../images/Emo24.gif מקסימות אתן! ../images/Emo9.gif
כיף לקבל פרגון על הבוקר
מאיונת בת 9 חודשים ורק לאחרונה החלה לזחול, כך שזה הזמן המושלם מבחינתנו. אם לא היתה ניידת זה היה קשה למדי להכניס אותה לגן. לגבי הזמן שזה יקח לי - אני מעריכה שבין חצי שנה לשנה, תלוי בעוד גורמים חיצוניים ולא בהכרח רק העבודה עצמה. אני צריכה לקרוא המון חומר עיוני וגם להשתתף בהשתלמויות ומיני-קורסים במהלך הזמן
הזה. ובהתחלה השעות לא ייחשבו לי כשעות קליניות כי אתחיל מתצפיות בעיקר... וקחו בחשבון שאת הקורס התיאורטי כבר עשיתי לפני שנה. זה משהו שלוקח זמן להשלים... רציתי גם להציע למי שמעוניינת בקורס או הסבה מקצועית (אני פשוט מקבלת הרבה מסרים מתעניינים אז אני עונה לכולן ביחד כאן) להכנס לאתר
הזה ולקבל משם את כל המידע הנדרש כיצד הופכים ליועצת הנקה ומה בדיוק הדרישות. אני יודעת שיש בארץ קורסים שונים אבל לא יודעת על מה להמליץ ומה בדיוק שווה כל קורס שכזה... יש כמה בנות בפורום הנקה שמתמחות בזה עכשיו, אז אולי שווה להכנס ולשאול שם את אלה שמכירות את התהליך בארץ. ההסמכה היא אותה הסמכה בכל העולם, ולכן כל המידע מהאתר שצירפתי תקף גם לגביכן. אבל קחו בחשבון שזה לא מקצוע עם כסף... בשבילי זה סופר מעניין ואני נכנסת לזה בגלל שאני חושבת שזו השליחות שלי, אבל לא בגלל שאני מקווה להתעשר מזה יום אחד. מי שמחפשת מקצוע בו ניתן להרויח כסף מכובד - זה לא המקצוע (ואין לי שום בעיה עם רווחים והכנסות, נהפוך הוא! פשוט רציתי להדגיש את זה לגבי המקצוע הספציפי
הזה...)