עדכון שיפוט - לסונן נגד סילבה 2 !! + תמיהה

אולי אתה צודק

הבעיה העיקרית היום היא חוסר האחידות בשיפוט וחוסר הבהירות בחוקים.
אני חושב שמיותר לתת ללוחם לשבור את היד אבל אני יכול להבין את הגישה שלך שאומרת שכל עוד הוא לא נכנע אסור לעצור.
הבעיה בגישה שלך היא מה לעשות עם בריח ברך? גם שם לאפשר ללוחם לשבור את הברך? זה לא מאוד ברוטאלי?!
ובמידה ולוחם שובר את היד או הצלע בקרב (קורה המון) הקרב נמשך כרגיל אז למה לעצור אחרי שבירה בבריח?
נגיד בקרב של מיר וסילביה אומנם מיר פרק לו את היד אבל סילביה התלונן ומבחינתו הוא היה ממשיך..

yair_bar

New member
מנהל
לא מסכים איתך לגבי העצירה

ראיתי עכשיו שוב.

מסכים שבחניקה יש פחות סיכון מאשר בבריח (למה לא עצרה כשהשני סגר משולש?) אבל בכל זאת הוא ניסה להתגלגל ולצאת מהתנוחה. במקרה כזה תן עוד כמה שניות. רואים שהיא פעלה שם משילוב של משהו עם הפחד שיעבירו עליה ביקורת אם תעצור מאוחר מדי

מרקו בי

New member
לי זה לא היה נראה משהו רציני

ובשידור חשבתי שהייתה לו אפשרות לצאת מזה, אבל אני סומך עלייך שאתה מבין יותר ממני בbjj. וזה גם בדיוק מזכיר את נוגירה שלא דפק בזמן. בקיצור אני מוציא אותה מהמטבח אבל היא צריכה להוכיח את עצמה.

yair_bar

New member
מנהל
סליחה אם כבר דיברו על זה בעבר אבל מה סיפור

הקעקוע בעברית?

מרקו בי

New member
משהו הסביר בעבר

ואני מקווה שזכרוני לא בוגד בי :)
נאמר שזה טרנד בארה"ב לעשות קעקועים באותיות עבריות, (אני יודע שגם באותיות ערביות). והרבה מקעקעים שמן הסתם לא שולטים ברזי השפה העברית טועים, ועושים את הכיתוב הפוך, לא מסודר נכון וכו'. בקיצור ככל הנראה עשה זאת בשל חיבתו לישראל.

Guetaz

New member
אני גם זוכר כמוך

בראיון עם אריאל הלוואני הוא אמר שהוא שמזאגאטי הוא השופט הגרוע everrr

SOM CHAI

New member
לדעתי הוא שופט מצויין

יש תמיד ניגוד אינטרסים מסויים בין השופט לאירגון.
תחשוב על זה ככה: אם אתה היית לוחם, איזה שופט היית מעדיף? כזה שנותן לשואו להמשך? (גם עם זה על חשבונך) או מי שמחמיר יותר בבטיחות הלוחמים? (גם אם זה יגרום לך להפסיד).

למעלה