עדכון 2

אז אל תשים קונדום... כמו שאמרת אתה אדם בוגר

ואתה בוחר אילו סיכונים לקחת בחיים שלך. רק תיקח בחשבון שהיה ותמצא בת זוג, מן ההגינות שלפני שאתה מקיים איתה יחסי מין תעשה את כל הבדיקות לוודא שאינך נשא של שום מחלה כדי שלא תדביק אותה.

חסוי 29

New member
המשך

1. יש לי עוד מטפלת שמאמינה שההליכה שלי לזונות בעבר לא תפגע בעתיד הזוגי שלי.
2. אני מרגיע את עצמי שמכיוון שעכשיו אני זונח את רעיון הזונות בגלל שלבי ההיכרויות אז אלוהים ייתן לי בגלל זה מזל שאני ישכב בקרוב עם בחורה נורמטיבית ולא זונה.

חסוי 29

New member
כאילו בגלל שאני יעשה טוב להורים שלי שלא אלך עכשיו לנערת ליוו

בגלל ההיכרויות אז אלוהים ייתן לי חסד ויביא לי בת זוג נורמטיבית

חסוי 29

New member
העולם שבחוץ

מה אני יעשה שלרוב האנשים בגיל, 29, יש סקס קבוע ואפילו לרבים סקס קבוע בלי קונדום ? בלי קשר אם הם נשואים או לא !
מה לעשות... זה מלחיץ להיות כמו כולם... השעון מתקתק ... אם הייתי מתחיל יותר מוקדם את הפרויקט הזה להשגת בת זוג אולי לא הייתי צריך עכשיו להשלים את החסר - למה אני צריך להיות שונה מכולם ?

קראת את הספר "פרוייקט רוזי"?

אני מאוד ממליצה לך לקרוא אותו, זה על מישהו במצבך: אספרגר, חסר ניסיון זוגי ומיני... ספר מקסים, מומלץ בחום!

חסוי 29

New member
יש לי את הספר הזה בבית

אך אבקש ממך להבא לדייק : זה לא שאין לי נסיון מיני. אני שכבתי 3 פעמים בחיים שלי עם בחורה, פעם אחת מתוך אותם פעמים ללא קונדום, ואומנם כל הפעמים האלה היו עם נערות ליווי, כך שאפשר להגדיר אותי כבחור עם נסיון מיני דל. אבל באמת אם מתעלמים מזה שהייתה לי חברה אחת ( והיא הייתה ללא לקויות ) לפני גיל 10 אז באמת אין לי נסיון זוגי.

לשכב עם נערת ליווי זה לא ניסיון מיני במובן הזוגי שלו

היא פתחה רגליים ואתה נכנסת פנימה. היא לא היתה מעוניינת בך אלא בארנק שלך, האקט כולו לא עורר בה שום ריגוש, חום, אהבה, תשוקה, סיפוק, הדדיות או כל תחושה נעימה אחרת שמלווה סקס עם בן זוג, זה היה עניין טכני בלבד במבחינתה וניכר שגם מבחינתך... (אל תטעה שאם היא עשתה כמה קולות, תנועות או גניחות זה אומר משהו, זה חלק מההצגה ועוזר לה לזרז תהליכים כדי שכבר תגמור ותלך...).
בכל אופן אתה שוב נטפל לפרט הכי שולי בתגובה שלי אליך. וזה שיש לך את הספר בבית לא אומר שקראת אותו... (אבל אם במקרה אני טועה וכן קראת אותו, מה הצלחת להבין ממנו?)

חסוי 29

New member
לא נכון

כל 3 הזונות שהייתי איתן הביעו רגשות במהלך האקט ( הראשונה צחקה כזה והשנייה חייכה ואמרה כזה " איי " ( של הנאה ) בשקט ברגע החדירה ללא קונדום )
הזונה השלישית אפילו ראיתי שקצת כאבה לה החדירה שלי אלייה

הזונה הראשונה כיבדה אותי בקולה והשנייה רצתה לתת לי מיים קרים

הזונה השלישית סידרה את הבגדים שלי אחרי האקט

ואכן לא קראתי את הספר אלא רק את התקציר שלו

אני לא אמרתי שזונות הן לא בני אדם

וזה שמישהי כיבדה אותך במים או קולה או אפילו סידרה לך את הבגדים, לא אומר שיש להן עניין מיני או שמבחינתן מה שהיה ביניכם הוא משהו מיני (ובטח שלא ריגשי).
מבחינתן זה היה עניין כלכלי עיסקי גרידא.
אגב, גם הפקידה בבנק מחייכת אלי (לפעמים) - זה לא אומר שהיא רוצה להיות חברה שלי... היא פשוט מנומסת... זה חלק מהעבודה.
אצל זונה אנחות וליטופים זה חלק מהעבודה, לא שום דבר אישי כלפיך... אין לך מה לדאוג...

חסוי 29

New member
אני לא מצטער שהייתי אצלן

אני אומנם עכשיו ככל שהזמן הולך ועובר אני פחות ופחות רוצה ללכת לזונות ומוכן עכשיו להשתעבד לקשר רציני ומכובד, אבל אני יודע שהייתי זקוק לזונות בזמנו.

שלום

אם בת הזוג שלך תרגיש לא נוח עם זה שהיית אצל נערות ליווי, תוכל להסביר לה את המצב שהיית מתוסכל מינית ונאלצת להשתמש בנערות ליווי. יש נשים שלא יעזבו בגלל זה. יש דרכים להתגבר על בעיית המרחק, אפשר לנסוע לפעמים זה לזה ולעזור זה לזה לשלם על הנסיעות ואפשר גם להיפגש באמצע הדרך לפעמים ולא רק בבית אלא גם בעיר.
&nbsp

למעלה