*5-7=6-8
G gesus New member 16/10/07 #25 אם נוב'-דצמ' קיבלו 3-5 ואלו שלפניהם קיבלו 5-7 אז זה מעיד על זירוז הליכים. בכל אופן, זה באמת WISHFUL THINKING, אבל מה לעשות, לפעמים צריך קצת מזה.
אם נוב'-דצמ' קיבלו 3-5 ואלו שלפניהם קיבלו 5-7 אז זה מעיד על זירוז הליכים. בכל אופן, זה באמת WISHFUL THINKING, אבל מה לעשות, לפעמים צריך קצת מזה.
A Astroo New member 16/10/07 #27 זה מעיד רק שנגמרו המכסות של 2007 ולכן יזמינו את כל מגישי אוגוסט-דצמבר 2005 בבת אחת לבדיקות רפואיות בין דצמבר לפברואר, כך שכולם יכנסו למכסה של 2008.
זה מעיד רק שנגמרו המכסות של 2007 ולכן יזמינו את כל מגישי אוגוסט-דצמבר 2005 בבת אחת לבדיקות רפואיות בין דצמבר לפברואר, כך שכולם יכנסו למכסה של 2008.
L leprechaungreen New member 16/10/07 #20 תודה לא, זה לא אומר כלום. אני בקנדה על ויזת עבודה ושלחתי להם מכתב מהמעסיק.
B bikinibabe New member 16/10/07 #35 מזל טוב והצלחה בהמשך! שאלה... האם המעסיק הגיש בקשת AEO עבורך? אם כן, כמה זמן לקח לקבל מHRSDC אישור? באיזה מקצוע? אני כבר מיואשת מההמתנה למכתב מהם...
מזל טוב והצלחה בהמשך! שאלה... האם המעסיק הגיש בקשת AEO עבורך? אם כן, כמה זמן לקח לקבל מHRSDC אישור? באיזה מקצוע? אני כבר מיואשת מההמתנה למכתב מהם...
B bikinibabe New member 16/10/07 #36 מזל טוב והצלחה בהמשך! שאלה... האם המעסיק הגיש בקשת AEO עבורך? אם כן, כמה זמן לקח לקבל מHRSDC אישור? באיזה מקצוע? אני כבר מיואשת מההמתנה למכתב מהם...
מזל טוב והצלחה בהמשך! שאלה... האם המעסיק הגיש בקשת AEO עבורך? אם כן, כמה זמן לקח לקבל מHRSDC אישור? באיזה מקצוע? אני כבר מיואשת מההמתנה למכתב מהם...
B bikinibabe New member 16/10/07 #37 מבקשת סליחה מכולם... כל פעם ששלחתי תגובה המחשב נתקע אז לחצי שוב ושוב ולא שמתי לב שזה שלח מס' פעמים