עדכון 23.5- סימפל של EVA פורסם.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהטון...

והיא לא קראה לך זבל, היא אמרה שמה שאתה כותב- זבל. לא שאני מסכימה עם זה... אבל זה מה שנכתב.

Blade Of Fire

New member
כבר סיכמנו ממזמן שדעתך לא נחשבת

אל תנסה להפוך את זה

Eagleheart

New member
אחרי שקראתי את רוב התגובות שלכם

באמת שהשתדלתי P: קראתי גם את הראיון איתה אני רוצה לתמוך בכול אלה שאומרים שיש לה קול יפה . הוא עדין וממש טוב . אני אחכה עד לאלבום כדיי להשמיע את דעתי המלאה עליה . היא ממש יפה ^ ^ שמעתי רק את הסאמפל אבל זה מספיק לדעתי . כול מקרה אני דיי צפית שזה מה שיקרה ,ז"א שהם יעבור למשו קצת אחר וזה טוב לדעתי צריך להבין שהם אומנים יוצרים והם רוצים ליצור משו חדש . מישו אמר שהם יהפכו לעוד להקה גותית . אז ? ויש מספיק להקות גותיות שהן יחודיות בדיוק כמו שאת נייטויש היו כאלה שהגדיר כפאוור מיוחד . לסיכום ,אני מרוצה ^ ^

טוב... כי אני חייבת!

רק אני רואה כאן את נייטוויש? אוקיי.. אז זו לא טאריה. כי מן הסתם. טרייה לא מתאימה לנייטוויש יותר. זהו. עברה התקופה שלה. הבנו. הפנמנו. קיבלנו עלינו וידענו שזה מה שיהיה. אני אישית מאוד מרגישה את תומאס כאן. גם בלחן וגם בשירה במקום מסויים. סולנית מדהימה ונפלאה. לא פאוור... אבל גם לא גות'. תמיד נייטוויש היו באמצע. והם נשארו. אל תגידו שהם מתו כי הם חזרו. ובגדול. ואני כל כך רואה את האלבום שלהם מצליח ברמות מטורפות, כי אנט מקסימה. כל כך. ולגבי וית'ין... אני יודעת שאתם לא האנשים הנכונים להגיד להם את זה... אבל שארון מושלמת וכל דבר שהיא עושה עם הקול שלה מושלם. אז אביעד... אתה לא יכול להלחין אפילו רבע מההלחנות של רוברט (בעלה!!!!!) ולא יכול לשיר בשמינית הגובה של שארון. אז אל תתבכיין. אתה רוצה וחושב שאתה יכול להצליח יותר, בבקשה! תקים להקה. ואל תשוו את אנט לשארון כי זה לא אותו דבר. זה לא אותו ניסיון במטאל ולא אותו כלום. תהנו

The Cat Woman

New member
היא מקסימה, אבל היא לא נייטוויש.

השיר Eva הוא בלדה וקצת קשה לקבוע לפיו. הוא מתקתק להחליא! לא שזה לא שיר יפה... אבל זה לא הנייטוויש שבהם התאהבתי. אני עדיין מחכה שהם יפתיעו אותנו באלבום. עדיין לא קראתי עליהם קדיש, אבל אם זה ימשך בכיוון הזה- הקדיש ועוד איך יגיע. חסרה לי האופרה בשיר הזה. ממש חסרה.

danduuu

New member
חחחחחחחחחח הרגת אותי XDDD

ואת יודעת למה אני מתכוונת שצחקתי ממנו ככה

FeLL67

New member
נייטוויש ז'ל.

נמ, זה בהחלט שונה מטאריה לא אהבתיאת השיר, יש לה קול נחמד, ו..נחמד. וזהו. מחכה לסינגל המלא, ולאלבום. השיר עצמו בעייתי בשביל לשפוט, לפחות בעיניי, יש לה סוג של ייחוד בקול. אבל נייטוויש כמו שהכרנו? אני בספק.

מישהו יכול לשים את הגירסה המלאה

להורדה באיזשהו אתר?.. אני לא מצליחה לקבל קבצים במסנ'.. ואני מוצאת רק מזוייפות.. מחשב דפוק

למעלה