עדכון לגבי השביתה שאמורה לפרוץ מחר

amitk80

New member
עדכון לגבי השביתה שאמורה לפרוץ מחר

אהלן, רצו פה הרבה דיבורים על השביתה ועל היום הראשון ללימודים. ראשית לכל מי שמתחיל ללמוד שנה ראשונה ובמידה ויהיו לימודים מחר אני רוצה לאחל לכל אחד ואחת מכם הצלחה בלימודים. שתהא זאת שנה של הצלחה והגשמה אישית בכל תחום. לגבי ענייני השביתה יש לי עדכון בנושא. כיוון שהסגל הבכיר שובת מחר ולא יצאו הודעות מסודרות מהחוגים השונים מי בדיוק לומד (חוץ נראה לי מסיעוד שלומדים רגיל) לא ניתן לדעת כרגע איזה מרצה שובת ואיזה מרצה לא שובת מחר. לכן, ההמלצה היא בראש ובראשונה לחבר'ה שיש להם מחר שיעור ב 8 בבוקר. מי שלומד ב 8 בבוקר אני אישית ממליץ לו להגיע מחר כדי לראות מה בדיוק הולך עם השיעור מאחר ועדיו לא יצאה רשימה. בסביבות שעות הבוקר (8 בבוקר) אמורה לצאת רשימה שתועבר לאגודה מי בדיוק שובת ומי לא, אז שווה להיות בקשר עם נציגי החוגים השונים. בכל אופן אני יודע שזה טרחה וזה מעצבן אבל זה המצב כרגע. הפתרון הטוב ביותר כדי שאנשים לא יפגעו מבחינה אקדמאית היא להגיע מחר בבוקר ולראות מה קורה. במידה והשיעור יתבטל אני משער שיש לכם עוד הרבה סידורים למחר אז אפשרי לעשות אותם מחר. זהו. שיהיה לכולם בהצלחה ושנת לימודים פוריה ומוצלחת. עמית

flutter girl

New member
נכון אני אמורה לצאת מנקודת הנחה

שאם הסגל הבכיר שובת, והשיעור היחידי שיש לי מחר הוא עם דיקן הסטודנטים - אז אני לא לומדת?

stkachov

New member
שימו לב

הפגישה מהערב נמשכת כבר הרבה זמן. כבר חצות והיא טרם נסתיימה. אני אומר שמתבשל שם משהו, ועוד כמה שעות נתבשר כי אין שום שביתה

lironk25

New member
זה ממש מבאס,אני אמורה לקום עוד 5 שעות...

ועוד לא הלכתי לישון..:)

stkachov

New member
מה? ../images/Emo2.gif

איפה קפה עולה שקל אחד? לי לקחו איזה 3 וחצי שקל על כוס נס מסכנה

אפילו בצבא

היית משלמת על הדרעאק הזה בין פי 2 עד לפי 3.5, אז אף על פי כן שאחרי שתיה של החרא הזה אנחנו מבינים מי מפחד ממים ולמה, זה עדיין שווה (ובטח בחורף) :)

Lunar4D

New member
ממקור מוסמך אני יכול לבשר ש...

זה כן נס לכל דבר (יש לי ת'אריזות המקוריות שמהן ממלאים את המכונות האלה) אבל משום מה יוצר טעם אחר... אין לי מושג למה.. (טוב נו, יש לי מושג.. )

flutter girl

New member
זה עולה שקל!

בשביל שקל אני לא מצפה שזה יהיה טייסטרס צ'ויס.
גם ככה שותים את הקפה הזה ב5 שניות וזה כל כך רק בשביל הרגע.

אני לא חושבת שזה חכם להגיע סתם. מי שגר

במעונות - זה משהו אחר, אתם יכולים לחזור תוך כמה דקות. אבל לנסוע במיוחד?? אני לא אתחיל לבדוק עכשיו כל מרצה שלי עם הוא סגל בכיר או זוטר , גם ככה יש כל כך הרבה דרגות אצל המרצים פשוט אל תגיעו...

m121

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo215.gif

את יודעת אם יש רשימה של מרצים מהסגל הבכיר? אני רוצה לדעת איך יראה השבוע שלי...

האתר קצת מקרטע

אז עכשיו אני לא יכולה לראות את הרשימה. אבל ממה שזכור לי מההצצה הקודמת- לא מופיע ולו חבר סגל זוטר אחד לרפואה תחת העמודה "סגל" (בכל הרשימה לא מופיעים מתרגלים, רק מרצים) כך שאת יכולה להניח שכל מי שברשימה הראשונה שובת. בנוסף, אני חושבת שהצצה ברשימה של "עמיתי הוראה" תפתור לך את הבעיה (בהנחה ואלה לא שובתים).

טלי1983

New member
אלה הקורסים שתקיימו מחר בחוג לפסיכולוגיה

להלן הקורסים שיתקיימו מחר, יום שני 22.10.07 גם אם תהיה שביתה: מס' קורס שם הקורס יום ושעה מתרגל/ת כיתת הלימוד 202.1030א01 הכרת המחשב-שעור ותרגיל-קב1 ב' 14:00 16:00 מר יאיר גלבוע-בלכסן חינוך 3 362 202.1030א02 הכרת המחשב-שעור ותרגיל-קב2 ב' 14:00 16:00 מר ירון יוסף ראשי 5 577 202.2014א02 תרגיל בהתפתחותית-קב1 ב' 18:00 20:00 גב יעל דוברוב רבין 6 6012 202.2040א01 מבחנים פסיכולוגים-חלק א-שעור ב' 08:00 10:00 דר ליהוא זיסברג מדרגה 1 1019

למעלה