עדכונים, חדשות וכו'...

Sharonmxx

New member
הוא עדיין מותק

כל עוד הוא לא בלונדיני

אני באמת לא מבינה למה כולן אומרות שהוא מכוער, הוא מקסים! והוא גם עושה אחלה פיטה (ויש גבול עד כמה פיטה, עם כל האהבה שלי אליו, שהוא תלותי ומעצבן בHG יכול להיות אחלה) אבל אולי זה סתם כי אני רוצה להתחתן איתו עוד מהתקופה של טרביתיה

Digi Lista

New member
אני תומכת בו.

לא ראיתי טרביתיה, על מה זה? תכל'ס רשימת הקרדיטים שהוא מופיע בהם דיי ארוכה מכדי לראות הכול ולהתרשם עוד, אבל אני בעדו

Sharonmxx

New member
אני לא בטוחה

הייתי בערך בת 10 כשראיתי את זה

אני רק זוכרת שהוא נהיה BFF של בלונדינית אחת ואז הם קופצים דרך חבל למקום מוזר ומדמיינים שזו הממלכה שלהם XD
הרגע ראיתי תמונה משם, WTF הוא נראה ממש קטן שם והוא היה בערך בגיל שלי O___O

N o R i K o

New member
אני גם חושבת שהוא עושה אחלה פיטה

גם ככה דמיינתי את פיטה, לא ממש חתיך אבל כובש באישיותו החמימה

אבל הפרצוף שלו קצת מרובע מדי, ועל אף היותי טים גייל מובהקת אני כן חושבת שצריכה להיות מינימום כימיה בינו לבין הקטניס שלו, ועצם העובדה שהוא נמוך מג'ניפר לורנס לא ממש תורם לו.

פאנגירל

New member
יש ביניהם אחלה כימיה

אבל לא של בני זוג, יותר של חברים ממש טובים... או של אחות גדולה ואח קטן או משהו כזה. אבל מסתדרים מעולה, בכל הראיונות שלהם אני מתפלאת כמה טוב הם זורמים ביחד.

N o R i K o

New member
יש הבדל בין להסתדר טוב לבין כימיה

כשאומרים כימיה מדברים על משיכה של בני זוג, ואת בעצמך אמרת שאין להם כזו

הם מסתדרים נהדר, הם ממש מצחיקים ביחד, אבל הם פשוט לא נראים כמו זוג.

Digi Lista

New member
נו בסדר, אבל ליאם ענק לעומתה...

נראה לי שבסופו של דבר הבעיה היא בג'ניפר. באמת איך יכלו לבחור אותה לתפקיד כשהגובה לא תואם אף אחד משני אלה שכביכול אמורים להיות חלק מהמשולש הרומנטי שמוכרים לצופים? (זה שלפי הסרט הנוכחי לא היה כלום עם/על גייל עבור מי שלא קרא את הספרים לא באמת משנה...). איך קרה שנקלענו למצב בו או שג'וש יעמוד על סלע (או ילבש פלטפורמות) או שג'ניפר תעלה על סולם כדי להגיע לליאם? יש פה בסיס אפשרי לפחות לשלושה סיפורים של אהבה טראגית.
שמתי לב שהרבה שחקנים חמודים דיי נמוכים, זה כאילו שהקסם האישי והקלילות מפצה על הגובה... זה מזכיר לי את הסרט "נמוך" בו עידן אלתרמן מדבר עם חבר'ה נמוכים כמוהו (יש שם את עפר שכטר, גורי אלפי ועוד), צריך לעשות לו גרסאות הוליוודיות להמשך.

N o R i K o

New member
אבל גייל מתואר כגדול לעומת קטניס

היא תמיד אומרת שהיא קטנה והמבנה גוף שלה פצפון, ושכבר כשהיא הכירה את גייל הוא היה ענק לידה וממש ממש גברי, וזה עוד רק כשהוא היה בן 14. עכשיו הוא בן 18.
הגיוני שהוא ענק.
אני חושבת שהליהוקים ממש טובים. אמנם ליאם ממש לא דומה לגייל שדמיינתי, אבל ב-2 סצנות שלהם יחד הכימיה ביניהם הייתה כל כך נכונה והוא היה כל כך טוב, שפשוט נפלתי ברשתו
וג'וש, טוב, כבר אמרתי את דעתי עליו... וג'ן מושלמת

Digi Lista

New member
זה יצא מהקשרו...

אנחנו לא משווים לתיאורים בספר (לפחות זו לא הייתה הכוונה המקורית שלי), אני פשוט טוענת שאם ג'וש ממש נמוך וליאם כזה ענק אז הבעיה היא איפשהו באמצע, כלומר אין ברירה אלא לקבוע שזו ג'ניפר מבחינת גבוה

כמובן שכל הנאמר לא נאמר מבחינתי בשום מידה של רצינות, זה סתם על בסיס "שניים רבים והשלישי מנצח".
אין לי מספיק פרספקטיבה על ליאם כגייל כי בעצם לא ממש הרגשתי אותו נוכח בסרט, לכן גם ברמת הכימיה ביניהם וברמת יכולות המשחק שלו אין לי מבחינתי משהו ממשי להתבסס עליו, כשתהיה לו יותר נוכחות אשמח מאוד לגבש דעה עליו כגייל או כבכלל. זה לא סותר שאני חושבת שהליהוקים טובים.

N o R i K o

New member
XDDDDDDDD

הרגו אותי עם ה-"he knows my name!@#%@#%"
וכשהן סיכמו עם מיי די אודס הן ממש היו אפי
רק היה חסר "דיס איז מהוגני#@%@#%"

למעלה