עדכון

אירנה ק

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif......

אין לי מה להיסיף למה שהבנות כתבו לך רק לשלוח עוד ועוד נשיקות וחיבוקים כדי שתמיד תזכרי אנחנו פה בישבילך גם בטוב וגם ברע.

sigis7

New member
ענבל יקרה!

"אלוקים נתן לי ילדת פלא במתנה" אכן ב"ה יש לך ילדה מדהימה בע"ה! עם כל מה שהיא עוברת, היא מחייכת! ולא! זה לא מגיע לאף אחד לעבור כזה דבר, וכמו שכתבה אנג'לה, יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע, אני לא מסוגלת לתאר את הצמרמורת שחלפה בי כשקראתי את ההודעה שלך על הבוקר, ואני באמת לא יודעת איך לעזור ולנחם, כי כרגע מבחינתך, צנחו עליך השמיים, אני מאמינה בהרבה תפילה ותקווה, שבקרוב מאד יתרחש הנס הגדול שאת מחכה לו כ"כ, ותשמעי רק בשורות טובות! ומה שהכי חשוב ששפכת את לבך בפנינו, כי בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! לא רק בשביל הבשורות הטובות, אלא גם ובמיוחד לרגעים היותר קשים!ואם עולות שאלות, זכותך להפנות אותן גם לזה שיושב למעלה, רק שהוא לא כ"כ שולח תשובות בדואר... בתקווה לימים מחייכים יותר! סיגי

אוי זה באמת נורא

כל כך עצוב לקרא. את צודקת, שום ילד לא צריך לסבול אפחלו דקה, שניה........... תשפכי הכל, תבכי, תצעקי, תשחררי בכל דרך. זה יקל להתמודד אח"כ. להיום עם ומול פאר. אוי ענבל, אני שולחת לכם חיבוק עצום ונשיקות רבות.

סבתא53

New member
ענבל

אוףףףףף זה כל כך מרגיז!!! שיהיה לך הרבה כוח לעוד ניתוח שיעבור בקלות חיבוקים ונשיקות סבתא

באלי23

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כבר כתבתי שאני אוהבת אתכן? אה, כן. טוב אז אני מזכירה לכן שוב...
אני לא יודעת איך הייתי עוברת את כל התהליך הזה בלעדיכן. משפחת הק"פ שלי. אתן מקסימות כל אחת ואחת מכן. כ"כ טוב לי שאתן קיימות. תודה על שאתן כאן בשבילנו תמיד, לתמוך לחזק ואם צריך אז גם "לנגב לי את הדמעות...." השבוע היו לי כמה בשורות נוראיות שנוגעות לסביבתי הקרובה. והניתוח היה הקש ששבר... וזה באמת שבר אותי. אבל אני חייבת להיות חזקה בשביל האוצרית המתוקה שלי. אז שוב תודה לכן, שהושטתן לי יד ועזרתן לי להתרומם חזרה.
המונמונמונמונמון נישוקים וחיבוקים לכולכן. עינבל.

אינה ו

New member
היי עינבל

אני קראתי את ההודעות שלך בשבוע האחרון וניסיתי לחשוב מה לומר לך ואיך לנחם. ניסיתי לשים את עצמי בנעלייך ולחשוב איך אני הייתי מסתדרת ולא הצלחתי. לקח לי זמן להבין מה אני יכולה לומר על מנת להקל ולו בקצת את המסע הקשה שאת ופאר עוברות. אז ככה: בתור אחת שמאמינה בגילגול נשמות אני קוראת הרבה ספרים בנושא. באחד מהם קראתי על המסע שעוברת נשמה של תינוק לפני שהוא נולד. לכל נשמה יש ידע מוקדם על הגורל שמחכה לה בעולם הגשמי ולכן היא מנסה להתאים לעצמה את ההורים המתאימים שילוו אותה בדרכה בהצלחה המירבית. נשמתה של פאר ידעה ששנותיה הראשונות על האדמה לא יהיו קלות והיא בחרה בך שתלווי ותתמכי בה לאורך כל הדרך. האופטימיות והחוזק פשוט קורנות מההודעות שלך, אישה חלשה יותר יכלה להטמותת לנוכח כל הקשיים אך לא את!!! אני מאחלת לך ולפאר המון ברחאות ואושר. מי יתן והתקופה הקשה תיגמר במהרה!!!

למעלה