עדכונים, בלבולי שכל ושאר ירקות

Alexis14

New member
רות.../images/Emo113.gif

יש סדרת ספרים שהם הסיפורים של הסרטים של התאומות. אז יצא בסדרה ספר חדש.

ruth yehuda

New member
ו....

על מה זה מדבר? כי מיש כבר ספר תקציר לסרט
(יש לי אותו-אגב)

doosie

New member
אבל רות צודקת...

הספר של לונדון המנצחת יצא מזמן, לי יש אותו כבר שנה!

Alexis14

New member
נכון.../images/Emo113.gif

הוא יצא בערך כשהסרט יצא, אבל זו כבר שאלה שתשאלו את מוטי...

ניצוש../images/Emo70.gif בקשה תיכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מוטי, אלקסיס וכולם זוכרים אותי? אני ממש מצטערת שאני לא נכנסת לפורום! יש לי בזמן האחרון עומס יתר של מבחנים ואני פשוט לא יוצאת מהספרים! היום היה לי מבחן בתנ"ך, ביום ראשון בוחן במדעים, ביום שני בוחן בלשון ומבחן בספרות! הבוע היה לי מבחן במתימטיקה ובאנגלית! אני בקושי עומדת בעומס ואין לי זמן להיכנס! חוץ מזה, המחשב שלי בתהליכי התפרקות. בעוד שבוע אני אוכל לחזור לפורום על פנטיום 4 ואינטרנט ADSL. בינתיים, אני נכנסת בכל הזדמנות, וקוראת את ההודעות שלכם.... ושוב.. סליחה... סולחים?

RinRan

New member
שרושייייית../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

בטח שזוכרים אותך כאן
אוי מסכנושה כמה מבחנים..... טוב כשתראי את הלוח מבחנים שלי אז תגידי תודה על שלך..... בכל מקרה תתחדשי מראש על כל ענייני האינט´.....

אההההה ולמעוניינים../images/Emo70.gif

היו לי עד כה אחלה ציונים (מן הסתם, אני בחיים שלי לא השקעתי כל כך בלימודים
) אנגלית- 99 מתימטיקה (בוחן)- 96 גיאומטריה (בוחן)- 99 לשון- 87 צרפתית (בוחן)- 99 וכך גלשו להם הציונים...... חבל ש-100 עוד לא ראיתי... ;)

RinRan

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo24.gif התגעגעתיייי סיסססס....

באמת לא היית פה המוןןןן זמן..... (לא שאני ביליתי פה יותר מדי.. אבל שיהיה
) האא.... אני חייבת לומר לך משהו, צפי לפון ממני בקרוב

שרה../images/Emo70.gif

לפחות המאמץ שלך משתלם
ואם זה מנחם אותך- הנה הצצה בלעדית לשבוע הקרוב שמחכה לי: יום שישי (היום)- מבחן HTML יום ראשון- מבחן בשפת C יום שני- הגשת עבודה באנגלית יום שלישי- מבחן בביולוגיה יום חמישי- מבחן באנגלית....

motib4

New member
אני מקבל חדשות לאימייל... ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

תשאלו את מי שכתב את זה... חחח...

יאאאאאאאאאא איזה מתוקים תודה../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה רבה
יו
אם ה´ ירצה, יהיה היום שירשור לילי..... אבל אני לא מבטיחה שום דבר.... אני יוצאת..... בכל אופן, עניין המחשב נגרר מאןוקטובר אני רק מקווה שאני אוכל להיפטר מהפנטיום 1 שלי (כן כןפנטיום 1 מביך ועצוב) כמה שיותר מהר, לעבור לADSL ולהיות אתכם במהירות הבזק
ודרך אגב... למי שתהה אני עדיין חולה על התאומות! וראיתי את הסרט "להגיע לשם" לא משהו.... היו יותר טובים....

למעלה