עדכון שידורים של בראד פיט
:

ה אורחת

New member
עדכון שידורים של בראד פיט ../images/Emo13.gif:

אז ככה לוח השידורים של HOT: "לפגוש את ג'ו בלאק" - יום ו' 20.8.04 בערוץ 10 בשעה 00:00 הוליווד והפשע- יום שבת 21.8.04 ב REALITY TV בשעות: 12:50 13:15 ו- 13:40 אני רוצה פרצוף מפורסם- בראד פיט - יום שבת 21.8.04 ב MTV HITS בשעה 00:00 לוח השידורים של YES: "ראיון עם ערפד" - יום ד' ה 18.8.04 בyes 2 בשעות: 23:46 04:48 (בלילה) מומלץ מומלץ מומלץ (על ידי, בזכות חברתי החמודה שקנתה לי את ה DVD) באמת סרט מדהים! "לפגוש את ג'ו בלאק" - יום ו' 20.8.04 בערוץ 10 בשעה 00:00 תהנו

karin byrne

New member
וואיי תודה!!!!../images/Emo13.gif

אני מתה כבר לראות לפגוש את ג'ו בלאק...לא יצא לי לראות אותו...

Lelaty

New member
זה סרט פשוט מדהים!

זה הסרט שאני כמעט הכי אוהבת של בראד

tuty fruty

New member
גילי!!!!

מה את חורשת על ערוצי הטלויזיה כדי להגיד לנו מה יהיה כל הכבוד לך!!! את יודעת שהיום הופעתי בטלויזיה בתעביר את זה הלאה?

ה אורחת

New member
לא נכון, את עובדת עליי?!

מה עשית שם? אנא פרטי נמקי הסבירי..... ובקשר ללוח שידורים אז פעם באמת הייתי חורשת ערוץ ערוץ עד שגיליתי אתר שווה שמיוחד שעושה תעובדה בשבילי, ואני פשוט מעבירה את האינמפורמציה הנה
שמחה שאתן נהנות

tuty fruty

New member
כן הופעתי אתמול

לכל מי שראה תעביר את זה הלאה אני הייתי ההצעה לציפי שביט מהקהל

לא...היא התכוונה לזאת שהיתה בקהל

שביקשה מציפי עזרה לעזור במכירת בגדים ודברים נראה לי.. זאת שהיתה בתוך הקהל לא בטלפון

tuty fruty

New member
גילי

ביקשתי ממנה שנקים בזאר ועם הכסף שנרוויח נסבסד חלק מההוצאות של יוסי יפה וככה כל חניך ישלם פחות כי הרי יש כאלה שלא יוצאים בגלל שזה יקר היא לא בחרה בי היא בחרה באחת שרצתה שציפי תעביר במקומה שיעור התעמלות

ויש לי משהו להוסיף!!! ../images/Emo26.gif

ראיון עם ערפד לא ישודר רק ביס..יהיה אותו גם ביום שני ה-23.8 בהוט ספייס בשעה 22:05 (סוף סוף שעה נוחה!) בערוץ הוט ספייס! אני מקווה שתראו! כי זה באמת סרט מאוד מומלץ! ותודה גם לך :) על העידכון..

למעלה