עדכונים ממוקדמות הנשים

trilliane

Well-known member
מנהל
עדכונים ממוקדמות הנשים

לצערי היו לי בעיות פרוקסי במשך שעה ארוכה ולכן הפסדתי את הרוב...
אבל הספקתי לראות את הרוסיות (הצליחו קצת לבלבל אותי בבגדי הגוף הירוקים-שחורים האלה) במקבילים המדורגים (נראו לא רע) ובקורה (נראו די רע, שתי בנות ממש פישלו בענק). בינתיים הן כמובן ראשונות, אבל זו רק הקבוצה הראשונה... נראה לי שהפאדיחות בקורה יאפשרו לנבחרות חזקות אחרות לעקוף אותן בקלות (אלא אם גם הן יפשלו).

אם אני מבינה נכון היום ב-1 בצהריים שעון ישראל האמריקניות עולות, מקווה שאצליח לראות.

zuxitani3

New member
שכחנו לספור את לגמר קפיצות את

אלה סוסניצקאיה שמסתבר שיש לה בדיוק את אותן קפיצות כמו סקינר ובציון ממוצע מעל 15.
את שוכחת כמה דברים:
1. לא כל התוצאות נחשבות, התוצאה הכי נמוכה בכל סבב לא נכללת בחישוב (אולי יותר? משום מה אני זוכרת שלוש מארבע אבל בחלק מהמכשירים יש להן חמש תוצאות והן חמש מתעמלות).
2. לא משנה אם קבוצות אחרות יעברו אותן, לא נראה לי שיש מספיק קבוצות שיכולות לעבור אותן כך שלא יהיו בגמר (יפן, סין, ארה"ב, רומניה, אנגליה. מי עוד יכול לעבור אותן?)
3. יש להן שלושה ציוני 15+ וציונים שהן מקבלות כשהן נופלות לפעמים שווי ערך למה שאחרות מקבלות על תרגיל שבוצע בהצלחה, הכל תלוי בדרגת קושי. זה שהן לא נראו במיטבן עוד לא אומר שיהיה קל לעקוף אותן.
4. הרבה פעמים מתעמלים TAKE IT EASY במוקדמות כי הם יודעים שיכללו גם אם לא יבריקו. מה שתראי מהן בגמר עלול להיות שונה לגמרי ממה שראית היום.
&nbsp

cubano1

New member
סוסניצקאיה באמת הפציצה עם הצ'נג שלה

השאלה היא אם סקינר תבצע אמנאר במוקדמות, או לפחות בגמר. היא ביצעה את זה טוב בעבר, אך באימוני הפודיום ביצעה רק יורצ'נקו דאבל...
בכל מקרה - אף פעם לא ראיתי את סקינר מפקששת את הצ'נג שלה, וסוסניצקאיה ממש חדשה בעניין, ולא ברור אם היא תוכל לשחזר כזאת קפיצה מוצלחת גם בגמר (נראה שהיא הבטיחה את מקומה שם)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא שכחתי, הכול ידוע ולא רלוונטי למה שכתבתי. לא סותר.

1. אני יודעת שאפשר לזרוק תוצאה אחת, אבל יותר מאחת פישלה בגדול. הראשונה הייתה בסדר, מוסטפינה הייתה בסדר, אבל אחריהן עלו שתי בנות שפישלו וקיבלו ציון ביצוע של פחות מ-7 והאחרונה הייתה גם היא מהוססת עם איבודי שיווי משקל (פחות היסטריים, ועדיין) אבל אני לא זוכרת את הציון שלה. בגדול זו הייתה הפגנת יכולת עלובה מאוד על הקורה.

2. נכון, ולא טענתי שהן לא יהיו בגמר. זה עניין של יוקרה.

3. נחיה ונראה.

4. שוב, לא טענתי שהן לא יכולות להצליח יותר בגמר. זה לא שהן "לקחו בקלות" את המוקדמות בקורה או "לא הבריקו". לקחת בקלות פירושו אולי לוותר על איזה אלמנט מסובך או להקפיד פחות בקצוות. מה שהלך שם לא נראה בקלות אלא בקושי, מהוסס וחסר ביטחון. האם יצליחו לאסוף את עצמן לגמר? לטובתן, כדאי מאוד... כי אלה לא ביצועים של גמר.

5. בקפיצות לא צפיתי ולכן אין לי יכולת להתייחס אליהן. כפי שכתבתי, הצלחתי לראות רק שני מכשירים מתוך ארבעה. המקבילים נראו טוב (לא משהו שנראה יוצא דופן, פשוט תרגילים נקיים) הקורה נראתה רע (רצף של פאשלות).

נעממהה

New member
"המקבילים נראו טוב" זה במילים עדינות

כל חמש המתעמלות שעלו על המקבילים בינתיים בין שבע הראשונות.
נכון, יש עוד את סין, אבל זו הפגנת כוח רצינית ויפה מאוד.

cubano1

New member
שטיינגרובר משחקת באש!

רק קפיצה של 5.0 בתור קפיצה שניה, וכרגע מקום שלישי עם 14.7.
יהיה מכה אם היא לא תהיה בגמר הקפיצות - וזה מאד גבולי

cubano1

New member
האמריקאיות החלו להתחרות - אשמח לעדכונים

אני בעבודה ולא יכול לצפות...

trilliane

Well-known member
מנהל
נכנסתי באיחור, התחברתי לערוץ וגררתי אחורה כדי לצפות מההתחלה

ואז נאלצתי לעצור את הצפייה כדי לטפל בעניינים דחופים אחרים, אז טרם הספיקותי;
אני יכולה רק לדווח שהאמריקניות מתחילות מהקורה ושיש להן בגדי גוף לא מוצלחים (בעיניי) בגוון ורוד בזוקה קיטשי דוחה. עדיף כבר הירוק שחור של הרוסיות, הרבה יותר אלגנטי ופחות ילדותי.

trilliane

Well-known member
מנהל
ראשונה עלתה מקיילה סקינר, בתרגיל מהוסס משהו

אבל בסה"כ בסדר; להגנתה ניתן לומר שקשה להתחיל מהקורה, ועוד להיות הראשונה...
ציון: 13.533 (8.133 על הביצוע).
&nbsp
נ.ב.
הרעשים של מצלמות הסטילס (הצמצמים) מחרפנים אותי. אני מחכה כבר בקוצר רוח לשידורים עם פרשנות.

trilliane

Well-known member
מנהל
בינתיים גם הבנות שאחריה* הפגינו היסוסים ותיקוני שיווי משקל

לא אסון גדול אבל גם לא נקי ויפה (ציונים סביב ה-14, בסה"כ בסדר). נמתין לראות אם קיילה רוס וסימון ביילס יפינו אי של יציבות ויפגיזו.
&nbsp
* מדיסון ואליסיה

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל ביילס, אף שהייתה מעט מהוססת מהרגיל, עדיין בציון מעל 15

trilliane

Well-known member
מנהל
אני באיחור, אז רק עכשיו ראיתי את ביילס מפגיזה גם בקרקע...

trilliane

Well-known member
מנהל
בסוס הקפיצות הבנות תקתקו הופעה מכובדת להפליא, אבל במתח

ביילס כנראה פרקה קצת מתח ופקששה...

zuxitani3

New member
למישהו יש וידאו

של הונג און יונג הצפון קוריאנית בקפיצות? מעניין אותי לראות מה היא עשתה.
היא הגישה בקשה לאלמנט על שמה שנשמע כמו TTY:
&nbsp
Round off-flic flac on – stretched salto backward with 3/1 turn (1080?) off
&nbsp
6.8

trilliane

Well-known member
מנהל
יש בערוץ יוטיוב של FIG

בקפיצה השנייה כבר חששתי לרגע שהיא עומדת לשבור את הברכיים...

והציונים שכתובים מתחת לווידאו זהים לאלה של הקופצת הקוריאנית שציינתי למטה, אז אולי הם הועתקו ממנה בטעות (אם כי גם פה אני לא ממש מבינה ציון של 9.233 על נחיתה כזאת).

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מצליחה להבין איך נחיתה כ"כ מכוערת מקבל ציון ביצוע 9+

אולי שאר הקפיצה הייתה קשה ומרהיבה, אבל הנחיתה (שהיא חלק אינטגרלי מהקפיצה, לא?) כואבת לי בעין.

cubano1

New member
בליצקריג אמריקאי

הן בלתי ניתנות לעצירה
ביילס היא פשוט סוג של אוצ'ימורה ולאחר שלושה מכשירים היא מובילה על... שלושה מכשירים.
סקינר קפצה נהדר, וגם תהיה ככל הנראה בגמר הקרקע
הדבר היחיד שטיפה מפתיע שהעומק שלהן לא אבסולוטי. הקפוצת הראשונה שלהן קפצה יורצ'נקו בורג בודד, וסקינר רשמה על הקורה 13.533 וזה ללא נפילה. אלה ציונים נמוכים מאד במושגים אמריקאים.
רוס לא ממש מרשימה את השופטים הבינ"ל, והיא קיבלה ציון נמוך מאד בקרקע, וציון בינוני מאד בקורה (הכל במונחים אמריקאים)

cubano1

New member
לאחר הקבוצה החמישית - האמריקאיות

חדשות!
האמריקאיות לא מושלמות, ואכלו כמה וכמה ציונים מתחת ל 14, שזה מפתיע.
הן התחילו קצת מהוסס וזהיר על הקורה, וסיימו עם בעיות במקבילים - אבל לא משהו שמאיים על ההגמוניה שלהן כרגע.
הן מובילות בבטחה בכמעט 7 נקודות על הרוסיות שנמצאות במקום השני.
עדיין מחכים לרומניות לבריטיות ולסיניות... קשה להאמין שהרומניות והבריטיות שאין להן הרבה עומק יכולות לעבור אותן במוקדמות - אבל הסיניות יכולות להפתיע. והגמר - זה כבר סיפור חדש לגמרי בו כל ציון נחשב והכל יכול להתהפך.
העניין כרגע הוא שלאמריקאיות יש על כל מכשיר חוד חנית של שלושה תרגילים מדהימים עד טובים מאד. הציונים הרביעי והחמישי היו בעיתיים יותר במוקדמות - אבל החשיבות של אלה הולכת לאיבוד בגמר.

סימון בילס נראתה כאילו היא על טיל בליסטי לאחר שלושה מכשירים, אבל דווקא במקבילים היתה לה פאשלה והיא נאלצה להסתפק בציון קרב רב מתחת ל 60, אבל עדיין מובילה בפער גדול בקרב רב וגם ראשונה כרגע בקפיצות, בקרקע ועל הקורה.
רוס הצליחה לסיים במקום השני בין האמריקאיות, אבל בקושי. סקינר סיימה רק עשירית וחצי מאחרויה. רוס היתה חלשה מאד בקרקע וגם לא מאד הרשימה על הקורה והייתי אומר שהיא תפקדה באופן פחות טוב ממה שצופים ממנה (יש לקחת בחשבון שהיא סובלת מפציעה קלה - מה שיכול להיות נסיבות מקלות.
סקינר תפקדה כצפוי ואף טוב יותר - 4 מתוך 4. אמנם ציונים נמוכים מאד במקבילים ובקורה, אבל תהיה בגמר הקרקע והקפיצות, ואף מועמדת למדליה בקפיצות.
היה סיבוב לא מוצלח על המקבילים לאמריקאיות, עם פאשלות גם לביילס וגם לקושיאן, וציון נמוך גם בלי פאשלות לסקינר. אבל אשטון לוקליאר הצילה את היום וניצבת כרגע ראשונה על המכשיר עם 15.233 אדיר
מדיסון קושיאן תצטרך לעשות מזעור נזקים אחרי התחרות הזאת. היא באה בשביל לתרום על המקבילים אבל פישלה, ולא הרשימה באופן כללי, ודווקא באומן תפקדה היטב ועקפה על קושיאן גם בקרקע וגם בקורה, ובטח שבטח בקפיצות (קושיאן ביצעה רק יורצ'נקו בורג בודד).

למעלה