עדכונים מזוהרה שכבר לא-הרה

עדכונים מזוהרה שכבר לא-הרה

קודם כל אתחיל בכך שהכל הסתיים בשלום, (מזל שיש נחמות קטנות), פיזית אני מרגישה בסדר וגם הרחם שלי תקינה וסדירה ותהיה מוכנה בעתיד לקלוט ולהזין תינוקות חדשים (אני מתייחסת אל הרחם בלשון נקבה כי זה כזה איבר נשי ואימהי). עברו עלינו ימים לא קלים. לא ייאמן שעבר לו שבוע מהערב המסוייט בו חזרנו הביתה עם הבשורות הקשות מהסקירה ועד לאתמול, ששבתי הביתה מבית החולים עם לב מלא ובטן ריקה. התהליך הזה של הפסקת הריון "מרצון" הוא תהליך לא קל, המלווה בהרבה פרוצדורות אדמיניסטרטיביות ובירוקרטיות. אבל הוא איפשר לי שבוע של עיבוד האבל והפרידה מההריון הזה. הוא איפשר לי גם לפגוש עוד ועוד מומחים (וביניהם יועצת גנטית) שחיוו את דעתם המקצועית על מנת שנדע ונבין לעומק את משמעות המעשה ואת משמעות הדברים לגבי ההריונות הבאים. מהרגע שקיבלנו את ההחלטה, היינו שלמים עמה. לא אשקר ואומר שהיו רגעים כואבים,שבהם אנשים שאינם מבינים במה מדובר, היפנו אלינו חיצי ביקורת, גם אם לא מכוונה רעה. "כולם" פתאום מכירים מקרה כזה, וזה לא כל כך נורא, ולהוא יש חברה שיש לה אחות וכו´, אבל אף אחד מהאנשים האלה לא חשב לעומק על דבריו ועל משמעותם ובטח לא על הכאב והצער שהם הסבו לנו. היו גם רגעים של עצב עמוק, שבכיתי המון וביקשתי סליחה ממנה. פחדתי שיכאיבו לה, וחשבתי על זה שלמרות הכל אני עדיין אמא שלה, ויש לי אחריות כלפיה. כחלק מתהליך הפרידה והאבל, האנשתי אותה ונתתי לה שם שתמיד רציתי שיהיה לבתי. כך אשא אותה תמיד בלבי, כי למרות שלא ראיתי אותה באופן ממשי , נשאתי אותה ברחמי ובלבי 17 שבועות. אהבתי אותה בכל מאודי והשלכתי עליה את כל הפנטזיות שלי. היו גם רגעים של פחד מהתהליך והכאב הפיזי הכרוך בו, אתמול ששאלו אותי אם הזמינו עבורי מספיק מנות דם מבנק הדם, כמעט התעלפתי במקום. הלמינריות האלה הכאיבו לי כל כך שזה פשוט לא יתואר. צעדתי באמת ברגלים רועדות וכושלות לחדר הניתוח וביקשתי שיכסו אותי כי נורא קר שם ורעדתי מקור ומעצב. הרופא שלי אמר לי שגם לו מאוד קשה והוא כבר נורא רוצה ליילד אותי ולא להפסיק לי הריונות. זהו, אני חוזרת לחתור בסירה, אבל לא מציבה יותר תאריכי יעד. הייתי בשנה האחרונה ב- 26 שבועות של הריונות ואני קצת מותשת. בעוד חודש וקצת אני בת 29 ויודעת ומאמינה שכנראה ב 5 השנים הבאות יהיו לי שני ילדים, גם אם הם לא יבואו ביולוגית, הם יהיו בבית שלנו ויוסיפו לחיינו עוד נדבך גדול של אושר. מאחלת לכולנו רק טוב זוהרה

יעל@

New member
זוהרה ../images/Emo42.gif

את גיבורה אמיתית ואמיצה. מאחלת לך את כל הטוב שאפשר. אוהבת, יעל

אפרת**

New member
זהרה,

כבר אמרו פעם מזמן אנשים חכמים: אל תדון את חברך - עד שתגיע למקומו. ואני מאד מאמינה בזה. ולמי שיש מה לומר - לפני שהוא אומר כדאי שיחשוב האם פעם הוא היה בסיטואציה הזו.נ שיהיה לך רק טוב ושתצליחי בכל מה שתרצי בחייך
אפרת.

יפעתי&

New member
זוהרתי ../images/Emo24.gif

יקירתי, מקווה בשבילך שהילדים יבואו ביולוגית ומאחלת לך רפואה שלמה של הגוף והנפש
ושתדעי רק טוב... מילאת את מכסת הדברים הרעים לדעתי ועכשיו הגיע הזמן לשבע השנים הטובות רק טוב יקירתי מחזקת את ידייך ומחבקת אותך אל ליבי

זוהרה יקרה

מקווה שתתחזקי פיזית ובעיקר נפשית, בקרוב. מזכירה לך שאני פה בשבילך (ולא רק פה, אם תרצי...) תמיד. מאחלת לך שמחה אמיתית, גדולה וארוכה בקרוב.
כוכי

טלי2

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo23.gif

כשאני קוראת את מילותייך, אינני יכולה אלא להעריך אותך- על התבונה והרגישות שאת מפגינה על הראייה המפוכחת שבה את מסתכלת על הדברים, למרות הכאב הגדול... אני מאחלת לך מהלב והבטן, שרק תמשיכי ככה, ואני בטוחה כפי שגם את אומרת שיהיו לך ילדים, והלוואי וזה יהיה בקרוב.

זוהרה יקירתי זה ממש לא קל לשכוח את

כל מה שעברת בשנה האחרונה ...וזה אף קשה יותר מהריון של כמה שבועות .. אבל אני מאמינה שיש לך את הכוחות להתגבר ולהמשיך הלאה תנוחי קצת ואולי התמזל מזלך ותיכנסי להריון ספונטני .... מאחלת לך רק טוב
תיהי חזקה
יונית

ligo

New member
זוהרה ../images/Emo14.gif

לא יודעת מה לומר
כל כך הרבה עצב בזמן כל כך קצר. אני באמת מאחלת לך שמעכשיו יהיה רק טוב

אולה *

New member
זוהרה יקרה שלי.

פתאום החזרת אותי 3 שנים אחורה, כשגם אני הייתי בסה"כ 26 שבועות בהריון. אירוני, אה? אבל אני מאומינה שאהיה בהריון 40 שבועות, ולא פעם אחת. וגם את מאמינה בכך. אין לי ספק, שבקרוב שתינו נצליח. ההחלטות שלכם מאוד אמיצות וקשות. ואני גאה בכם. אני מקווה שתוכלי להתאושש ותחזרי אלינו בקרוב מאוד.
אולה

love joy

New member
זוהרה יקרה,

זוהרה גיבורה שלי, מי יתן והעתיד הקרוב והרחוק יהיה מלא אושר ושמחה ובעיקר זוהר של ילדים שיהיו כולם שלך (ללא הצבת יעדים). שולחת חיבוק ענק LOVE JOY

דבורה1

New member
לזוהרה

מאחלת לך המון המון המון המון הצלחה, בכל דרך. המשיכי להאמין ובסוף הכל יסתדר לטובה כי רק מי שעוזר לעצמו מצליח בסופו של דברץ כל הכבוד על האומץ.

מרב.

New member
זוהרתי, אהובה ../images/Emo23.gif

אכן, למרות שבתחילת השבוע שאלתי אותך למה לא מוקדם יותר, הימים הללו היו דרושים לעיכול ופרידה מהההריון, מהילדה, מהחלום הוורוד שהחל לקרום עור וגידים. אבל את כבר אחרי זה, אחרי הכאב הפיזי הגדול, ואני מתארת לעצמי שעוד יהיו פרצי כאב, אף על פי שאת נשמעת כה מפוכחת ושלמה וחזקה. עכשיו הזמן לראות את הנקודות החיוביות, בכל זאת, בסיפור הזה, ולראות דרכן שההמשך יהיה חיובי עוד יותר: נכנסת מהר להריון השני הזה, לאחר ההפלה הקודמת- זה אומר שהגוף שלך מתאושש מהר, יש לך איש מקסים, אוהב ותומך, יש רופא שדואג ואיכפתי באופן יוצא מן הכלל... ולא עוד תאריכים וחישובים ומטרות ויעדים. הפעם תהני מהדרך- זה הזמן לשנות את הגישה קצת... את תצליחי, מתוקתי, זוהרה מצליחה החודש אולי לא באוקטובר, אבל עוד ממש זמן קצר- את תצליחי. מחבקת הרבה, מרב

עמית@

New member
זוהרתי.

קשה קשה, לשמוע ולחשוב על כל הפרוצדורה הזו, שנאלצת לעבור מכל כך הרבה צדדים, ואף פעם לא ממש מרצון, תמיד מכורח כזה שלא מותיר ברירות ורק מכאיב. את לא חייבת לחתור בהתחלה, את יכולה רק לשכב בסירה ולאפשר למים ולנו לחתור קצת עבורך, עד שיתניע המהלך ותשובי לאחוז בו בתוקף. וכשזה יגיע ויהיה מושלם וארוך- תוכלי להפסיק להציב מועדים ויעדים, ופשוט לאחוז חזק חזק- אז בנתיים תאחזי באיש שלך. אנחנו פה שלך עמית

שבת שלום

זהרה אני מרכזת את המחשבות ומנסה להעביר לך חום. כל מיני הרגשות חותכות אותך אין לי מושג באיזו עוצמה אין לי מושג כמה בעצם עייפה את. זוכרת שאנחנו שונים מאד זה מזה ומופעלים אחרת אצל כל אחד אסור לגעת כאן וגם כאן. אבל דוקא בגלל שאת אחרי רציתי לבקש שתחיי שלא תנהלי את עצמך סתם תחיי איך שבראה לךץ משלוחים משלוחים בשמיים גם אלייך זהרה יגיעו עוד מעט כשתרפאי כשתתמלאי כח. אני רוצה שתדעי שאני חושבת עלייך וביום אחר אנסה לגלגל אותך מצחוק. ומתוך ילדים כותבים לאלוהים(נדמה לי שאלו ילדי מלחמת העולם השנייה9 Dear God I wrote you before do you remember? well i did what i promised But you did not send me the horse yet what about it? lewis אינשם

שירלי.ה.

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

מאחלת לכם רק טוב וטוב וטוב והרבה אושר בעתיד
שירלי.

רוני@30

New member
זוהרה

אני מלאת הערכה לאומץ, לתבונה ולרגישות שלך. התכונות האלה שעכשיו עוזרות לך להתמודד עם הקושי יעמדו לרשותך גם כשתהיי אמא - ואמא נפלאה, אני בטוחה. אני מקווה שתתחזקי בקרוב, שתדעי לפרגן לעצמך את הזמן הדרוש לכך, ושהדרך למעלה תהיה מהירה, רציפה, קלה ובטוחה. רוני

למעלה