עדכונים טריים מהטירונות

Tomak19

New member
עדכונים טריים מהטירונות

אז זהו, היום היינו צריכים להיות ב9:30 בבה"ד 7, ואני מרוב הלחץ של אמא שלי(פולניות, אתם יודעים) הייתי שם כבר ב8:30(לקחתי אוטובוס 133 מתחנה מרכזית בירושלים), ודווקא לא הייתי הראשון שבא לשם, שבאתי היו שם כבר 2 מתנדבים מכפר סבא. אחר כך חיפשנו ביחד איפה היינו אמורים להיות, ודיי עשינו סיבוב ענק סביב הבסיס(ושמעתי שאת תומר מחיפה סינגרו לסחוב מחשבים, lol). בשעה 10(איחור של חצי שעה, עלאק "זמנים זה דבר קדוש") אספו אותנו מרחבת הכניסה של הבסיס, את כל המתנדבים. לפני כן הכרתי כמה אנשים, ושמחתי מאוד לפגוש הרבה אנשים מהפורום- את starvin, את יוני, את טל, את עמי(שהוא היחיד שידעתי מיהו עוד בתחילת היום) ואת תומר המסונג'ר מחיפה(ששכחתי את שמו בפורום). שכלקחו אותנו חילקו אותנו לחמישיות, ולקחו אותנו לאולם הרצאות. שם הקריאו שמות(רק במשך שעה), חילקו למחלקות(א וב), קראו לשיחות אישיות(שיחות אישיות עלאק, כולה כמה שאלות מטומטות ששאלו אותי כבר איזה אלף פעם באיזה אלף ראיונות). כמו כן חילקו מחברות חשבון והיינו צריכים לחתום כדי שנוכל לקבל ספר תנ"ך, מה שלקח הרבה יותר מידי זמן, וגם עברו איתנו על הפרטים כדי לעשות דף קשר. תוך כדי כדי להעביר את הזמן לאלה שנשארו באולם עלתה משק"ית חינוך שהציגה לנו שאלות על ידע כללי(התחלקנו לשם כך ל2 קבוצות, לפי המקומות ישיבה), ומתברר בכלל שהיא בעצמה לא ידעה את התשובות(היא לא ידעה של ישראל היו 3 ממשלות אחדות, lol). אחר כך, התחלקנו שוב לחמישיות, והלכנו לחדר אוכל(לפי דעתי האוכל היה ממש טוב, אבל שאר חברי הפורום שהיו שם ראויים לחלוק על דעתי). אחר כך חזרנו לאולם הרצאות, ושמענו שורה מתישה של הרצאות, החל מהדרגות בצבא(חוץ מזה שאני טוראי והפוסטמה שצעקה עלי היא רבט"ית אין לי ידע גדול על דרגות וגם אין לי עניין לדעת, למרות שהמרצה היה ממש נחמד ובדרגה הרבה יותר גבוהה ממה שהרבט"ית יכולה לחלום). אחר כך נכנסה מישהי שהחזיקו אותה שם שעתיים עם שאלות מטומטמות בקשר למצב בריאותי, שאלות שחזרו על עצמם הרבה יותר מידי פעמים(דווקא שהייתי צריך את ה"סמכית" היא לא הייתה שם). בסוף הייתה איזה מישהי שהסבירה על היציאות בצבא, אני חושב שזה כבר חסוי ולכן אני לא יכול לדבר על זה, וכמו כן חולק דף קשר מתוקן(שעדיין היו בו פגמים, ותודה לשחף בורגר על העט). מה שהצחיק אותי באופן אישי זה הרבט"ית הדפוקה שחשבה שהיא האלוהים והרשתה לעצמה לצחוק עלינו, וכל הזמן צחקתי עליה מאחורי הגב, ואיזה רב"ט מסכן שכמעט פרץ בבכי בגלל שכל הזמן דיברנו מאחורי הגב שלו. היה ממש כיף והכרתי מלא אנשים חדשים, כולל את רוב אלה ממחזור גיוס המתנדבים הזה אשר חברים בפורום. אניגמה ופנתר שחור, אני דורש שמחר תבואו להציג את עצמכם בפני, אני הנודניק שרב על המשקית חינוך(כבר עברתי אצל כל בלונדינית שראיתי ושאלתי אותה אם היא מחיפה ואם היא מוצבת בדובר צה"ל, lol). זהו, אלה היו החוויות שלי מהיום, תרשמו את מה שאתם רוצים כתגובה.

NiR AbR

New member
זהו, מי זה מי? ../images/Emo13.gif

את תומר הכרתי, ועמי אני יודע מי זה, למרות שאני לא בטוח שהם יודעים שאני עומד מאחוריי הניק. בכל אופן, מי אתה? מי זה סטארווין? חייבים לעשות איזו הכרות או משהו...

Tomak19

New member
א)לא ידעתי שיש עוד מישהו מהמחזור

שלנו בפורום. אני תומר השני, זה ששיגע את המשקי"ת חינוך(3 ממשלות אחדות ולא 2, מבצע אופרה, מתי אהוד ברק התחפש לאישה...). מי אתה?? איפה ישבת??? Starvin זה איתי מחדרה(השם הוא איתי??). אתה מוזמן מחר לגשת אלי ולהגיד לי שזה אתה, כמו שטל עשתה היום... אני אשמח להכיר את כל חברי הפורום שנמצאים במחזור...

Tomak19

New member
אגב

תומר השני זה ספייק, אני תומר שהתווכח עם המשק"ית חינוך

Tomak19

New member
וואי, אני רואה שכל מי שהיה היום

כבר נפל על המיטה ונרדם, כנראה עד מחר ב5 בבוקר
אני לא כל כך עייף כי ישנתי את כל הדרך מבה"ד 7 עד תחנה מרכזית בירושלים. אגב, דיזן, יש מצב שהשרשור הזה הולך לטאגליין??

אני ת'אמת

הולך לישון עכשיו (22:00) למרות שאני עייף בטירוף... הייתי צריך לעזור לכמה חבר'ה עם הטרקטור פה בקיבוץ.. סיפור ארוך. בכל אופן, אני זז לישון את הימי השתלמות האלה נעבור צ'יק צ'ק.. רק לעבור את זה אחי הבכור נתן לי עצה: לא להרדם, לא להעיר יותר מדי הערות, ולנסות להקשיב כמה שיותר, כי יש שם דברים שנראים כרגע לא חשובים לגבי, אבל אני אגלה שחשוב מאוד שאדע מה שצריך לדעת.. בכל אופן מחר, צוות ב' - אל תעשו לי בעיות... תתחלקו לחמישיות יותר מהר..:) חניך תורן אני עלק עמי

Dizen

New member
בהחלט יש מצב ../images/Emo9.gif

*הולכת להכניס שרשור לטאגליין*
גשם

סיונתו

New member
תומר...

הבנו שהתווכחת עם המשקית חינוך!!! וכל הכבוד שהכנסת לה חחח מטומטמת.... את רואה נמש...זה רק מראה כמה שהצבא מאורגן

Tomak19

New member
היא הייתה דווקא חמודה,

לקחה את זה בהומור(גם אני), והייתה לה פאשלה רק בשאלה אחת-קורא לכולם. בקשר למי שהכי פחות סבלתי היום, אני חושב שעניתי על השאלה הזאת כבר...

תומררררררררר

קודם כל (אני חייבת, לא להרוג ואותי..
) חליקו אותנו לצוותים (א' ו-ב') לא למחלקות. כולנו ביחד מחלקה. וכן, השרי הזאת חושבת שהיא אלוהים
כולה רבט"ית
אבל חפיף.. אני באופן אישי הייתי מוכנה לזה מראש. פוזה, פוזה, פוזה ושוב- פוזה
ראית איך היא נבחה עלינו שנתנהג בכבוד למ"מ ובסוף הוא לא היה איתנו כמעט בדיסטנס, למעט ההקשב שנתנו לו (וההצדעה של קארין- היא לא הצדיעה הפוך
:-*). בקיצור, הכל שטויות
העיקר זה לא לאחר ולא להתחכם עם הסגל
אגב, איך קוראים לליצן שלא מוסגל לשבת ישר
(זה עם הזקן הצרפתי..)

Tomak19

New member
היי יוני ../images/Emo13.gif

כן, את צודקת, חילקו אותנו לצוותים, אני עדיין כנראה חי את הטראומה של פספוס המסדר ביום חמישי
. בקשר לרבט"ית, הכי הצחיק אותי כשהיא אמרה "וואי, מי שידבר עכשיו..." "הוא..." "הוא..." "הוא..." "כבר יראה מה זה..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בסך הכל רבט"ית, אין לה שום סמכות לתת שום עונש. אבל יותר הצחיק אותי זה שהתחנן שנהייה בשקט וכמעט בכה שכולם בכו לו כל הזמן מאחורי הגב. בקשר לליצן- היו הרבה ליצנים שם, אני לא יודע על איזה אחד ספציפי את מדברת(אותי הכי הצחיק זה שלא הפסיק להתלונן שהמעיל הצבאי שלו לא עולה עליו). אגב, קארין היא הזאת שאמורה לקשר ביננו לבין המפקדים??? היא קצת מסטולה, היא שכחה לעשות מתיחת הקשב הרבה פעמים היום. זהו, אני ממש מקווה מחר לפגוש את אלה מהפורום שעוד לא הציגו את עצמם בפני(יש שלושה כאלה- Enigma, הפנתר השחור והשלישי מהדרום). שיהיה לכולנו יום נעים(ושיהיו הרצאות מעניינות יותר
).

Tomak19

New member
אגב,

שכחתי להזכיר שעשינו מבחן ידע כללי(אם אפשר לקרוא ל10 שאלות אמריקאיות שעוסקות כולן באותו התחום "ידע כללי"), וזה היה ממש מצחיק כי כולם העתיקו מכולם

מעיין©

New member
זה לא נכון

מתוקף סמכותה כמפקדת שלך- היא יכולה להעניש. גם מפקדים בטירונות רגילה הם רב"טים. מה זה משנה?

Tomak19

New member
עובדה שהיא לא עשתה כלום לאף אחד

ומה שמשנה זה שהיא כולה רבטית דפוקה, שתדבר בכבוד אל מי שהולך להיות קצין

Tomak19

New member
המפקדת שלי ביחידה היא קצינה

עם יותר מפלאפל(שכחתי מה זה אומר בדיוק), אבל היא פי 6000 יותר נחמדה מהפוסטמה הרבת זיבולי השכל. אם היא חושבת שההפחדות חסרות השחר שלה יוצרות עלי רושם- היא טועה...

מעיין©

New member
נסחפת...

הסמ"חית שלכם אמורה להיות קשוחה. מנסים לתת לכם הרגשה של קצת טירונות. טיפה משמעת. אני מבטיחה לך שהיא בחורה מאוד נחמדה. אבל זה התפקיד שלה- לצעוק , להיות מניאקית ולהפחיד אתכם. וכן, היא מפקדת, היא עברה קורס פיקוד. תאמין לי שזו קייטנה ביחס לטירונות אמיתית, משמעת בלאי

סוזן50020

New member
נכון...

כאשר עברתי קורס (שזה רחוק ממש מלהיות דומה לטירונות) בבסיס עובדה, אז העבירו את קורס עם משמעת חזקה מאד וזה אפילו לא טירונות. בנוסף כבר ראיתי מקרוב את טירוניות מתבכיינות במדרגות של מגורי הבסיס (ישנתי בבסיס במהלך הקורס), וזה היה קורע לב
, עשו להן מלא מלא הפתעות ליליות(משהו כמו שלוש פעמים ללילה אחד) ונאלצו כל פעם לעשות מסדר וריצות אינטנסיביות, ויחס מפקדים הוא הכי קשוח שיש. ממש ארמי!!! בקיצור, הפחדות במהלך טירונות וקורסים למיניהם הן חלק מנורמה צבאית, כדי למנוע שבירת דיסטנט ואי סדר. אז קחו באיזי את צעקות של סמ"חית שלכם, בסוף כשתהיה שבירת דיסטנט, תגלו שזה בכלל חלק מהצגה ושמדובר בבנאדם רגיל ונחמד.

למעלה