עדכון לגבי השביתה שאמורה לפרוץ מחר

עוד מייל

אלה הקורסים שיתקיימו ביום שני 22/10/2007 במשך שביתת הסגל האקדמי הסדיר: שרון חביב פלגי מירה גרוסברגר יעקב צימרמן עדי פרי רעיה אבימאיר- פת משה רבינוביץ ליהוא זיסברג רחל בלומנפלד מיכל בנסקי

amitk80

New member
רשימת המרצים השובתים במערכות מידע וסטטיסטיקה

אהלן, הנה רשימת המרצים אשר שובתים בחוג למערכות מידע: "ר אילן שמשוני, ד"ר איריס ריינהרץ ברגר, ד"ר פנינה סופר, ד"ר צביקה קופליק, ד"ר עירית הדר, ד"ר רן וולף. *התרגולים אמורים להתקיים כרגיל. ידוע לי שאין תרגול בכלכלה למערכות מידע ועוד כמה קורסים משנים מתקדמות. בעיצוב ופיתוח למערכות מידע, מבוא למחשבים ותכנות עסקי ומבוא לטכנולוגית מידע בארגון, הסתברות וחדו"א (אם אני לא טועה) יש תרגול. המרצים אשר שובתים בחוג לסטטיסטיקה: 1. פרופ' שאול בר לב 2. ד"ר ניצה ברקן 3. פרופ' אלכסנדר גולדנשלוגר 4. פרופ' שמואל גל 5. ד"ר נויה גלאי 6. ד"ר אורי דוידוב 7. פרופ' אבנר הלוי 8. פרופ' זינובי לנדסמן 9. פרופ' אודי מקוב 10. ד"ר יובל נוב 11. פרופ' דוד פרג'י 12. פרופ' אסתר פרוסטיג 13. פרופ' דוד פרי 14. פרופ' בן רייזר 15. פרופ' יוסי גירון המרצים אשר מלמדים למרות השביתה: 1. ד"ר אודליה אלפסי 2. מר גיל ורניק 3. גב' אדוה עבדי 4. אלכסנדר סגל 5. גב' מיכל ברזלי 6. מר יוני נצרתי 7. מר ולדימיר גריסקין 8. גב' יוליה קרלשטיין 9. פרופ' אברהם זקס 10. גב' ילנה ראדו 11. ד"ר איריס וילנאי יעבץ 12. ד"ר ג'קלין אשר 13. ד"ר שוש שגיא 14. ד"ר מירב דהאן בר-יצחק 15. גב' דבורה מלניק 16. מר אייל בוכבינדר 17. גב' אפרת ישכיל 18. ד"ר יונית ברון 19. ד"ר צבי לביא 20. גב' אושרת אשכנזי 21. מר אבי בראור 22. רו"ח עוזי מסינגר 23. פרופ' מאירה איצקוביץ 24. ד"ר דני לשם 25. ד"ר אבי נוי חשוב לעדכן שרוב המרצים לאנגלית מהמחלקה לשפות זרות מלמדים (חוץ מחמישה מרצים). אם יהיו לי עדכונים נעדכן. שיהיה בהצלחה לכולם.

למעלה