אין שום סיבה לבטל את חמישי
N natyh New member 21/1/20 #30 בהחלט בשורות טובות. ושירד שלג היום בירושליים אינשאללה. כי.אני כאן עכשיו..
ש שי גנדל New member 21/1/20 #22 זה לא חדשות כאלה רעות יש בתים לנקות, כביסות לייבש וקרקע שצריכה להתאושש מכמויות המים האדירות.   כל עוד האין-גשם הזה לא יהיה ממושך מדי, ולא יוחלף בשרב חורפי, הכל בסדר.
זה לא חדשות כאלה רעות יש בתים לנקות, כביסות לייבש וקרקע שצריכה להתאושש מכמויות המים האדירות.   כל עוד האין-גשם הזה לא יהיה ממושך מדי, ולא יוחלף בשרב חורפי, הכל בסדר.
נ נתנאל531 Well-known member 21/1/20 #12 מחלוקת חריפה בין המודלים לשישי-שבת על שאר הטווח הם דווקא מסכימים...
נ נתנאל531 Well-known member 21/1/20 #14 ירד שלג בישוב שלי? אין סנכרון טוב בין הרום הנמוך לגבוה, מעל גובה 1,200 כנראה שירד שלג (בתלות במשקעים משמעותיים). בין 800 ל־1,200 - כתלות בניצול הזדמנות של תנאים מתאימים + משקעים. מהמר על אפשרות להלבנה מסויימת של פסגות המרכז, לאור צפי ליתרון משקעים לאזור במהלך הלילה.
ירד שלג בישוב שלי? אין סנכרון טוב בין הרום הנמוך לגבוה, מעל גובה 1,200 כנראה שירד שלג (בתלות במשקעים משמעותיים). בין 800 ל־1,200 - כתלות בניצול הזדמנות של תנאים מתאימים + משקעים. מהמר על אפשרות להלבנה מסויימת של פסגות המרכז, לאור צפי ליתרון משקעים לאזור במהלך הלילה.
נ נתנאל531 Well-known member 21/1/20 #18 COSMO לחמישי צהרים - שישי בוקר המודל הולך בעקבות הצפי הקיצוני יותר של EC, ומציף את הצפון (וכנראה שיש עוד בהמשך הטווח)
COSMO לחמישי צהרים - שישי בוקר המודל הולך בעקבות הצפי הקיצוני יותר של EC, ומציף את הצפון (וכנראה שיש עוד בהמשך הטווח)
J jonathan90 New member 21/1/20 #20 בצפון הגולן חלק מזה אמור לרדת כשלג? או שהקור יגיע רק אחרי שהגשם נעלם?
נ נתנאל531 Well-known member 21/1/20 #29 לא שמתי לב ששאלת על חמישי-שישי ההתייחסות שלי הייתה להיום. לגבי חמישי-שישי, יש לעקוב, טרם בדקתי