עדכון: סוף סוף שמלה ואפילו נעליים!

שירי71

New member
או! בדיוק

אפשר להקים קבוצת תמיכה לכל אלה שהיו הכי גבוהות בכיתה!!! איזה פדיחה זה היה!!! אבל היום אני חושבת שזה אחלה... ולגבי הקישור, קחי שניים,: האתר השני הוא מעולה למרות שמצריך ממך להיות יותר אקטיבית: במרכז העמוד את מגדירה איזה מחשוף איזה סגנון וכו (ככל שתגבילי יותר כך תקבלי פחות דגמים אך עדיין המון) ואז לוחצת על חיפוש ומקבלת עשות אם לא מאות דגמים. לפני 3 לילות ישבתי שעות בלילה ועברתי על מלאן דגמים שם, הוצאת וחתכתי בדיק איזה מחשוף אני רוצה ואיזה חיתוך מתחת לציצי וכאלה. זה מעולה...

*שיר

New member
שירי, אני כלכך שמחה בשבילך!! ../images/Emo9.gif

וכמובן שאני מכירה את הסנדלים שאת מדברת עליהן והן מ-ש-ג-ע-ו-ת בעיני!!! לקחת את הלבנות, נכון? הן פשוט מקסימות! אני גם ממש שמחה בשבילך לשמלה! איזה יופי שגם אמא שלך אהבה אותה!!
איפה בסוף עשית אותה?

שירי71

New member
שיר!!!!

יא איזה כייף ראית אתה סנדלים האלה? אהבת אותם איזה יופי!!! וכן את השמלה אני עושה אצל אורית ב"בראשית", פירוט וסיפורים בהשמך, כשנתחיל לעבוד יותר על השמלה ויהיה מה לראות... עד כה היא היתה אחלה, ואתמול שלחה אותי לחנות משגעת שאנו פשוט הרגשתי כאילו אני בגן שעשועים של בדים איזה חנות!!! לא האמנתי אף פעם שיש כל כך הרבה בדים לבנים זו היתה פשוט חוויה! מומלץ לכל מי שעושה שמלה ושהיא קצת עם דמיון ויצירתיות ללכת לשם... זה באלנבי קרוב לשוק .

אתי@

New member
תתחדשי ומזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo41.gif

בהחלט שיחקת אותה!!! נשמע מצוין - גם את מרוצה, גם אמא שלך מרוצה (זה גם חשוב...), וגם המעצבת מרוצה (מי זאת???). אז שיהיה לך כיף בשמלה ובנעליים שלך!

שירי71

New member
אתי!

תודה תודה, חשבתי עליך באותו יום כי את הנעליים קניתי בסוף בבת ים בקניון, שבו לא הייתי מעולם וזה אחלה קניון ואפילו ראיתי את החנות בה קניתם לרונן את הבדים ... אחלה קניון ממש אחלה חנויות ממש חגגתי לי שם (קניתי עוד בגדים)...ואת השמלה אני עושה אצל אורית מ"בראשית"

אתי@

New member
../images/Emo45.gif נשמע מצוין!

הבנתי ש"בראשית" ממש אחלה בשירות ובמחירים, ואם את מרוצה אז אין חשוב מזה. קניון בת ים הוא ממש אחלה בעניני נעליים. יש שם המון המון חנויות נעליים מצוינות. באיזה חנות קנית את הנעליים??? ודרך אגב, את הבגדים לרונן קנינו ב"מאייר" בבת ים, אבל יש להם סניפים כמעט בכל קניון (ככה שלא צריך להרחיק) - דיזינגוף סנטר, עזריאלי, רננים ברעננה, הקניון של פ"ת (מול בלינסון) ובעוד שכבר שכחתי. אנחנו היינו מאוד מרוצים מהשירות שלהם ומהאיכות של הבגדים!

למעלה