עדכון לגבע מחיר הקורס וויקה

suki da yo

New member
טוב

אז הבעיה היא אכן אמא שלי באופן ספציפי. הבעיה התחילה, אני מניחה, מזה שהערכתי אותה פחות מידי, ופתאום היא הבינה לבד (מסתבר שהיא יותר מוצלחת משחשבתי, אבל כשאני מדוכאת, לא רוצה לדבר עם אף אחד ובעיקר לא איתה ורוצה לבהות בקיר בבעסה שלי היא אף פעם לא מבינה לפני שאני צועקת את זה עליה..). עד היום היא שואלת אותי במחזוריות דו שבועית "אז הדבר הזה זו כת?" "את בעצם עובדת אלילים?" "למה את צריכה את זה, כבר יש לך דת?" "מה זה הפאגאניזם הזה (ב-פ' לא דגושה)?" ושאר שאלות שמופיעות רק כי היא מסרבת להקשיב ומעדיפה להתיחס בזלזול. אני אישית מעדיפה שהיא תדע כמה שפחות- אבל על השאלות האלה עניתי בהחלט והיא פשוט ממשיכה להתיחס לזה כאל כת\שטות.

Justin Angel

New member
שני דברים

א. זה לא "הפיקניק של ג'סטין". גרסיאלה ואני מארגנים אותו, אבל אנחנו לא שולטים בכל אספקט של הפיקניק. אנחנו יוצרים סביבה נעימה ונוחה לפאגאנים להיפגש ומשם הם לוקחים את זה. ב. אני תומך בגישה שלך וזה בדיוק הדרך שאני מסביר את מצבי. "מה עשית באירלנד?" (שלוש שבועות) "ראיתי אתרים היסטוריים, ובפרט אתרים מגא-ליתים" "איזה ספרים יש בחבילה הגדולה מאמאזון ליד הדלת?" "היסטוריה קלטית, השפה הגאלית, מחקר כללי על תיאולוגיה." "איזה ספר אתה מקריא לאחיין שלך?" "סיפורי-עם קלטים לילדים" "מה זה המטה הגדול הזה עם הסמלים המצחיקים אליו?" "אהה... שום דבר." :) "מה זה האנשים האלו שאתה פוגש שאתה יוצא מהבית עם שמיכות, אוכל, תדיאורים, מחשב נייד וספרים?" "אנשים שאני גונב מהם ספרים" (מה שנכון, אני בזזתי יותר מספרייה אחת של האנשים שהגיעו) לא צריך לעשות מזה עניין גדול, אני גדלתי בבית חילוני ובו כל עוד אתה לא נכנס לחובות פיננסיים, מבצע עבירה שדינה מאסר בפועל או נכשל בלימודים - אתה בסדר, וככה זה גם עם היותי פאגאן. וכמו שאני מתכנן להגיד אם ישאלו אותי באימות נתונים על הדת שלי - "את יודעת, כמו כל מי שאני מכיר" :)

למעלה