עדכונים, חדשות וכו'...

Digi Lista

New member
עדכונים, חדשות וכו'...

קודם כל זו פעם ראשונה שאני מתחילה כאן בהודעה חדשה ואני מראש מבקשת
מדנה שלקחתי לה את התפקיד הרשמי וגם לאחרים שאוהבים לעדכן, מבטיחה שזה לא יקרה שוב אבל...
מחר יש בערוץ E כמה פעמים מאחורי הקלעים של 'משחקי הרעב' (הראשון ב7:10 בבוקר והשידורים החוזרים בהמשך היום), סביר שחלקכם כבר ראו את רוב מה שמתוכנן להיות שם אבל בכל זאת אם אנשים כאן הלכו לסרט יותר מפעם אחת אין מניעה לראות כמה פעמים גם את המאחורי הקלעים...
הקישור השני הוא לכתבה על איך מייצרים להיט נוער מבחינת הסרטים, כמובן שמתבססים על 'הארי פוטר'/'דמדומים'/ 'משחקי הרעב', יש שם אפילו כמה טוקבקים דיי מעניינים. הינה כאן: [URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4208325,00[/URL].html גם אם לא מסכימים עם חלק מהדברים וגם אם על כל אחת מהסדרות יש לאנשים ביקורת, נראה לי שנחמד לקרוא.
ולסיום- אני מצרפת תמונה של ליאם המסוורת' (שחקן האופי האמיתי ב'משחקים', מהסוג שלא עושה כלום משמעותי בערך כל הסרט
) עם לינקולן לואיס (שחקן אוסטרלי, אם מעניין אתכם- תחקרו ב'גוגל'...) בהקרנה של הסרט באוסטרליה, הציטוט של לינקולן מהטוויטר לגביי התמונה:"Just hangin at the Aussies in film "Hunger Games" screening with Liam... Stoked! Yewww"

חוזרת לצללים

N o R i K o

New member
ראיתם את הטריילר לסרט החדש של ג'ן?

נראה מזעזע XD
http://www.youtube.com/watch?v=3Xd2ceHDd-g&feature=player_embedded#!

דיג'י כיף שאת פה
וואלה האלה הרגו אותי XDDD קטע רומנטי, יאיי! ואני שמחה שאני לא היחידה שחושבת שהסרט הוא יותר מדי מנקודת המבט של הקפיטול שגם אנחנו הפכנו לכאלה... ואולי זו המטרה

Digi Lista

New member
ראית בE את המאחורי הקלעים?

ג'וש (הוא ממש חמוד!) מספר שם שג'ניפר החליטה להדגים את האימונים שלה אז היא דפקה בעיטה באוויר, רק שהיא פגעה במצח שלו והוא קיבל זעזוע מוח עד כדי כך שיום אחרי כשהוא היה בבדיקות ושאלו אותו את הכתובת שלו הוא מסר את הכתובת שהייתה לו לפני 10 שנים

באמת מזל שאני כאן, אני אוהבת לדבר לעצמי ואיתך

N o R i K o

New member
לא ראיתי ב-E, אבל ראיתי את הראיון הזה

אגב, באחד הראיונות שקראתי לאחרונה גיליתי שג'וש וג'ני שכני ילדות! זה למה הם חברים כל כך טובים! באותו ראיון היא גם ציינה שהיא חברה ממש ממש טובה של ליאם, ושהיא הייתה ממש טים גייל עד שלב ממש מתקדם בו היא התחילה לאהוב את פיטה. יותר נכון, היא אמרה את זה ככה-
"הייתי טים גייל עד שלב די מאוחר... בעצם, יכול להיות שהייתי קודם פיטה, ואז גייל? או שקודם גייל, ואז פיטה, ואז שוב גייל...? לא יודעת, אני ממש הפכפכה בקטע הזה"
ואני פשוט חשבתי לעצמי- "היא אמרה גייל יותר פעמים. היא בצד שלנו
"

Digi Lista

New member
האמת שהתוכנית בE לא חידשה יותר מידיי...

קצת דיברו עם הבמאי וכמה מהשחקנים (השלישייה, אפי...) והראו קטעים מהסרט וממאחורי הקלעים, רוב מה שהבמאי אמר לא ממש יצא לדעתי בסרט אבל כן מעניין לשמוע את הזווית שלו... ואולי זה נחמד גם כי רואים שהשיחות לא נעשו באותו יום, רגע אחד ג'וש בלונדי ובהמשך חוזר למקור וגם השחקנית של אפי שממנה דווקא התרשמתי בתוכנית כמיוחדת (זה בטח קשור לעובדה שלא ממש ראיתי או קראתי איתה משהו עד כה, בעצם חוץ מאיזה ראיון ב"פנאי פלוס" לא מזמן...).
איפה הראיון שהיא מספרת שהם היו שכנים? זה דווקא מעניין... על זה שהיא חברה ממש טובה גם של ליאם (ויחד עם
ועם ונסה הדג'נס הם ממש חבורת צעירים הוליוודית מגניבה
ואם נחפור יותר לעומק נגלה שאכן תיאוריית הקשר בין כל שישה אנשים מתקיימת יפה גם אצלהם...)- באמת הופתעתי..., מתי ראית אי פעם ששחקנים בסרטים/סדרות לא טוענים כמה הם חברים טובים גם במציאות? אפילו אם זה לא לגמרי נכון (כלומר הם חברים טובים בתקופת הצילומים ואחר כך כמו בהרבה דברים אחרים הקשרים לא בהכרח נשמרים לאורך זמן...) אף אחד כמעט לא באמת יגיד ועוד כשהנושא טרי וזקוק ליחצ"נות על יחסים בעייתיים, אולי עשר שנים אחרי מישהו יעשה קאמבק ואז יגיד שבעצם הוא סבל מהאנשים אבל האווירה הייתה מיוחדת כי זה סרט גדול ראשון או משהו כזה... מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד יש את הבערבון מוגבל ולא כי אני לא מאמינה לג'ניפר או בחברויות אלא בגלל שזה פשוט חוזר על עצמו בכל מקום...
גם את דמיינת את ג'וש וג'ניפר יחד כשכני ילדות? עושים תעלולילם וכו'...
מזל שהיא אמרה גייל יותר פעמים, לאור כמות הזמן שלו בסרט הראשון ולאור זה שהיא תצטרך להמשיך להראות כמה היא מתלבטת גם בהמשכים כשיצאו (אם היא תבחר צד זה יהיה בעייתי ליחצ"נות), מאוד חשוב מה שהיא אומרת... אני בכלל לא חושבת שצריך לקדם את גייל לאור הסרט הראשון, הוא בכלל לא בולט, למי שלא קרא את הספרים אין מהסרט התרשמות ממשית על היחס שלה לגייל (אין כמעט גייל באופן כללי שם) אז שוב הערבון המוגבל חוזר, ליאם טוב ליחצ"נות והמכירה כמשולש רומנטי בטח מושך עוד קהל גם שלא קרא את הספרים, אבל זה לא רציני לדעתי...

Digi Lista

New member
פעמיים לא הספיקו?

טוב, כבר סיכמנו שאני לא רואה/קוראת דברים יותר מפעם אחת בדרך כלל ובטח לא בפרקי זמן קצרים כשהכול עוד טרי לי בראש, זו לא את- זו לגמרי אני

N o R i K o

New member
בהחלט לא

בניתי על לצפות 4 פעמים, בסוף הסתבר שאחת החברות שקבעתי איתה חשבה שאם כבר צפיתי פעמיים אני לא ארצה לראות שוב והלכה לראות לבד
אז ירד ל-3. אבל אם מישהו רוצה להיות הדייט הרביעי שלי...
איפה דניאלה שנעלמה!!11 גם לה אמרתי שאני מוכנה ללכת איתה

Digi Lista

New member
יופי, משתלב לך עם פסח...

ארבעה בנים, ארבע קושיות, ארבע פעמים לראות את הסרט... אני בעד שתנצלי את מי שהולך איתך לפעם השלישית ומיד כשתגמר ההקרנה תכנסו מחדש לאולם לצפייה רביעית...
אני רוצה עדיין לראות את "חייבים לדבר על קווין" (כי מדברים על זה שהסרט נאמן מאוד לספר והספר מטריד אבל בהחלט מרתק) ואת "הוגו", כמו שאני מכירה את עצמי סביר יותר שזה יקרה בטלוויזיה מאשר בקולנוע ובינתיים את תראי את המשחקים כבר 8 פעמים (שמונה זה כפולה של ארבע וגם הסימן לאינסוף ולשבט העקרבים)...

N o R i K o

New member
8 זה מספר חביב עליי במיוחד.

כמו האות ח'. שהיא גם חביבה עליי במיוחד. אני כבר מחכה ליום הגדול בו אגיע לכיתה ח'. זה נראה לי חבל על הזמן.

Digi Lista

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה גם עם ח', אבל אני מודה שפשוט נקרעתי מההודעה הזאת שלך, בעיקר השאיפה להגיע לכיתה ח'

Digi Lista

New member
ושוב הכותרת העמוקה עם החחחחחחחחח

איזה קטע משעשע הבאת בקישור, לא הכרתי אותו קודם ומודה שהוא אפילו קצת הטריד אותי אבל הוא היה ממש מצחיק, אהבתי

ובלי קשר... אתמול ראיתי במקרה מודעת פרסומת לסרט חדש שהגיע לקולנוע, חשבתי שאני מזהה את השחקן שמשחק את החמץ בשגיאת כתיב ב'משחקים' ובדקתי באינטרנט ואז הסתבר לי שזה בעצם הסרט השני כשאת הראשון ראיתי בקולנוע עם אחי לפני כמה שנים "מסע אל בטן האדמה" ומאוד אהבנו, זה היה בין הסרטים היותר ראשונים שראיתי בתלת מימד בקולנוע ואז נזכרתי שבאמת אהבתי את הדמות של ג'וש וכשחיפשתי תמונה קלטתי שג'וש לא כל כך השתנה חיצונית אבל כבר אז חשבתי שהוא חמוד (וגם ברנדון פרייזר שגם משחק שם ובעצם שנים לא ראיתי אותו במשהו) ושממש נחמד לראות שדווקא מבחינת תפקידים הוא כן מצליח לתת יותר ברמה השוני בין התפקידים, יש איזה טריילר איתו שאם לא הייתי יודעת שזה הוא לפי הפנים לא בטוח שהייתי חושבת שזה החנבץ' מ'המשחקים' (והמסקנה שלא מתאים לו הבלונד וכן מתאים לו שיער טיפה יותר ארוך)... העיקר שבסוף ההצתה המאוחרת שלי הפציעה, חופשי גם אני צריכה להגיע לכיתה ח'...

N o R i K o

New member
האמת שגם אני היום ראיתי סרט של ג'וש

כלב מכבי האש... מהסרטים שמשדרים ביס5 בבוקר עבור הילדודס... והבנות החולות שנשארו בבית

איזה מותק הילד הזה!!@#%@ רציתי להינשא לו, בחיי
הכי טים ג'וש

הבלונד והתספורת הקצרה לא הולמים אותו... הוא היה כזה מותק עם יותר שיער וברונטי

Digi Lista

New member
ואלה שעושות בייביסיטרים בכמויות...

אם כי דווקא אני ראיתי שוב את 'נינג'ו' בניקולודיאון היום, איכשהו זו כבר פעם שנייה שאני רואה את אותו הפרקוכל פעם בבייביסיטר אחר ועם ילדים אחרים, בחיי אני צריכה לגרום להם לראות יותר יס5...
אחרי שראיתי את ליאם בעבר עם התלתלים והכיסא גלגלים אין לי בכלל ספק שאני מעדיפה את ג'וש (אני פשוט חושבת שבארצות הברית הגיל החוקי הוא 21 אז אני לא רוצה לצאת בהצהרות שישמעו פדופיליות
), הוא בובון (בעיקר כשהוא לא בלונדיני ולא עם תספורת קצרה), מהראיונות המצולמים שראיתי איתו (עבודת תחקיר לא מעמיקה במיוחד בעקבות מודעת הפרסומת...) משהו בו משדר קלילות (קסם אישי? כריזמה? לא נכחיש) מהסוג שאני אוהבת- מין ילד כזה שבטוח תורם למלא צחוקים איפה שהוא נמצא, מזכיר לי שני חבר'ה שאני מכירה מהעבודה (ועוד אחד שאני חוזה לו עתיד דומה, בינתיים הוא רק בן 8...) ולגמרי הכיוון מבחינה דמויות...
אבל אולי אני לא קנה מידה כי אני גם ממה מחבבת את הטיפוס הזה ( לא הדוגמא הכי מוצלחת אבל זה מה שמצאתי מהר בגוגל)[URL]http://www.fox.com.au/hot30/video/mtv-hot30/david-[/URL]jones-roberts-505873-530801 ואחרי ששמעתי שהוא הכי קונדסון על הסט צילומים (למשל החביא את כל המלתחה של אחד החבר'ה שעובדים איתו וההוא, גם חנבץ', נכנס לסרטים
) וקראתי כמה ראיונות וטוויטים שלו, אני לגמרי בעדו, טלה חביב שכמותו...
זה מצחיק כי ג'וש מאזניים וכמו שמתארים הרבה פעמים יש לו השפעה מהמזל מולו- כלומר טלה ואז אם ניקח כמה טלאים מפורסמים שאני מחבבת וכמה פחות מפורסמים שאני מכירה אישית וכמה מאזנימים שאני מכירה וכמה כאלה מפורסמים ונגלה שיש בהחלט דימיון בגלל אותה השלמה של המזל מול...

למעלה