עדכון

באלי23

New member
עדכון ../images/Emo124.gif

ערב טוב לכולם. ביום שלישי נפגשנו עם פרופ' הרצנברג ועם ד"ר אנג'ל מנהל המחלקה האורטופדית ברוטשילד(בני-ציון). כשהורדנו את הגבס הרגל היתה נפוחה. והקרסול היה ממש כחול. פאר ממש סבלה מכאבים. הרצנברג הודיע לנו 'חגיגית' שיש לנו חופש של שבוע מהגבס, כיוון שהגיבוס גרם לנזק כנראה לכלי הדם הקטנים. ואמר שיש לעשות את הגבס בצורה שונה .הוא המליץ על סדרה נוספת של גבסים ( בירו -חכה לנו...), ובינתיים בחופש לעסות את הרגל . פאר ממש מתנגדת וצורחת כשנוגעים לה ברגל, ניסיתי באמבטיה ואפילו כשהיא ישנה לעסות קצת את הרגל, אבל היא מתעוררת בבכי.כשהיא היתה עם הגבס היא היתה נאחזת במשהו ונעמדת, ועכשיו היא מפחדת .וביום שני חוזרים לגבס
זה כ"כ מעצבן, גם כשהיא בלי הגבס , היא לא נהנית.... בכל מקרה, אני מקווה שמחר יהיה מזג אויר טוב, אולי נצא קצת לטייל, שהבובה שלי תהנה קצת. נשיקות לכולם ושבת מקסימה.

פרלמנים

New member
ענבל, בוקר אור../images/Emo42.gif

אני לא מבינה, מה תוצאות הניתוח? האם שלב הנעליים יהיה הכרחי בסופו של דבר? מתי שמו לכם את הגבס האחרון, זה שעשה נזק לכלי הדם (האם החליפו גבס מאז הניתוח)? מתי בור יראה אתכם והאם גם הוא דיבר על עוד גבסים? ג'סיקה

באלי23

New member
היי ג'סיקה.

אז ככה , הניתוח הצליח לשחרר את העקב אבל לא לגמרי 90 מעלות. ולכן ממשיכים עם הגיבוס. מאז הניתוח החלפנו כל שבוע גבס. את הגבס האחרון שמנו ב-9 לחודש ביום ראשון, והורדנו ביום שלישי לביקורת. לפני הניתוח בור אמר שאחרי הניתוח נהיה בגבס שלושה שבועות ונעבור לנעליים. אך לאחר הניתוח עקב התוצאות, הוא המליץ להמשיך עם הגיבוס, ולחכות להתייעצות עם הרצנברג. וכך עשינו. ביום שני נתחיל סדרה חדשה של גבסים. עם גיבוס שונה כמובן.נקווה שזה יתחיל לזוז קצת, זה מייאש שאין התקדמות. וחוץ מזה , מה איתכם? מה עם הדוגמן הקטן שלנו? שיהיה שבוע טוב, חיבוקים ונישוקים

אודונים

New member
ערב טוב

ענבל שלום זה בדיוק שלושת הרופאים שטיפלו בו: אנג'ל, בור והרצנברג. אין לי הרבה מה להגיד אלא רק לחזק את ידייך ולאחל שתזכו להתקדמות ושתגיעו לשלב קל יותר שחר

כנראה שיש להם OVERרגישות ברגליים

אני זוכרת שהיו לנו "ימי חופש " כאלה תמיר שהיה רגיל לדפוק את הרגליים חזק במיטה, ממש קיבל מכה מעוצמת הדחיפה שלו... האם הרופאים ציינו מדוע זה נגרם? שתרגיש טוב המסכנונה הזאת אורית

sigis7

New member
ענבל בקר טוב!

לפני הכל, אני מקוה לשמוע מכם בשורות טובות על כך שה"כחול" נעלם או לפחות יש שינוי לטובה, ושפאר מרשה שיגעו לה ברגל, כי זה הסימן הראשון שפחות כואב לה, חבקי אותה חיבוק חזק, מה שאני בטוחה שאת עושה גם בלי ה"עצה" שלי! את בשבילי דוגמא לאמא מדהימה! עם כל הקשיים, את מקרינה כזה רוגע, ואני בטוחה שהרוגע הזה מקרין גם על פאר! המשיכי להיות כזו נפלאה וחדורת אמונה,אתם איתי במחשבות! ברשותך, אוסיף אותה לבקשות של הדלקת נרות שבת, אז אם יש לה או לך שם נוסף, אמרי לי, ואם מבחינתך, חרגתי, אז מותר לך לומר לי גם את זה!!! בשורות טובות! שבוע טוב ומבורך! סיגי.

באלי23

New member
תודה לכולן../images/Emo23.gif

אתן מקסימות. וסיגי ממש ריגשת אותי. ולא , לא חרגת. עשית לי טוב על הלב. הסימן הכחול נעלם, והרגל חזרה לצבע נורמלי. פאר יותר רגועה כשנוגעים ברגל, אבל עיסוי ?!
הצחקתם אותי.... יותר כיף לבעוט באמא, להתהפך ולהשתולל. היום היינו בטיפת חלב והגיבורה שלי קיבלה חיסון לצהבת. האחות כ"כ התלהבה ממנה שהיא לא "בטטה" , היא ניסתה לשבור לה שם את כל החדר
מחר בבוקר חוזרים לגבס. שוב תודה לכן. נישוקים וחיבוקים... עינבל.

אנגלה3

New member
נשיקות לנסיכה והמון בריאות../images/Emo23.gif

אירנוש, נראה לי שלמאיה יש בנדיטית מתחרה
כל הכבוד לפאר,למרות כל הקשיים...היא פייטרית אמיתית

באלי23

New member
אנג'לה

תודה תודה. ד"א יש חדשות מבית הספר? נשיקות
לפיצפון. לילה טוב

אנגלה3

New member
לצערי עדיין אין חדשות

אני מחכה לתשובה מהמנהלת, אגב, בגלל שאלמוג לא שמע ישירות אני לא יכולה לפנות הלאה - בדקתי... אז מה שנשאר לי זה לחכות לברור של המנהלת... ענבל, את יכולה להתקשר אליי מתי שבא לך - אין לי בעיה עם זמנים - שולחת אלייך במסר את הנייד שלי.

אירנה ק

New member
אני ומאיה שולחות לכן מלא מלא מלא ../images/Emo25.gif

ו
. את באמת הגיבורה האמיתית את מקרינה כל כך הרבה כוח וביטחון. אנחנו איתך
.

חשבץי שאתם אצל ד"ר בור...

נהדר שהרצנברג מסתובב בכל מיני מקומות הכי טוב ביקורת ממנו! אולי למרוח אלוורה? אולי ארניקה? מה זאת אומרת סדרה נוספת? כמה גיבוסים? ולמה? טוב אני ממש פולניה בהתגלמותה. נשיקות למדהימה שלך שכל תמונת חיוך שלה ממיסה אותי לשבוע לפחות.

באלי23

New member
שוה תודה לכולכן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

פאר היא זו שנותנת את הכח לאמא שלה.... נשיקות וחיבוקים לכווווווווווווווווווווווווולם.

ליבי א

New member
הרבה הרבה בריאות לפאר המתוקה

אני רוצה לאחל לכם שפאר המתוקה תרגיש טוב ממש כאב לי הלב לשמוע מה שפאר עברה אבל שמחה להתעדכן שהרגל במצב יותר טוב ופחות כואב אז שיהיה בהצלחה עם שאר הגבסים ושתיהיה התקדמות ושיהיו רק בשורות טובות. תמשיכי להיות חזקה כל הכבוד לך ענבל. ליבי

באלי23

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo32.gif........

חשוב לי להבהיר למצטרפים החדשים- שהמקרה שלנו הוא ממש נדיר, אז לא להלחץ ממה שאני כותבת.
היום חזרנו לגבס, היה לא קל. ולחדשות המ ב א ס ו ת - לאחר הניתוח הגבס זז ממקומו ולכן איבדנו את התוצאות. מה שמצריך כרגע ניתוח נוסף לשיחרור הגיד. מהבוקר עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה אני מרגישה .בפעם הראשונה מזה שמונה חודשים הרגשתי שד"ר בור ישב ושם את כל הקלפים על השולחן- רק שזה לא מה שרצינו לשמוע.עדיין לא הצלחתי להשתחרר מהתמונות מהניתוח מלפני חודש ואני צריכה בעוד שבועיים לקבל תאריך לניתוח נוסף.אני כ"כ מבולבלת.אם אני אנסה לכתוב את מה שאני מרגישה זה ימלא בערך 7 דפים.אלוהים נתן לי
ילדת פלא
במתנה, האם יש לי זכות להתלונן שקשה לי ? למה האוצר שלי צריכה להתמודד עם כל זה?למה לאדם שהכי מפחד בעולם מניתוחים- מגיע לנתח שלוש פעמים את הלב שלו? אוף אני סתם מכניסה באסה לכולם , אני ארגע ואכתוב שוב. אוהבת אתכן.

פרלמנים

New member
../images/Emo24.gifאוהבות בחזרה...

תמיד תשתפי אותנו ותמיד תרגישי שאנחנו המקום לבכות/להתייעץ/לשאול... נשיקות ועידודים ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo24.gifענבל-שולחת לך המון המון חיבוקים../images/Emo24.gif

ומחזקת אתכם, שתעברו את הניתוח בהצלחה. מילים לא יכולות לתאר את ההרגשה הזו שאתם עוברים, אני יודעת, הייתי שם כשאמרו לי שנצטרך ניתוח (בסיטואציה אחרת אמנם, אבל עדיין, ניתוח זה ניתוח...והרדמה זו הרדמה...), הייתי שם כשאת חיזקת אותי ועודדת אותי, ועכשיו אני מנסה קצת להעביר אלייך מהכוחות שלך חזרה...ועוד קצת משלי... כנראה שיש דברים שלעולם לא נבין....דברים נסתרים... יש לך את הזכות המלאה להתלונן שקשה לך - מותר לך - ואפילו רצוי, אחרת "המצברים" שלך לא יתמלאו חזרה בכוחות מחודשים - ככה אני מאמינה לפחות. מאחלת לכם שהכל יהיה כבר מאחוריכם. ותמיד תמיד שיהיה לנגד עינייך החיוך המדהים של הנסיכה הקטנה והמהממת
שלכם - זה מה שמחזיק אותנו הרי בסופו של דבר ונותן לנו את הכוחות להמשיך. שה' ישמור עליה מכל רע - אמן!! נשיקות
אנג'לה

למעלה