBER

New member
אולי זה בגלל האוכל....

הן נראו לך מכוערות ידידי.... אבל אל תגזים... הקוזינות האיטלקיות זה קלאססה... ממש מתוקות... לא יודע איך הפולני נראה לך יפה יותר מהן.... רק אל תשאל מה הם שמים בפיצות ובאוכל שאתה כל כך משבח....

garey

New member
BROWN BOMBERהחכמה איפה

לאכול באיטליה עם מי אתה הולך לאכול ,כלל ידוע בעולם ,המסעדות והאוכל הטעים ביותר הוא....... במרכזי העבודה ובשווקים ,איכן שכל האיטלקים הפועלים מגיעים שם אין זיופים שם זה האורגינאל ,ולא קשור למחיר אלה למוצרר....לה ,זה למדתי בכל מקום בעולם סע עם נהג מונית ותאמר לו איפה אתה אוכל תיראה תלך תיטעם ואז תבין את ההבדל, בקשר לקוזינות יש גם יפיפיות במילאנו במיוחד ברומא פחות , ג'רי

למעלה