עדכון

water5

New member
עדכון

היה לי פחד בכתיבת השרשור הקודם.
בהחלט הייתי מדוכדך ולקראת סוף השרשור ניסתי להראות שאני גם חייכן - שזה באמת נכון אך הסיבה האמיתית שכתבתי את זה היא כדי להציל את הרושם שיש עליי במידה ומישהו מהמציאות קורא את ההודעות שלי ועלול להסיק עליי דברים לא טובים מה שעלול להרוס לי בדברים שהשגתי מחוץ למרחב הוירטואלי.

היום לקוחות בעבודה דיברו בצורה מעט עניינית, פחות מוצי פוצי וחמודי ומתוקי, וקצת נעלבתי. הסתכלתי במראה וראיתי את הרזון בפנים, הרזון שגם אדם נוסף מהפורום השכן התלונן עליו שקשור בהזדקנות ולכן עשה את מה שאני חושש כרגע לעשות: הזרקת חומצה הילוארונית.

מה שעוד יותר עצוב בסיפור שגם לפני כשהיה לי נפח גדול לא הערכתי את המראה וגם שנים לפני שהייתי צעירון לא הערכתי וגם בגיל 19 היפהפייה שלי!! לא הערכתי והתגעגעתי לגיל 17. לעזאזל איתי! מה הבעיה בי?!

אוף. וזה עצוב ששנים בחורים מחזרים באתרי הכרויות ושנים אני מתחמק מפחד מדחיה. המציאות היא שגם היום פחות מחזרים מבעבר.

הגעתי למקום שהיא ליווי בחלק מהקשיים שלי היום אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם והמנהלת והעו"ס קיבלו אותי בשמחה וחיוך ואני תוהה אם זה בגלל שנראתי טוב, או אם זה בגלל שהתבגרתי ואני קרוב לגיל שלהם ואז מושך אותן או בגלל שהן קוראות בפורום והתרשמו מהכתיבה שלי? כי כשהגעתי לעבודה לא ראיתי התלהבות הכי גדולה מאנשים מצידי חוץ מעובדת אחת שסחטתי ממנה מחמאה בקשר למראה שלי. לא יודע. התעייפתי..

מאז שהשתנו לי הפנים אני עוד יותר עצוב, לפני כן הייתי גם עצוב אך טיפה שמח יותר. בגיל 24 שהייתי חתיך הורס פשוט הייתי בדיכאון גם מהפחד לקיים יחסי מין עם בחורים (פחד שלא מרחיב עליו כרגע) וגם מזה שאני לא בדיוק נערי כמו גיל 19 ומה שעוד יותר שמח וגם עצוב: שבגיל 24 נתנו לי גילאים של בין 14-18 (תלוי בתקופה ומה שעשיתי) שזה השמח והעצוב הוא שלא הערכתי את עצמי מספיק.

קשה לי.

בבקשה , תתייחסו לקשיים שלי בתמיכה ואמפטיה. אין צורך להשתלח בי. זה הכאב שלי וזה עצוב לי. אם זה אני מתמודד (בין היתר, מתמודד גם אם עוד המון קשיים אחרים אך מעדיף לא לפרט כאן בפורום).

למה אני לא מעריך את עצמי מספיק כמעט אף פעם?
יש בי הרבה דברים טובים: גם במראה, גם בתכונות, כישורים, אופי, תחביבים חמודים ועוד. למה אני ככה מתנהג לעצמי?

water5

New member
ראיתי סרטון פתיח של הסדרה 'זבנג'

&nbsp
סנדי בר נראית שם כל כך יפה! עור פנים מתוח וזוהר, שיער יפה, בגדים יפים
אחח אם הייתי מרוויח סכומים גבוהים בלי לעבוד קשה - הייתי מקבל בוכטות של כסף והייתי מתאמן כל יום, מטפח ונראה מדהים וגם יכולתי לנתח דברים בגוף ולשפץ ולצאת למסיבות והיו נמשכים אליי בטירוף והייתי יכול... לזרום

&nbsp
צריך לעבוד קשה כדי להיות עצמאי. אני כבר מתבגר.
&nbsp
גם ליאון רוזנברג נראה פה מרשים יותר..
&nbsp
&nbsp
&nbsp
/timg.co.il/f/Emo11.gif">" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=QI-kHp_R7RE

Shamy

New member
אתה מודע לעובדה שכיום היא הפנים

של קמפיין לזריקות בוטוקס ...כמו שהיה לריקי גל עם רונית רפאל. אישית לא רואה בזה יותר מדי גדולה.

water5

New member
עכשיו שאת כותבת אז אני מודע

ונכנסתי לראות ראיון שעשו לה בצילומים לאותו קמפיין. השתנתה הרבה מאז זבנג. זה הפתיע לראות את זה ובעיקר גרם לי להבין כמה אני חייב להלחם כדי לשמר וגם להצעיר כדי לא להגיע למצב כמו מה שכותבים לה שם בתגובות.

אם היא שלמה עם איך שהיא נראית היום זה מעולה (ואני לא יודע אם היא שלמה עם עצמה או לא). אותי אישית זה מלחיץ השינויים הגופניים האלו.

ולמה את לא רואה בזה גדולה? את שמעת את הסכומים הרבים שהיא הכניסה לכיסה מהקמפיין הזה? סכומים גבוהים.. סכום כזה זאת גדולה, לא כך?

אם הייתה עושה משהו אחר - מה לדעתך הייתה עושה כדי שיחשב בעינייך כגדולה?

water5

New member
ורק כדי לחדד

בכתבה נכתב שסנדי בר שלשלה לכיסה כמה מאות אלפי שקלים מהקמפיין.

Shamy

New member
שתהנה אחי

אני לא בעד לקדם את תעשיית הפלסטיקה רק בשביל "להחזיר שנים אחורה". שיהיה לגברת רק בריאות ואושר.

מישהי1632

New member
הערה קטנה על הזרקות לפנים -

הדוגמניות של החברה ואפילו המזכירה במשרד - מקבלים לפחות ארבעה מזרקים של חומצה היאלורונית, מזרק אחד עולה כ - 2,500 ש"ח וצריך לחדש כול שנה.
ההזרקות לא ישיבו אף אחד לגיל 17. גם לא את המזכירה במשרד. מכסימום 'נראית טוב לגילה'.

water5

New member
אני לא יודע אם אני צעיר מידי בכדי להבין *אזהרה חפירה*

אבל אני חושב שבמקרה שלי שהעור עדיין צעיר ורק הנפח ירד
להחזיר את הנפח באמצעות הזרקה יחזיר את הנפח הצעיר והמחמיא שהיה לי.
אולי לאותם נשים שאת מדברת עליהן ומזריקות גם בלי קשר לנפח העור עצמו כבר בוגר כך שלמלאות את הנפח שאבד והקמטים באמצעות הזרקות יחמיא אך לא יחזיר אותן לגיל 17.
&nbsp
אני חושש להזריק כי חושש שהתוצאה לא תהיה יפה כמו איך שנראתי לפני ירידת הנפח וזה מלחיץ אותי וגם הסביבה שאני גר בה מורידה לי את החשק להשקיע בעצמי וגם מעוד סיבות..
&nbsp
תורנית ער"ן אמרה לי שאולי אני מתבלבל ואולי רזיתי בפנים כי בהרזיה קודם מרזים בפנים ואחר כך בגוף ואני מקשר את זה בטעות להזדקנות.
זה רק נראה לי בולשיט כי אני המון פעמים בחיים ירדתי ועליתי ולפני שנתיים הייתי יותר רזה ועדיין עם נפח בייבי פייס מלא בפנים. עצוב לי להשלים עם המציאות. יותר עצוב לי שדווקא אחד כמוני שיודע מה גורם לגוף להתבגר לא מנע את זה מעצמו. אני יודע שהמציאות הקשה שאין לי מכשירי אירובי להתאמן, האוכל שפיתה אותי סביבי בעבודה - הג'אנק פוד (קראתי בספר שמדבר על אנטי איג'ינג' שאוכל מהסוג הזה מזקין) והלחץ הנפשי שמשפחתי עושה לי גרם לי להזדקן.
&nbsp
עצוב לי שבגלל המאבק בלשמור על מקום העבודה על הפרנסה אני מנעתי מעצמי דברים שהייתי עושה כשהייתי עני: בעבודה הקודמת האוכל בריא ואכלתי בריא, ובחדר כושר שקיבלתי בהנחה הייתי מתאמן והייתי עושה עוד אימונים בשכונה, בבית ואימונים לפנים
&nbsp
עובדת שעובדת איתי סיפרה לי שהיא מתאמנת בחדר כושר ביום ובערב מגיע לעבוד אצלנו וזה כל הכבוד לה! הלוואי עליי. היא מתקלחת שם.. אני מתבייש בגוף שלי לכן כמעט ולרוב לא התקלחתי בחדרי כושר אלא בבית זה יהיה לי קצת קשה להתקלח שם. החדר כושר קרוב למקום עבודה. אולי בגלל שאני גר אצל ההורים שאלו אנשים כבדים עם סיר לחץ גם אני הפכתי לכבד לא יודע.. ולכן מתקשה לשלב חדר כושר עם עבודה.
&nbsp
יש לי גם עוד בעיות בחדרי כושר - אני מתאהב בסטרייטים שם ברמה גבוהה וקשה לי לראות אותם עירומים במלתחות. זה כמו שישימו סטרייט במלתחת נשים - זה בערך התחושה. בחורים חתיכים עירומים לידי ואני לא יכול לעשות הרבה כי הם סטרייטים! זה קשה. הדבר הטוב שיוצא מהסיפור הזה שדווקא במקומות שיש בהם חתיכים אני מתאמן ממש בצורה טובה ומוציא מהגוף שלי המון ונראה טוב יותר - באשליה שאולי אצליח לפתות אותם מינית. אני בזמנו גם הייתי מגיע מאופר להתאמן בחדר כושר בשבילם. אל דאגה, איפור טבעי זה לא נראה מוחצן.
&nbsp
אגב, כיום, למדתי את הלקח, אני בדרך כלל אוכל יותר בריא מבעבר גם בסביבת העבודה. לגבי הליכון ואופניים רק במידה שיהיה חדר מסודר.
&nbsp
הלוואי שהייתי יכול או להצליח לסדר את החדר ולהביא הליכון ואופניים לחדר שזה יהיה נוח לי או להיות כמו אותה עובדת מתאמנת ביום ועובדת בערב - וכמובן להתקלח שם. עם כל השיער בגוף שלי אוף.. והמכוני לייזר שלא מוכנים לתת לי הסרת שיער בגלל מחלת העבר האישית שלי (שלא רוצה לחשוף כאן).
&nbsp

water5

New member
הכוונה

לצערי עם כל השיער שלי מתבייש במלתחות
גילוח גודל מהר ושעווה כואב
אם היה לי גוף חלק בכיף הייתי מתקלח שם
רק מסתיר את המה שמו עם מגבת.

הי

אתה ממשיך עם התלונות ברצף בזה אחר זה אך מתוך הערותיך נראה שאתה יודע היטב מה וכמה צריך לעשות. השאלה היא מתי אתה מגיע לנסות ולפתור עוד קושי.

water5

New member
השאלה, לדעתך המקצועית, איך מגייסים מוטיבציה לשנות?

water5

New member
אני קשה עם עצמי

מאוד קשה עם עצמי וחבל כי החיים קצרים . את רוב שנות העשרים שלי, השנים שאמורות להיות שנים יפות העברתי לרוב בעצב ותסכול.
זה כואב ועצוב.
מגיע לי הנחה בשכר דירה ובכל זאת אני בוחר לגור אצל ההורים שזה סיוט בפני עצמו אך מצד שני מה יקרה אם בגלל הקשיי שינה שלי (ספורט בלילות להלחם בהשמנה) אני לא אתעורר בזמן לעבודה ואז יפטרו אותי? עכשיו אמא נאבקת להעיר אותי כל בוקר והיא מצליחה בזה. את האוטובוס אני כמעט תמיד מפספס וכל יום מוציא פאקינג 50 שקל למונית לעבודה! כל יום!! אתם קולטים מה זה?! זה טירוף!!!
המצב שלי לא טוב...
&nbsp
ידידה אמרה לי אם תשכיר דירה יפטרו לך חצי מהבעיות אבל קל לה לומר כי היא מצליחה לקום כמו נמרה לעבודה גם אם ישנה מעט שעות - אני לא.
&nbsp
אוף... די. די. אני רוצה להיות במקום טוב יותר ורוצה להיות עצמאי עם הכנסה גבוהה בשעות עבודה גמישות. עבודה מהבית. אני רוצה להגשים את זה! אז למה אני מתעצל לעשות צעדים לקראת זה? למה אני מתקשה בהרבה דברים? למה??
&nbsp
היום פגשתי מישהי שלדעתי היא בערך בת גילי והיא בעלים של דוכן של משהו שלא אכתוב... וואו, בעלים. זה דוכן שיש בו לא מעט לקוחות וגם שמעתי אותה פעם אחת מדברת עם איזה מישהו שהיא רוצה ללמוד קורס להשקעות או משהו כזה. אני גם רוצה להתפתח ולהצליח - למה אני מפחד? למה הפחדים שלי מונעים ממני דברים? הם מונעים ממני סקס, מין, הכרויות, הגשמה עצמית, עצמאות ועוד... אוף! וזה לא שלא הלכתי לטיפולים - להיפך! אני המון שנים בטיפולים והחלפתי המון מטפלים. ואמנם הצלחתי להתקדם מהמקום של איפה שהייתי לפני שנתיים אבל שלמתי על כך מחירים גבוהים בבריאות שלי!!! אוף.. (ואני עדיין מודה על המקום שאני נמצא בו היום - הוא מעולה אך עדיין יש לי לא מעט קשיים).
&nbsp
אני חושב שההתעללויות שעברתי מילדות עד סביבות גיל 22 מהילדים בשכונה, מאבא שלי, מילדים בבית ספר, מבחורים בכל מקום בעיר בגלל שהייתי גיי מוחצן ומעוד סיבות גרמו לי לחוסר ביטחון ולבעיות שיש לי כיום ואולי מעוד סיבות נשרטתי.

water5

New member
אני חושב שגם

כיום המגורים בבית ההורים לא הכי עושים איתי חסד.
אני עד היום בקשר גרוע עם אבא שלי שהתחיל מאז שהייתי בגיל 8.
הוא בעיקר מדבר אליי מגעיל ותמיד אני שומע ממנו בהקשר אליי בעיקר דברים רעים.
ואני כל יום חי עם הדבר הזה. אני כמובן מאז גיל 8 ועד היום לא מדבר איתו - אני בקשר עם אמא ואחיותיי. בגיל הילדות הוא היה מתעלל ומכה. בן אדם דוחה ועד סביבות אמצע שנות ה-20 או קצת לפני היה מדבר אליי בצורה כל כך חריפה ומוריד לי את הביטחון העצמי. היום הוא מראה לי פנים נאחסיות. בן אדם חרא אני מבחינתי אין לי עניין לקשר איתו וגם אם הוא ימות לא יודע עד כמה זה יפריע לי. הבעיות שאני אחשוב עליהם זה אם בכלל להגיד עליו קדיש ומקווה שכבר אגור במקום אחר כי לבנתיים החמור עוזר בפרנסת הבית.

זה לא בריא לי לחיות כאן וגם אם לא היו לי בעיות עם ההורים נראה לי שזה גם גיל שלא לגור כאן - אבל אני תלוי בהם. אני מונע מפחדים ואני סובל.

ושוב אומר - אני באמת מודה לה' על המקום שאני נמצא בו היום - מקום מדהים יחסית לאיפה שהייתי. באמת! קיבלתי דברים טובים מה' וכמעט כל יום יושב וכותב תודות על הדברים הטובים שנותן לי (אני לא מפרסם אותם פה - מלחיץ אותי בפורום כזה לכתוב את הדברים הטובים) ובכל זאת אני רוצה עוד להתקדם, ואני סובל.. והטיפול הנפשי החדש שלי צריך להמתין עד שיתחיל ואם אצליח להגיע בזמן לפגישה..

water5

New member
אני מספר לכם חלק מהדברים

בשביל שתבינו קצת את הרקע שלי ותוכלו לדעת איך להצליח לעזור לאחד כמוני. הבנתי שיש כאן גם פסיכולוגיות - אז מעולה.
ואם אפשר - לא לנעוץ את ההודעות שלי בפורום - אני מעדיף לא לבלוט. תודה.

water5

New member
עוד עניין

יכול להיות שהביקורת העצמית הגבוהה על עצמי מגיעה גם בגלל שאני רגיל שלפעמים מבקרים אותי בבית וגם בגלל שאני רואה בפורומים של דיכאון אנשים מרחמים ומבקרים את עצמם אז אני מושפע ויכול להיות שאני פשוט רוצה להתקדם ומבקר את מה שלדעתי לא בסדר כי אני רוצה להצליח להתגבר על הקשיים.

בומט

New member
הצעה בקשר לבוקר

קראתי באחת ההודעות שלך שאתה הולך לישון מאוד מאוד מאוחר. לא פלא שקשה לך לקום בבוקר. הגוף דורש את השעות שלו. מה דעתך לנסות להקדים את שעת השינה שלך, ובד בבד להתחיל להתרגל לשים שעון מעורר (במקביל לאמך שתשמש לגיבוי ההתעוררות), ולאט לאט להעביר את האחריות לקום בזמן אל עצמך?
זה לא פשוט לביצוע, בעיקר בהתחלה. הצלחה לקום בזמן ולהגיע בזמן לעבודה בצורה סבירה תעלה לך גם את הביטחון העצמי וגם תאפשר לך להיות עצמאי ולשקול לעזוב את בית ההורים בהמשך.
&nbsp
&nbsp

עצות וכוונות טבות

הדברים הכתובים כאן על ידי החברות בפורום הגיוניים ונכונים . השאלה היא האם אתה יכול ליישם את הדברים.עקב ריבוי הבעיות עדיף שתבחר בנושא אחד, התמודדות אחת ותנסה ליישם את הדברים ואל תתפזר על כל הבעיות. אם נושא השינה מפריע או פוגע נסה להתמודד עם זה ותשקיע בזה מאמצים עד שתצליח לפתור אותה. הישג אחד יעודד ויוביל לעוד הישג. אל תקח משימה שהיא גדולה וקשה לך אלא נושאים קלים יותר להתמודדות. שיהיה בהצלחה

water5

New member
היי לך

חזרתי מהליכה בסביבות 02:45 לפנות בוקר
ואני באינטרנט
אני מזהה את הבעיה: אני אומר לעצמי 'הא עכשיו מוקדם... אז בוא נגלוש ונהנה עוד קצת' כאילו יש משהו שגורם לי לחשוש לישון מוקדם מהסיבה שאני יכול להינות עוד זמן בגלישה באינטרנט שמסיבה לי רוגע נפשי והנאה גדולה
ועכשיו כמעט 03:30 ואני ממשיך לגלוש וככה אני מגיע ל- 5-6 בבוקר.
&nbsp
איך אני עוצר את זה ומתרגל לישון מוקדם כדי שהבריאות שלי לא תמשיך להנזק ואשן שנת לילה מתוקה ומזינה ואקום כך מוקדם?
&nbsp
איך אני מתגבר על היצר ומפסיק בגלישה המהנה לטובה שינה מתוקה וגלישה למחרת ביום? איך מתגברים על יצרים?

למעלה