עדכון ערב - התמתנות משמעותית בסיכוי לשלג

argamon

Member
עדכון של דני רופ:

עדכון מלפני פחות משעה בדף הפייסבוק של דני רופ: (זה צילום מסך)
https://profile.fcdn.co.il/images/0__05a5d1449bf883.jpg

תודה. בלי העדכון שלו לא הייתי נרדם!

חחח עכשיו באמת, מישהו עוד לוקח אותו ברצינות? "כוכב" רייטינג מאוס.
&nbsp

guprnds

Active member
אתה יכול להסביר את האנטי שלך?

האם כל מי שלא תפור על מידותך הוא מאוס?

argamon

Member
לקולונל פצוע:

התוכל לעזור לי להבין את דבריך?
1. למה לא לקחת ברצינות את דני רופ? לא יצא לי לקרוא על "פשלות" שלו בתחזית. אם ידוע לך אז אשמח לדוגמאות ואם אפשר קישורים.
2. האם תוכל להסביר לי למה הוא מאוס בעינייך? אתה נותן לי רושם של בחור חכם ולא יתכן שאתה כותב שהוא מאוס בגלל קנאה שיש לך בהצלחתו התקשורתית והמטאורולוגית.

קבל:

1. מי שעוקב אחריו גם בפייסבוק שלו, רואה כמה וכמה גירסאות. אחת בערוץ 10, אחת במה שהוא כותב ואחת בתחזית המצולמות שלו. חוץ מזה שאתמול הוא כבר יצר היסטריה עם השלג שלפי מה שאני מתרשם כאן מהמומחים, שלג זה בכלל לא משהו סגור אם בכלל. רייטינג? ברוררררררר.
2. מאוס גם לאור מה שכתבתי ב-1 וגם כי כבר נראה שהוא over the top. לגבי הקנאה? לא הבנתי למה אני אמור לקנא בו ולמה אתה חושב ככה. אני לא מתחרה ואני לא חזאי חחחח. אמנם יש לי ארווה במשק ומזג אוויר חשוב וקרוב אלי אבל אני לא חזאי. אז איך לקנא?
&nbsp
ומה הקשר להצלחה התקשורתית שלו? מי החליט שהוא "הצלחה תקשורתית"? סה"כ מגיש תחזית ותיק. הצלחה תקשורתית לא נמדדת בכמה גשם צפית.
לעולם.

הפרבולה

New member
הגיוני שיהיו כמה גרסאות בתחזיותיו בגלל השינויים במודלים

זה קורה לכולנו גם לחזאים המקצועיים וגם לחובבים , כל עידכון התחזית משתנה בהתאם , ביחוד שמדובר על שלג בישראל חוץ מהחרמון שזה בד"כ גבולי.

מאוד הגיוני כן חחחחחחח נו ברצינות יה פרבולה.

זה קרה אתמול בהפרש של כמה שעות בצהריים. כמה כבר הספיקו המודלים להשתנות? יאללה נגיד וזרמתי איתך, אז זה הימור ולא תחזית. מחובבים זה בסדר שזה קורה. זו מהות החובב. אבל שאתה נחשף לחזאי מוכר כמו רופ ומקבל 3 תחזיות שונות (אולי כיסוי תחת?), זה דפוק!

האמת שאתה כן כנראה, עם עוד קבוצת תמיכה פה.

על מה אתה מדבר? איזה שלג? איזה 2008? דחוף למיון חחח.

אם זה נראה כמו

צ וזה נשמע כמו צ (ונרשם בינואר 18)
אז כנראה שזה... צ
אבל די להזין את הטרול וכו..
פשוט הייתי חייב להגיב לשאלה מה יש לך נגד דני רופ...

provo active

New member
חחח, מישהו בכלל מעניין אותו שלג בחורף כזה? שלג זה באירופה

פה בארץ נקווה לגשם, שגם זה מגיע במערכות קצרות..., אם בכלל.

למעלה