עדכון צהריים

madteacher

New member
עדכון צהריים

סופית: קרע בין קרן לאתי! קרן מספרת לליהיא שהיא ישבה על המיטה של אתי, והיא אמרה לה: ״זוזי זוזי״. קרן לא זזה בכוונה, ואז היא אמרה לה: ״קומי״! קרן התאפקה לא לענות לה, ואז אמרה לה: ״סבבה, אבל אפשר להגיד הכל בצורה יפה״. היא רוצה לפתוח איתה הכל ולהגיד לה שימי לב איך את מדברת... היא ממש מתאמצת למצוא הצדקה כדי להתרחק ממנה. מכרה אותה בעד נזיד איתנים...

קרן הבינה שהיא לא תיזכה במיליון שקלים

שזה כל מה שמעניין אותה ולא איתן אורבך מיום ראשון שעבר ברגע שהיא הועמדה להדחה נפל לה הפרצוץ והבכי הבלתי פוסק היה בגלל מיליון השקלים אך ורק קרן אוהבת את איתן בדיוק כמו שהחברה עקומת הפרצוף שלה ליהי אוהבת את בן ההומו

madteacher

New member
קרן פועלת ממניעים

אינטרסנטיים בלבד. ברור שבתחילת המשחק חברה לאתי כי חשבה שהיא חזקה וגם כי חששה מעימות איתה. העדיפה להפוך לבת בריתה מאשר לאוייבת שלה, וזה שרת יפה את האינטרסים שלה. (היא הבינה את זה כשאיתן בחר בה ובליהיא לארוחת ערב, ואתי התעצבנה ופתחה פה גם על קרן - שהיא כבר יצאה לדייט, וזה לא פייר שמזמינים אותה שוב, ולא בנות אחרות). מהיום שהן הועמדו שלושתן להדחה, והיא הבינה שאתי לא פופולרית בחוץ כמו שחשבו, החלה להתרחק. בדייט עם איתן הוא נתן לה את הגושפנקה הסופית לכך שלטובתה, עדיף לה להתרחק מאתי. ואכן, מרגע שהסתיים הדייט, היא לא ישבה עם אתי פעם אחת ביחידות, ולא שיתפה אותה בפרטים. העדיפה לשתף את הבנות האחרות ובלילה את ליהיא (הוידוי על הסקס עם איתן). אתי ראתה הכל ושתקה. כבר בלילה בשיחה עם ליהיא, קרן ניסתה למצוא פתח מילוט מהחברות הזאת, ועכשיו היא מנסה לתת ליוני, לעצמה ובעיקר לנו, הצופים, הצדקות וסיבות לגיטימיות לכאורה, לריחוק שלה ממנה, כדי לא להצטייר לא טוב בעיני הצופים. על אתי אפשר להגיד הרבה מאוד דברים. טיפשה היא לא! אתי בחושים החדים שלה מבינה בדיוק מה קרן עושה, ומאיזה מקום היא פועלת. היא מבינה שהיא מכרה אותה, והיא פגועה ממנה, ובצדק! נראה כי הפיצוץ הקרוב ביניהן בלתי נמנע ...

easternstar

New member
כעת שתיהן מדברות אלינו, הקהל, למצלמות

פתחתי לכמה דקות את וואלה בלילה וראיתי את קרן מדברת ממש למצלמה ואלינו הקהל. כביכול השיחה עם ליהי אבל ברור שהכל היה למצלמות. הבעיה בפיצוץ שהוא נראה רע בעיני הקהל ושתיהן לא טיפשות ויודעות את זה. הן דוחות את העימות ונחנקות..

easternstar

New member
המממ

דידוש יקרה, זה מה שאת חושבת ומה שאת רואה, אבל אני רואה דבר אחר. זו התרשמות ולכל אחד התרשמות אחרת.
את אוהבת את קרן אבל אומרת עליה פה שהיא טיפשה. הרבה דברים אני אומר על קרן אבל לא זה. קרן לא טיפשה ולולא היתה מדברת למצלמות היתה טיפשה גמורה אחרי מה שהבינה אחרי ההדחה האחרונה. היא גם אמרה את זה במפורש. היא דיברה שיחה שלמה על הקהל ואפילו שאלה אותו שאלות והציגה את עמדתה.

didush100

New member
אני לא אמרתי שקרן טיפשה

מאיפה הבאת את זה בעיניי היא מאוד חכמה יחד עם זאת יש הרבה דברים אצלה בהתנהגות שאני לא מבינה

easternstar

New member
נו..ואחרי שקרן הבינה מה הקהל חושב

ואחרי שעשתה הערכת מצב את חושבת שאדם אינטליגנטי לא היה מדבר למצלמות?? ברור שכן. מי ששם לב גם מרגיש מתי קרן ממש פונה אלינו, הקהל, ומדברת. קרן מסבירה את עצמה. שימי לב ואני בטוח שגם את תבחיני.

madteacher

New member
כלפי חוץ הן משדרות

״עסקים כרגיל״, אבל שתיהן טעונות מאוד. מילה אחת לא במקום, והכל יתלקח... אני מהמרת שזה יקרה עוד היום.

easternstar

New member
כלומר הפיוז יעלה למרות שהן יודעות מה ההשלכות

ויודעות איך הקהל מגיב להתפרצויות של אתי?
נחכה ונראה.. לפעמים הרגש גובר על השכל..

niva99

New member
צרות בגן עדן...

שתיהן אנטריסנטיות - וכל ה"חיימי שלי", ממי וכו'= גראנד זיופיישן.

אלונה1288

New member
חולקת עלייך...

קרן בחורה איכותית חכמה ורגישה שהתחברה לבחורה שנראית חזקה בוילה (מעשה אנושי שכל אחד מאיתנו שהיה מגיע למקום חדש היה רוצה... מישהו חזק להאיחז בו) החברות הזאת הזיקה לה והוציאה ממנה דברים לא טובים, והכאפה שהיא קיבלה כשהייתה מועמדת עוררה אותה ונתנה לה אומץ להגיד מה היא חושבת על אתי... שלא תבינו, קרן הייתה לצידה לאורך כל הדרך וספגה הרבה חרא ממנה... עכשיו כשהיא אוזרת אומץ להתאחק טיפה ואולי להגיד מה שהיא חושבת, אנחנו נחשפים לקרן אחרת... קרן שאני מאוד אוהבת ומזדהה איתה...לעומת זאת, אתי ממשיכה לשבור שיאים בללקק ישבנים ועכשיו תורה של דניאל. ולמה? לפי דבריה של אתי " דניאל קרובה לאיתן וכדי להישאר במשחק צריכים להיות קרובים אליה". תרשו לי להקיא.

לונדרון

New member
צריך לזכור שאף אחד לא קדוש שם, כולם בני אדם

לי היה ברור שהעמדת שלושתן (אתי, ליהי, קרן) תניב שינוי כלשהו. א. כל אחת הבינה שמשהו לא בסדר מסיבה כלשהי (אולי לא הראו הכל, אולי לא מבינים, אולי אחרים אשמים בלה בלה - זו תגובה ראשונית אנושית/טבעית בקבלת ביקורת) ב.זה הצביע על נקודת חולשה במעמד כל אחת מהן, ולאחר העידוד הראשוני אחרים בבית מנסים להצביע בפניהן על הגורמים למצב ועל הצורך בשינוי או בשקילה מחודשת של ההתנהלות שלהן. ג. כל אחת מהן בוחנת את מעמדה לאור זאת. אני לא רואה בזה צביעות או הפכפכות. כבני אנוש אנחנו מתחבטים רבות בין הנאמנות לעצמנו לבין הנאמנות לזולת, הציטוט הבא משקף זאת היטב: אִם אֵין אֲנִי לִי, מִי לִי? וּכְשֶׁאֲנִי לְעַצְמִי, מָה אֲנִי? וְאִם לֹא עַכְשָׁיו, אֵימָתַי?

goodpink

New member
יותר נכון הן מקבלות עזרה מההפקה למי להתחבר למ

אתי מתחנפת לענת ולליז הבנות שהיא פגעה בהן בצורה הכי גועלית שיכולה להיות. נראה אם ההפקה תראה זאת במשדר המרכזי או תסתיר את זה כמו שעשתה במקרה של לירון. מישהו עדכן את אתי ההפקה או מישהו או יוני וזו הסיבה היחידה שהיא עושה את הדברים היא אחד בפה אחד בלב. עדיין נפלט לה הרוע. קרן קיבלה מה בדיוק לא בסדר מאיתן שיכול להיות מאוד קיבל מההפקה או שהוא קולט לבד. הוא מבין לפחות למה אנשים מתחברים וכאחד שרוצה את המיליון הוא מחפש בחורה שיהיה לה את התכונות האלה. לליז שהיתה מועמדת לראשונה אמר שאנשים מתחברים לפגיעות...נכון מאוד בנוגע לענבר שבן לא הבין למה היא נשארת אמר כנראה שזה הפסיכלוגית...הוא הבין שהיא מעוררת אמפטיה משם... לקרן הוא אומר להתרחק מאתי הוא מבין שזה לא עושה לה טוב ציר הרשע תכנן בראשות קרן להתקרב לבנות הטובות כבר לפני ההדחה שרצו להוריד את האש מהן בנוגע לליז ולהעביר אותו לאיילת זה מראה על הצביעות והמניפולטיביות שלהן ובמידה מסווימת בעזרתם של יוני איילת וענבר הם מצלים הם רצו שאיילת תישא בעוול של הריב עם ליז. כאשר איילת היא חלקיק קטן קטן לקראת הסוף בלבד בריב כמו כן שליז כל הזמן בכל מקרה מנסה לחזור לציר הרשע אבל אם איילת לא כל כך אכפת לה והיא יוצאת עליה כל הזמן. איתן עם העצות שלו בעזרת ההפקה או בלעדיה עוד יותר דוחץ אותה לבנות הטובות...כאשר ענבר לא רואה את הרוע של ציר הרוע מילא קרן וליהי לא דברו או עשו רעות לידן על אתי ענת כבר עלתה אבל ענבר מסרבת לראות...על השתיים האחרות עוד לא.

madteacher

New member
הרשי לי

לחלוק עלייך, אלונה. אין ספק שהחבירה לאתי הזיקה לקרן. אבל קרן היא זו שבחרה מיוזמתה לחבור אליה כי באותה עת זה שרת היטב את האינטרסים שלה. העיתוי שבו היא בחרה להתנתק ממנה הוא בעייתי. כשהבינה שהימרה על הסוס הלא נכון, וזה לא מקדם אותה למטרה, החליטה להתרחק. כל עוד היה לה נוח, לא הפריע לה לרקום מזימות ולרכל על כל הבנות. בעיני זה לא אומץ, אלא חולשה ובגידה. אם היא היתה חברת אמת שלה כמו שתמיד נהגה לומר, היא היתה נשארת נאמנה לה ויהי מה. ההתנתקות הזו רק מוכיחה (אם היה למישהו בכלל ספק) שהחברות עם אתי היתה זיוף אחד גדול, ומציגה את קרן באור שלילי ביותר. היא יכלה להתקרב לבנות האחרות כמ קודם, אבל היא לא ספרה אותן, כי לא חשבה שהן חזקות בחוץ. היא זו שטענה תמיד שהן שלישייה סגורה, ולא נתנה לאף אחת להיכנס (רבה עם ליהיא כשניסתה להתקרב לאורטל במשימת התקציב). והנה פתאום חשוב לה לשתף את ענבר, איילת וענת. דווקא עכשיו? זה לא חשוד בעינייך??

אלונה1288

New member
מסכימה אבל,

העניין הוא אחר... אם תיקחי לדוגמה בחורה כמו אורטל או לירון שעזבה, שעליהן אפשר לראות בבירור אסטרטגיה נטולת רגשות והכל לצורך קידומן במשחק... זאת אומרת שזה מה שמפעיל אותן ורק המחשבה הזאת. אצל קרן המצב שונה. אני רואה בה בחורה טובה בסך הכל שניסתה מאוד קשה להתחבר לאתי מהרגע הראשון (זה היה מאוד שקוף היא כל הזמן נדבקה אליה) מפני שהיא ראתה בה דמות חזקה. לאו דווקא חזקה מבחינת הצופים, אלא חזקה ודומיננטית בוילה. כל התקופה הזאת היה כ"כ חבל לי על קרן מפני שאיכשהו ראיתי שהיא פשוט נבלעת והופכת מן "חיילת" לאתי. אולי מפחד. לדעתי, הכאפה שקיבלו בהעמדה להדחה נתן לה איזשהו דרייב שרצתה לעשות הרבה לפני (והרי בנינו, אתי היא הבן אדם הכי צבועה שפגשתי מימיי, הייתה מוכרת את קרן בשקל תשעים) ולא העזה. ואני שוכחת לה את כל זה. למה? כי היא עכשיו מתגלה! ורואים כשהיא התחברה לבנות אחרות כמה היא מתוקה ורגישה. אם תחשבי על זה, דניאל היא אולי הבחורה הכי אינטרסנטית. הסיבה שהיא התחברה ללירון, ללינוי ולעדי - בדיוק לפי הסדר- זה לא כי הן מעניינות אותה או כי היא מצאה תחומי עניין משותפים איתן, זה כי היא רצתה שמישהי תהיה שם בשבילה ותרים אותה. בדיוק כמו שהיה לקרן. קנאה.

למעלה