עדכון על השביתה

the covenant

New member
כי התחילו לי חורים שחורים בתוך השער

לא יודע למה ופשוט אני כבר הרבה זמן מסתפר אצל אותו ספר ואמרתי לו שלשם שינוי אני רוצה שינוי ולחדש ושיגזור כמה שבא לו וזהו הוא גזר לי כמעט את הכל בכל מיקרה עוד שלושה חודשים צבא

יש משהו שלא הבנתי..

למה הכוונה ב"חורים שחורים בשיער"? אה.. וכן, לעולם לא עושים כזה דבר, להגיד לספר לגזור את מה שבא לו. (או שזה רק אני והשיער הארוך שלי שמפחדים מהספרית...?)

darklighter

New member
זה לא רק את../images/Emo190.gif

אני לא הסתפרתי איזה שנה וחצי [וגם אז זה היה איזה 2 ס"מ קצוות אחרי שאיימתי על הספרית] השיער שלי עקום ומסרב לצמוח/להסתרק/להסתדר ואני ממש צריכה לגזור אותו...אבל אני לא סומכת על אף ספר.... במיוחד שעכשיו באופנה כל הקארה והפונינט ואפילו יותר עדכני- הקרחטייב...ואני שונאת את שלושתם
ויש לי גם תלתלים אז בכללXD שיער ארוך רולז
בכל מקרה אולי זה רק קטע של נשים אבל אני לא אומרת לספר/ית "תגזור מה שבא לך" בחייםXD כי בתנועת מספריים אחת הולך כמעט כל השיער
[כי צריך לגזור את הקצוות השרופים וכל השיער כזה
]

the covenant

New member
גם אני עד לא מזמן הייתי חרד לשער

כשהוא עוד היה ארוך אבל אני מנסה להסתגל לשער קצר כי הצבא יחייב אותי לכזה;-; ובקשר לחורים השחורים לשער שלי יש חיים משל עצמו לפעמים הוא חלק ולפעמים הוא גלי ולפעמים חלקים חלקים וחלקים מתולתלים

darklighter

New member
גם לי את את הקטע של השיער עם../images/Emo190.gif

חיים משל עצמו...אבל אני יותר עושה תלתלים [עם נטורל] כי יותר מתאים לי וזה פחות עבודה ופחות שורף את השיער... בכל מקרה זה גם טוב שאתה מסתגל לקצר...כי כמה שמסתפרים יותר זה צומח יותר... [לא שהצלחתי לשכנע את עצמי בזה]

חחחח...

נחמד לשמוע שלשיער שלך יש חיים משל עצמם... לרוב גברים לא מדברים ככה על השיער שלהם...

darklighter

New member
כמה נדיר ואיך נדיר../images/Emo190.gif

זה כבר נתון למחשבותיהם של אחרים חחחח אני לא מכירה אותו אישית אם זה מה שחשבת...

Charmed Or

New member
כי זה לא חורים שחורים כאלה ;[../images/Emo112.gif

חורים שחורים בחלל

darklighter

New member
אני בהתחלה נבהלתי כשהוא אמר חורים שחורים../images/Emo190.gif

חשבתי הוא התכוון התקרחויות
טוב הקץ לדיון על התספורת
זה פורום רציני

darklighter

New member
ענינו יחד על הדקה../images/Emo2.gif../images/Emo190.gif

ותספורת לא באמת יכולה לשנות בנאדם מגוד בוי לבאד בוי
Look is deceiving

the covenant

New member
אמרתי כבר שעשיתי את התספורת של דין לא?

חחח לא, סתם הספר החליט פשוט שתספורת מסויימת תתאים לי והלך עליה אני עוד מסתגל

darklighter

New member
טוב נו אתה בן זה יצמח מהר../images/Emo190.gif

עוד 3 חודשים שתתגייס תצטרך כבר להסתפר שובXD אחי בצבא והספר בבסיס שלו זה חבר שלו והתספורות שהוא עושה לו בחינם נראות יותר נורמלי מהספר המעפן שהוא משלם לו 30 ש"ח...[כן אני יודעת שזה זול, יש לזה סיבה]

the covenant

New member
חחח

לא נותן לשוחטים האלה לגעת לי בשער עשיתי עסק עם הספר כל שבועיים אני מגיע לתספורת והוא מספר אותי בחינם לצבא

למעלה