עדכון מאליפות אירופה לנוער באגרוף

garey

New member
כל משפט חוכמה ,כל מילה תענוג מה היה

לנו ,טייסון ידידי ,למרות שאני כלל לא מבין גדול באיגרוף , אבל דבר אחד כן ברור לי מדוע רצים קודם כל לחובבני ולאולימפיאדה , לא רק בארץ בעולם מהר יותר,מדלית זהב ,ומדליה זו מכניסה אותך לספרי ההיסטוריה ,שהיא מעבר לכסף ,כל מה שעשה עלי הגדול ,מדליית הזהב השיגה לו יותר ויותר ,תמיד היזכרו אותו כמו כל אדם שזכה בזהב , על דפי היסטורית האולימפיאדות ,כמו את זוכי מדינתנו גל פרידמן , הוא לא יכול לעבור ולמקצע את עצמו ,מי שזוכה במדליה ,אין לא כיוון אלה למיקצועני ,כך לי זה ניראה בכו"א תקנו אותי בשמחה ,עם טועה אני ג'רי

MikeTyson

New member
לרגע לא פיקפקתי ביכולות של החובבני

דסקלו, דבריך נכונים... אבל אני אישית מעדיף לראות יותר איגרוף מקצועני. בעולם (אירופה, ארה"ב) אין כל כך הבדל בין החובבני למקצועני, לכן אני מעדיף לראות יותר "דם ואקשן" מאשר גופיות צבעוניות ומגני ראש. למה נראה לך שבא יותר קהל לקרבות מקצוענים מאשר לחובבני? למה נראה לך שיש יותר רייטינג בטלויזיה ויותר התעניינות מצד המקצועני? אני חלק מהרייטינג, חלק מהקהל, חלק מהרוב, אני אוהב לראות יותר מקצועני. אתה יודע מה? גם בארץ אני יותר אוהב מקצועני מחובבני, לא שראיתי חובבני (אני אבוא לראות פעם), אבל אם בכל העולם אני אוהב מקצועני יותר, אז בטח שבארץ. כי כצופה, אני מעדיף יותר דם ובלאגן מאשר טכניקה נכונה. למרות שטכניקה זה דבר הרבה יותר חשוב.

BROWN BOMBER

New member
אז איך אתה אוהב את טייסון ???

למרות שמייק טייסון הוא בלגניסט - הוא בראש ובראשונה מתאגרף מאוד טכני... למרות שהוא לא טקטיקן מבריק שפוטר תשבצים ותעלומות קשות כשאין פתרון בדרך אותה הוא מכיר... אבל עדיין .... מה שעשה את טייסון למה שהוא הגיע זה הטכניקה שלמד מקאס דמאטו... כאשר התחיל לאבד מהאיכות הזו ולעבור לשימוש בכוח בלבד... אז ראית מה היה הסוף...

MikeTyson

New member
מעל כל הטכניקה של טייסון

עומד לו השיגעון והטירוף שבזירה. הוא משוגע וכסחן ברמות שלא נראו כבר הרבה זמן. גם בתקופה הכי טובה שלו. אגב, שלא תחשוב שככה סתם אהבתי את טייסון גם אבא שלי נורא אהב אותו בשנות ה-80 בגלל אותה סיבה.

daskaliano

New member
קאז דמאטו חשב בשביל הדביל הזה

כשהראש מת, עשו לו כמה השתלות ראש שלא עזרו. כוח ואגרסיביות יש לכל ילד רחוב בשכונה אלימה. לקחת את זה ולמקד את זה נכון כמו שעשה קאז עם טייסון זו אומנות. גם שור הוא חזק מאוד, אבל בד"כ הוא מסיים על השיפוד בספרד לא ?

MikeTyson

New member
קאז דמאטו מת

ואתה לא יודע כמה אני שמח שהוא מת לפני שטייסון התחיל עם השטויות. הוא לפחות מת בידיעה שהילד בן ה-19 שהוא השאיר יהיה בן אדם נורמלי.

daskaliano

New member
הוא ידע שהאיש חסר יכולת בחיים

הוא ידע ולא היה טיפש. הוא החזיק אותו סגור כדי שלא יגעו בו ושמר עליו מכל משמר כי ידע שהוא חושב כמו תינוק. המצב שלו לא ישתנה. הוא יסיים רע מאוד. הוא לא ימשיך להיות מושך בעוד כמה שנים. כל השערוריות שלו יתפוגגו עם התבגרותו. החיים קשים ואכזריים והוא חסר כלים לשרוד בחיים.

daskaliano

New member
לכל דבר יש טעם וזמן

כשיום יבוא ויהיו לך ילדים, לא תרצה שהם יהיו בסיכון לחייהם ובריאותם בשביל fucken show buisnes . באיגרוף החובבני יש אקשן וטכניקה אבל קודם כל הבריאות של הספורטאי ולא מה יכנס לכיסו של איזה חרא שחי כמו עלוקה על הגב של הספורטאי. יש יום אחרי הקריירה הפעילה והחובבים יכולים להיות מהנדסים או רופאים וגם לקיים קריירה של מתאגרפים. אתה אולי נהנה לראות "דם ואקשן" כי זה מה שמשווקים לך כל האמרגנים התחמנים האלה. איזה אקשן עשתה הגר שמואלפלד מול אירה גלדצ'נקו ? חביבי - היא עמדה מול ילדה בת 15 וחצי. אתה יודע מה זה ההבדל הזה בגיל הזה ? נו היא "מקצוענית" אז ? לא דם ולא אקשן ידידי. מה שיש בארץ זה לא דם ולא אקשן. זה כמו שיש קפה ויש תחליף קפה. זה לא זה חביבי. מי שקורא לעצמו מקצוען צריך שיהיה מאחורי זה משהו.

MikeTyson

New member
אולי בארץ זה אחרת

אבל בחו"ל ??? כשאני רואה קרבות מסריחים ב-ESPN אני מעדיף לראות גועל של קרבות מקצועני מאשר קרבות טובים בחובבני, וראיתי קרבות טובים בחובבני.

daskaliano

New member
למה ? כי יש מכות כמו בשוק ?

כי יש שני כושים במשקל של 120 ק"ג שחובטים אחד בשני כמו שני חוטבי עצים ? בשביל זה אני אקח אותך לשוק יש דברים יותר טובים.

MikeTyson

New member
אין טכניקה במשקל כבד, מה לעשות??

אז נתחיל לראות קרבות של 48 קילו? כל הפראגוואים ואורוגוואים המעצבנים האלה? אז רואים 2 חוטבי עצים, אין ברירה.

daskaliano

New member
למה אין ברירה ? לא חייב לראות חארא

אם אין רמה לא שווה לצפות.

MikeTyson

New member
נו אז תגיד לי מה לעשות???

שאלה רצינית! אני אוהב איגרוף במשקל כבד, והיום כבר אין טכניקה במשקל הזה. כמעט ואין. מה אני אעשה במקום? ישחק טאקי?? אין מה לעשות. בגלל זה, מתרגילים לרמה בארץ. דווקא רידיק בואו מראה יכולות טכניות דיי טובות יחסית לדפקט שבו.

BROWN BOMBER

New member
ראית את רידיק בואווי לאחרונה ???

הוא חזר לזירה אחרי שלא התאגרף מאז 1996 וכמעט הפסיד למתאגרף נחות ולא איכותי כלל בשם בילי זומבראן.... בואווי נראה ממש חרא היום...

MikeTyson

New member
כן!!! מה זה???

הגיע לו לנצח!! ראיתי את כל הקרב. הוא גם הפיל אותו פעם אחת והיה דומיננטי לאורך כל הקרב. שיפוט גרוע.

BROWN BOMBER

New member
לא בדיוק הגיע לו לנצח...

היתרון עדיין היה של בוואי... והשופטים חייבים לתת לו קצת RESPECT בתור אלוף עולם לשעבר מגיע לו טיפה קרדיט.... עם זה לא חורג את גבול הטעם הטוב... אבל זומבראן היה תותח...

garey

New member
ראיתי זאת וגם בתחרות באוסישקין

יצא לי מ"ס פעמים לראות בפעלה את החובבני,מהירים זריזים מאוד מאוד , ומהלומות רבות נכנסות לגופם,ופוגעוץת ביריבם באוסישקין לדוגמא קרב 1 יסתיים בנוקהאוט מהיר ביותר, התענוג היה לראות את המשמעת שלהם ,כאילו ספוג בגופם מיום היולדם, ג'רי

למעלה