עדכון שידורים של בראד פיט
:

ה אורחת

New member
נכון מאוד, "ראיון עם ערפד"...

באמת ישודר בתאריך הזה בHot Space מאיפה את יודעת? אני פשוט מסתכלת באתר Tv2day אתר מעולה תודה שהזכרת לי

ה אורחת

New member
חח אומנם לא משמים, אבל מאילת כן..

לא שזה ממש משנה..... היהיהיהיהיהיהי...........

בע ..מתנה משמים כאילו..

הכח שיש לי לקרוא מוחות של אנשים שיש להם את הדיוידי הזה
חחחח... גם מאילת..

מיצי007

New member
ערפד פדופיל שלי../images/Emo99.gif

כן כן,מצטערת בנות שנעלמתי לכן אם בכלל שמתן לב.... היה הרבה דברים בצבא ושמירות ועניינים סורי HORNY WOMAN IS BACK!!!!

ה אורחת

New member
Hm.. I wonder why you say that ../images/Emo8.gif

Shame shame או שאולי לא... זהירות
, את מתכוונת בגלל הקטע עם קירסטין דאנסט שהיא כזה מנשקת אותו, למרות שהיא בערך בת 7 ........
זה היה לגמריי הזוי, אבל אלי מה שאני עומדת לומר קצת קינקי אבל אני נשארתי עם פה יותר פעור בקטע של לואי ואנטוני בנדרס.......... המ..... אה ושאמרת בהודעה אחרת עוד מושלם, התכוונת לאריק? כי פשוט שמתי לב שיש לך די קראש קטן עליו

מיצי007

New member
הא כן....

ולגבי העוד מושלם זה לא הוא... תראי,,אני אספר לך בקצרה שבכל הפורומים האחרים יודעים שיש לי המון המון בעלים ודיברתי את האמת על גייל הרולד,אבל אז נזכרתי גם באד שהייתה לו יומולדת אתמול ועכשיו שהזכרת גם את אריק נזכרתי גם בכריסטיאן בייל,הקיצר....יש הרבה

ה אורחת

New member
כנסו כנסו עדכון של העדכון ../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

טוב מלבד כל הדברים הנ"ל יש עוד כמה אז קבלו: לוח שידורים של HOT: "ראיון עם ערפד" (כמו שלירונילה היחידה דאגה להזכיר לי
) ישודר ב HOT Space ביום שני ה 23.8.04 בשעות 22:05 ו 05:30 "סנאץ'" (אחלה סרט) ביום ב' ב HOT Action בשעות 22:35 ו 05:00 ביום ד' ישודר ב HOT Action "רומן על אמת" (זמן המסך של בראד בערך 2 דקות כל הסרט,הסרט לא משו אבל השתי דקות האלה עמוסות יופי...
) הסרט ישודר בשעה 22:40 וגם כן ביום ד' "אני רוצה פרצוף מפורסם- בראד פיט" שישודר ב 01:00 בלילה אבל הפעם ב MTV אירופה בשונה מהפעמים הקודמות ששודר בMTV Hits יחי ההבדל הקטן
באשר ללוח השידורים של YES: לא נמצאו דברים חדשים, חוץ מ"אני רוצה פרצוף מפורסם- בראד פיט" (ראו הרחבה ב HOT Enjoy

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאווי מאגניב ..טנקס../images/Emo9.gif

כמה סרטים יש איתו.. (:) מושלם אחד. :]]

למעלה