עדכון

הייתי שואלת את השאלה בצורה רחבה יותר:

איך אני מפנה את כל המאמצים כדי לקדם את עצמי, כדי להפיק את המיטב מהחיים האלב ומהנתונים שיש בי - במקום לעסוק רק במה שאין?

water5

New member
תשובה

אני מתחיל טיפול בקרוב שאמור לעזור לי גם בבעיותיי הרגשיות וגם מבחינת תפקוד (לישון בזמן, לקום בזמן, לסדר את החדר וכו')
עניין נוסף הוא קריירה. אני רוצה להתחיל לפתוח משהו שקשור בקריירה אך מוצא את עצמי מתעצל מאוד, מתלבט. אני רוצה אבל משהו חוסם. לא יודע אם להאשים את הסביבה הלא נעימה בבית הוריי שהורסת את החשק להתקדם או את עצמי שמתעצל.

יצאתי להליכה יחסית מוקדם הלילה וכלב נבח הלילה וחזרתי מהר הבייתה. זה מפחיד אותי. אקבל הליכון רק אם אסדר את החדר ואם הוא יהיה נקי ומסודר לזמן רב: אז למה אני מתעצל לסדר? מה יש איתי? מי יכול לעזור לי בהפרעות התנהגות שלי? אני צריך ליווי, אוזן קשבת עם אמפתיה, עידוד ותמיכה, סיוע ומילים כמו חמות ומה אני יכול להרוויח אם אעשה X , Y ו-Z ולא מילים רגילות 'טוב אז תסדר\תישן מוקדם' כזה מכני רגיל כזה ולא מכיל מספיק... אוף...

מים 5

כתבת שאתה מתחיל טיפול . יתכן שזה יעזור ואם יהיה גם תרגול תוכל לפתור בהדרגתיות להתמודד כל פעם עם בעיה אחרת. אם אתה נכנס לטיפול דינמי מעמיק הרי שזה יהיה טיפול מעמיק, יקח זמן רב יותר אך יעזור לך לעומק עם בעיותיך. בכל מקרה נוכח מה שאני רואה בהתפזרות שלך עם כל הבעיות כל טיפול התנהגותי יוכל גם לעזור. מה שחשוב זה ללכת לטיפול.

למעלה