עדכונים באתר!!!!!!!!!עדכונים באתר!!!!!!!!!!!

יו. נראה לי שראיתי אותה עושה אותו ../images/Emo12.gif

אבל לא זוכרת איזו הופעה

איזה כיף ../images/Emo13.gif

ועכשיו רק נשאלת השאלה - אם לבוא להופעה אקוסטית בלבונטין (כבר הייתי) או להופעת להקה בזאפה (לא סובלת את הזאפה).

חחח לא. רק הלבונטין שווה ../images/Emo99.gif

בעצם, רק הזאפה
[לכו, לכו כולם לזאפה ותשאירו את הלבונטין ליייייי.
]

רעוּת

New member
ושאף אחד לא יילך למרתף ולצוללת ../images/Emo46.gif

זה מחוץ למדינת תל אביב אז זה לא נחשב, זה כמו מעבר לקו הירוק

מיץ פזי

New member
אוף אוף אוף

למה כל ההופעות פתאום באמצע שבוע...? אני אוכל להגיע רק למרתף, ההופעה היחידה מבין כל ההופעות שאין בה משהו חדש ושהייתי כבר מיליון פעם.. אבל ברור שאני עדיין אבוא. כי זאת רונה D: אז לכל החיפאים- נתראה שם..

רעוּת

New member
חחח את לא יודעת את מה שאני יודעת על צהל ../images/Emo16.gif.

יש דברים שלא מספרים לך עד שאת עולה על מדים, ואז כבר מאוחר מדי

עוד הופעה שלא פורסמה: זמרות שרות נערות

תקראו ותבואו, שווה: בשכונת קריית שלום בדרום תל אביב מפעילה עמותת 'הפרדס' (עמותה של צעירים לפיתוח קהילתי בשכונות הדרום) מועדון לנערות , בשיתוף עם מחלקת קידום נוער בעריית תל-אביב ('אכפת') זהו מקום מפגש והעצמה לנערות מהשכונה, המפעיל קבוצות העצמה נשית, מקיים סדנאות, הרצאות, חונכות אישית ופעילויות רבות ומגוונות. המועדון נותן מענה ייחודי מסוגו לנערות, המגיעות מבתים קשים וחוות קשיים רגשיים, חברתיים ולימודיים. העמותה נסמכת על מספר קרנות שמממנות אותה, אולם באחרונה חלק מרכזי מהמימון הופסק, והמועדון נקלע לקשיים כלכליים, המעמידים אותו בפני סכנת סגירה. ב- 20.12, יום שבת, בשעה 1700, נקיים ארוע התרמה, שיערך ב "סלונה" (תרצה 17, יפו), בתקווה שההכנסות מהארוע יסירו את איום הסגירה ויעזרו להמשיך להפעיל את המועדון ולהמשיך ולתת מענה לנערות בשכונת קרית שלום. ערב זה שיקרא 'זמרות שרות נערות' יוקדש כולו למען נערות ונשים באשר הן, יופיעו בו מספר זמרות ,ותתקיים מכירה מוזלת של בגדי מעצבות. כל ההכנסות, כאמור, יוקדשו לפעילות המועדון. בארוע יופיעו: אביגייל רוז איה כורם אפרת גוש "בוסה"- (פרוייקט הבוסה נובה של יעל קראוס, נועה גולנדסקי ומיכאל פרוסט) הדר שכטר ורונית אפל יעל דקלבאום עינב ג'קסון כהן רונה קינן רונית שחר מחיר כרטיס ראשוני: 70 ש"ח (אפשר גם יותר :) ) מוזמנים להפיץ לחבריכם. לפרטים נוספים: "סלונה"- 03-5181719 נעה: 050-8361907 הדר: 052-8789292 גם מטרה טובה וגם נשמע שיהיה מעניין.

טל 2007

New member
אעעעע

גם רונה וגם עינב "ג'קסון" כהן... אוף, למה אני לא יכולה להגיע לשם?!? ><

למעלה