עדכונים טריים מהטירונות

האמת../images/Emo35.gif

הסמח"ית שלנו באמת ניראת לי בחורה טובה. רואים עליה שהכל הצגה לשם התפקיד

LordNor

New member
אחי, לא חושב שהגזמת קצת../images/Emo35.gif

כדאי שתוריד פרופיל.... זה כמו להגיד שכל הקצינים בצה"ל הם חפשנים ודפוקים וזה לא נכון.

Tomak19

New member
לא הבנת אותי

אין לי בעיה עם רוב הרבט"ים, יש לי בעיה עם רב"ט(רבט"ית במקרה הזה) ש"תופסת תחת"... היא אפילו לא הייתה מוכנה להראות למתנדב איפה היו השירותים...

נכון../images/Emo70.gif

הרי רב"ט זה בסה"כ דרגה שמקבלים אחרי 8 עד 10 חודשים בצבא. זה פשוט תלוי מה עשית בחודשים שעברו מאז התגייסת. אם הגברת סמבח"ית (איך קוראים לה בכלל.. שרי, לא
) עשתה קורס מכ"ים מיד עם גיוסה לצה"ל אז היא לא רק רבט"ית היא מפקדת
(לראיה השרוך שקשור לה בין כותפת שמאל לכפתור כיס שמאל) ברור שהיא יכולה להעניש. אני סתם נהנת לצחוק עליה

נדפקתי חנת"ר

חניך תורן לתוהים.. בכל אופן - מי שרואה את ההודעה: לפני שיצאנו הביתה תפס אותי המפקד ואמר לי להיות יותר נוקשה ולצעוק אם צריך.. אל תחשבו שאני חרא אם אני צועק..): אני עדיין אותו מפגר שנחמד לכולם, מובן? עכשיו הקשב!!!!!!!!! $%#&%^&*%^$ עמי

אז תשחרר אותי לישון בבקשה../images/Emo1.gif

("לשחרור טוראית יוני המחלקה תמתח להקשב, שתיים שלוש: הקשב
") עפה לישון.. אני כבר שעתיים אומרת את זה ולא עושה...(הטלפון לא מפסיק לצלצל, הייתי צריכה לקפוץ לתופרת, לא מצליחה להפרד מהפורום וכו'..) יאללה.. אם אני לא מגלה פה עוד הודעות חדשות אחרי שאשלח את זאת, אני באמת עפה לישון. לא מחכה לתגובות שלכם.. כי אז זה באמת לא יגמר לעולםםםםם

יישששש אין הודעות להגיב עליהן...

זה אומר שאני הולכת להגשים את חלומי הרגעי (תרתי משמע) ל-י-ש-ו-ן
לכם, חברי למחלקה- נתראה מחר (יקיר, תבוא להגיד שלום.. אני בלי אוטו מחר אני לא אתנשא עליך, מבטיחה
) ולכל השאר שלא פחות חשובים
שיהיה לכם לילה טוב ויום נפלא מחר
נתראה בערב
יוּני שכבר לא יודעת מה היא אומרת מרוב עייפות

עכשיו שאני רוצה להגיב- אין על מה../images/Emo70.gif

מממממממממממתתתתתתתההההההההה מעייפות.. אפילו להתקלח, אין לי כוח.. נראה לי שאני אנמנם קצת ואקום להתקלח ושוב אחזור לישון..

ואף אחד לא יודע מי אני...

דיברתי רק עם "החיים בקיבוץ" בכל מקרה, אני יקיר... יהיה מעניין אם נעמוד כולנו יחדיו מי שמכיר אחד את השני, שיכיר לאחרים. בכל מקרה! החניך-התורן - לא קיבלת אותי היום כשנכנסתי לכיתה
תארגן משהו...אתה אחראי, תסדר מפגשון קטן.

אם כבר כל האחראיות על עמי אז גם אני

רוצה: תעשה לי טובה ותכיר לי את יקיר
זה משגע אותי שאני לא יודעת מיהו.. ואם אתה מכיר אותו, אז מה טוב
תודה|

אל תשכחו

הזיכרון החלש שלי הוא הסיבה העיקרית לפרופיל הנמוך.. (יש לי סוג מסויים של אמנזיה קשה) לא להיעלב אם אני לא זוכר, ואותך יוני אני נראה לי זוכר, אבל אל תתפסי אותי על המילה:) עמי

droriko

New member
העיקר שאתה זוכר מי אתה

אם לא אז זו כבר בעיה אם כן אז אתה לא רציך דלאוג

Tomak19

New member
יאללה חברה

למרות שעכשיו רק 22:30, אני צריך לקום מחר במשהו כמו 5:30 בבוקר(לא נחמד וסימפטי, אבל מי שואל אותי בכלל???), אני מאחל בהצלחה לכל המתנדבים מהמחלקה של מחר!! וליוני- אם היא הייתה מפקדת היא הייתה בדרגה גבוהה יותר(אני מדבר על הסמכ"ית..)

הקשב../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת
בנוסף לתפקידה כסמח"ית היא גם המפקצ"ית של צוות א' משמע, היא מפקדת
לילה טוב

black_magic

New member
מי הסמח"ית שלכם?

מי שהייתה הסמח"ית שלנו בטירונות השתחררה והבנתי ממנה ששרי המפקדת הפכה לסמח"ית.. אפרופו שרי.. תפסתי אותה משתכרת במועדון האומן 17- זה מעניין לגלות היבט אחר של המפקדת

למעלה