עדכון צהריים

נעמה8080

New member
איתן נראה ממש סובל כשהוא עם קרן

וכל כך קשה לי להאמין שקרה ביניהם משהו בלילה, כי זה לא הורגש לפני ואחרי, עד עכשיו. כנראה זה היה בשבילו סקס בלבד. לא ראו שהיתה כימיה ביניהם. ואם הוא בכל זאת ייצא עם קרן בסוף התכנית, אז זה ישים חותמת על מה שחשדנו בו מההתחלה, שהם באו ביחד במטרה לקחת את המיליון ושהם כם היו ביחד לפני התכנית. אבל כל כך רואים שהוא לא רוצה אותה, אלא את דניאל. וקרן חושבת שזה רק בגלל האצבע, קשה לה להכיר באמת.

easternstar

New member
אחרי שכתבו פה בפורום מה קרן אמרה

נכנסתי לערוץ הישיר והבטתי לכמה דקות בשיחה שבין קרן לליהי. זו היתה שיחה למצלמות. הן ידעו שמשדרים ודיברו אלינו, הקהל. אי אפשר היה לפספס את זה. קרן הודיעה לנו, הקהל שהיה סקס עם מניירות של קצת ביישנות ו"מה האחים שלי יגידו" ו"הבטחתי להיות בתולה עד גיל 30 ..אבל.." השאלות המעניינות הו: 1. האם בכלל נכון משקרו אומרת לנו, הקהל? 2. מדוע היא מספרת לנו, הקהל, את זה? אני חושב שנעכשיו חייבים לקחת בחשבון שהם כבר מדברים גם ישירות אלינו, הקהל. זה קרה מאז ההדחה האחרונה ופעם ענבר אמרה:"המצלמה הזאת הסתובבה אלינו וזאת עדיין לא זזה. הם משדרים אותנו או לא?" ואז בצחוק:"אחותי, יש דבר יותר מעניין מאיתנו לקהל?"

madteacher

New member
בן ויוני בשיחה

בן: ״זה לא מרגיש לי אמיתי״! בן קורא אותה יופי, הוא מעדיף לטמון ראשו בחול...

madteacher

New member
ולפני כן

יוני אומר לבן שכנראה, ביום שלישי הקרוב תהיה הדחה כפולה, ואז יכנסו הבנות החדשות. בן שאל כמה יכניסו לדעתו, והוא אמר שתיים או שלוש, כנראה שתיים.

זה מה שאמרתי כל הזמן!

בן מרגיש שליהי לא ממש מעוניינת, אבל בכל זאת קצת מדחיק את זה...כמו שהוא אמר בהנפת ידיים "העיקר שנישקתי את ליהי!!!" כשהוא אמר לה שהוא רוצה לקחת כמה צעדים אחורה והיא התנגדה בתוקף (בכל זאת יש הצבעות מחר וההדחה קרובה מתמיד) הוא לא ממש התנגד... נראה עד מתי זה ימשך...

גן עדן 11

New member
אתי לדניאל:את שלו-עובדה הוא גומראיתך את הלילה

כמה מגעיל . גם איתן הזה איבד לגמרי את הראש...אכ-ז-בה

madteacher

New member
שיחת בנים

אורן שואל את איתן: נו, אז איך הולך עם קרן״? איתן משתהה מעט ואז עונה: ״בסדר. זורם בינתיים״. אורן: ״עם דניאל זה פשוט יותר״. איתן: ״עזבו, לא צריך להתבוסס בזה״... מוזר שהוא לא משתף אותם. הוא ממש נמנע מלנדב להם (או לנו) מידע. עד עכשיו הוא היה איתם פתוח וגלוי, וכעת שקוף שהוא לא מעוניין לדבר, כאילו יש לו מה להסתיר... די תמוה בעיני.

רינתי77

Active member
אולי, לאור ההתרחשויות של שלושת הימים האחרונים

הוא הגיע למסקנה שלחברים שלו יש אינטרסים נוספים מאשר להיות אנשי שלומו.

adiyon2

New member
אני חושבת שאיתן באמת רוצה לבדוק עם שתיהן

הוא מחבב את שתיהן, הוא אומר את זה כל הזמן. אני מאמינה לו. יכול להיות שהוא לא רוצה שהבנים ילכו לרכל כמו שהם עושים בכל הזדמנות.

למעלה